Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

ΤΟ ΞΕΜΑΤΙΑΣΜΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ (3)

«ΔΡΑΣΕΙΣ» που λες αναγνώστη μου.  Πολλές «ΔΡΑΣΕΙΣ» κάνει ο δήμος μας!
 
 
 
Για να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας στη Σύμπραξή μας συμμετέχουν φορείς που εκπροσωπούν την τοπική κοινωνία και τις επιχειρήσεις (Δήμος Χαλανδρίου, Εμπορικός Σύλλογος Χαλανδρίου), εξειδικευμένοι φορείς κατάρτισης (Κέντρο Ενημέρωσης και Επιμόρφωσης "ΔΗΜΗΤΡΑ"), κοινωνικής στήριξης και ψυχολογικής υποστήριξης (Μη Κυβερνητική Οργάνωση PRAKSIS) αλλά και συμβουλευτικές εταιρείες σε θέματα επιχειρηματικότητας και δικτύωσης (ADVANCED SERVICES GROUP και ΠΡΟΟΨΙΣ).

Άκου τώρα αναγνώστη μου, που με λες γκρινιάρη τι μου είπε εχθές ο σμπίρος μου για όόόόλη αυτή τη "δράση" που περιγράφεται στο site του δήμου, από όπου έχουμε αντιγράψει για να δεις πόσοι πολλοί την υλοποίησαν αυτή τη "δράση".
 
Άκου τώρα τι λέει ο σμπίρος μου!
 
Χτυπάει το τηλέφωνο.

ΣΜΠΙΡΟΣ: Τι φωνάζεις μωρέ για τα καναπεδάκια στα εγκαίνια του Κοινωνικού Παντοκοροϊδείου; Για το άλλο χαμπάρι δεν πήρες.
 
ΠΛΑΤΕΙΑ: Τι διάολο έγινε πάλι;

ΣΜΠΙΡΟΣ: Δύο μέρες μετά στο Κέντρο Νεότητας έγιναν χειρότερα με το ΑΛΛΑΖΩ. Χαμπάρι δεν πήρες;

ΠΛΑΤΕΙΑ:    Ε, πού να πρωτοείμαστε οι έρμοι .
Σαν τους άλλους είμαστε που βγάζουν ένα φύλλο φηριμήδα που δεν την ξέρει η μάνα της στο Χαλάνδρι και έχουν ολοσέλιδο οπισθόφυλλο της τραπέζης ΠΕΙΡΑΙΩΣ για να γλύφουν τον Αεικίνητο; (Έχουν λεφτά ρε οι τράπεζες και πλερώνουν δημοσιοκάφρους)!

ΣΜΠΙΡΟΣ Άκου λοιπόν να σου πω εγώ: Δυο μέρες μετά τα εγκαίνια του Παντοκοροϊδείου στην Δαναϊδων είχε άλλη σημαντική εκδήλωσις. Ήταν για την δράση (γαμώ τις ιστορίες αυτές οι «δράσεις») ΑΛΛΑΖΩ! Είναι μια «δράση» – λέει – για τους ανέργους.

Μια εταιρία – ιδιωτική – και ο δήμος έκαναν που λες την «δράση» για να κατευθύνουν – λέει – ανέργους πώς θα κάνουν μόνοι τους δουλειά. Είχαν πάρα πολύ κόσμο – 4 ΗΝΤΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ (4 σοβαρολογώ,  επιμένει ο σμπίρος) – και είχαν και μπουφέ με καναπεδάκια.

Περίσσεψαν βέβαια, πήραν από ένα κουτί ο καθένας οι τέσσερις και τα άλλα τα έφεραν εδώ και τρώμε στον δήμο. Πολύ ωραία περνάμε με αυτές τις «ΔΡΑΣΕΙΣ», είναι πολύ ωραία τα καναπεδάκια.


ΧΑΧΑΧΑ! Ο Δήμος, μία ΜΚΟ, ένα Κέντρο Επιμόρφωσης αλλά ΚΑΙ συμβουλευτικές εταιρίες σε θέματα επιχειρηματικότητας και δικτύωσης ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΑΝ 4 άτομα να γίνουν μπογιατζήδες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ! ΚΛΑΙΩ!

ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ!!!!
 
Α ΠΑΠΑΠΑΠΑ! Κακοί άνθρωποι που είστε! Για τους ανέργους ρε … και γκρινιάζετε;

Η πλάκα είναι ότι αυτοί που οργανώνουν ΑΥΤΕΣ τις ΔΡΑΣΕΙΣ για τους ανέργους έχουν γεμίσει το fb με το εξής επιχείρημα: «Δηλαδή τώρα φωνάζετε για τους απολυμένους της ΕΡΤ, για τους απολυμένους του ιδιωτικού τομέα γιατί δεν λέτε τίποτα;»

ΛΕΜΕ! Να τους δώσετε επίδομα εργασίας τα λεφτά που χαλάτε για αυτές τις γαμοδράσεις!
Που  περιμένουν από τις ΔΡΑΣΕΙΣ σας να βρουν σωτηρία και εσείς κάνετε τα λεφτά καναπεδάκια, sites, blogs και καταχωρίσεις σε κολλητούς.


 
 
ΑΝΤΕ! ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΥΤΑ!

ΑΛΛΑΖΩ εγώ τώρα.

Και θα την πω σε φίλους.
Που μασάνε (προσωρινά) στην σπέκουλα του καθεστώτος. «ΠΡΕΠΕΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΙΣΕΙ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΘΕΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ».

Ρε μπας και γίνατε ρόμπες στα γεράματα;
Ποιο θετικό πνεύμα;
Να βλέπουμε ότι εκεί που έπεσε το ταβάνι στα κεφάλια των μαθητών ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΩΣΗ αλλά μπάλωμα και να χαιρόμαστε σαν τον χαρωπό μαλάκα;
 
Ή να περιμένουμε 4 μήνες μετά να σκάσουμε την είδηση σαν κάποιους άλλους που περιμένουν να δουν τι λέει η κοινή γνώμη και μετά γράφουν;

ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;

Η ΠΛΑΤΕΙΑ κάνει ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΡΙΤΙΚΗ, με πολύ ΣΑΦΕΣ περιεχόμενο. Γι’ αυτό δεν μπορεί κανείς να μιλήσει για ΛΑΪΚΙΣΜΟ!

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΑΛΛΑ «ΔΡΑΣΗ»!
 
(συνεχίζεται)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου