Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΞΕΜΑΤΙΑΣΜΑΤΟΣ (2)

Την ίδια λοιπόν ώρα που ανοίγουν sites και εφημερίδες σαν τα μανιτάρια, η κανονική ΠΛΑΤΕΙΑ, εσείς δηλαδή, κινείται σταθερά και ανοδικά με πάνω από 20.000 αναγνώσεις το μήνα παρά το γεγονός ότι έχει πέσει γραμμή ΣΕ ΟΛΑ τα τοπικά blogs να μην αναδημοσιεύουν την αρθρογραφία μας. Γραμμή που σπάει το μόνο blog με αρφρύδια του Χαλανδρίου, η πρΟΤΑση.

«Δήμαρχος θα βγει όποιος φωνάξει το ΣΔΟΕ στον δήμο» φωνάζουν κάποιοι διαδυκτιακοί μας φίλοι.

Sorry guys αλλά μήπως μπορείτε να μας εξηγήσετε τι είναι το ΣΔΟΕ;
Υπηρεσία δωματίου σε μπουρδέλο να το φωνάζει ο … πελάτης, όταν έχει τελειώσει την δουλειά του; Δεν σας καταλαβαίνουμε και δεν μπορούμε να παρακολουθήσουμε τέτοιο σκεπτικό.

Διότι εμείς νομίζαμε ότι το ΣΔΟΕ πάει όπου θέλει ακάλεστο και κάνει ελέγχους όπως νομίζει και όταν νομίζει.
Άμα περιμένει και το ΣΔΟΕ από τον δήμαρχο Κωλομεδαγκόνων για να κάνει την δουλειά του… πάει, την μαμήσαμε και ψόφησε. Γι’ αυτό η φοροδιαφυγή έει ξεφιει (έχει ξεφύγει) και έχουν βγει στα εξωτερικά πάνω από 1 τρις (όπως μου είπε φίλος – πρώην υπουργάρα).

ΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΤΡΙΣ!

Και σου λένε εσένα σκουπιδιάρη ότι φταις εσύ που ήσουν βολεμένος και έπαιρνες μεγάλο μισθό.


ΑΛΛΑΖΩ ΘΕΜΑ, ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ!

Χαλάστηκαν οι ΑΕΚτζήδες αναγνώστες μας αλλά και αντιγραφείς "αντίπαλοι" κατά δήλωσίν τους, που συνδέσαμε το άνοιγμα του κολυμβητηρίου του Κάτω Χαλανδρίου με τα 20 μύρια που ενέκριναν οι πρασινογάλαζοι στο περιφερειακό συμβούλιο Αττικής για το “Melisanidis project”.
Καλορίζικο το γήπεδο για το ΑΕΚάκι, δεν είναι στα κυβικά μας το θέμα – αν και ΜΕΓΑΛΗ  πρόκληση  και όχι επειδή δεν είμαστε ΑΕΚτζήδες-  αλλά εμείς εδώ, στα κυβικά μας, ένα θα φωνάζουμε: ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!
ΦΙΛΕ (και εμείς το εννοούμε και τηρούμε το fair play, ξέρεις τι εννοώ) αυτό γιατί δεν το είπες και εσύ; ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙ; Γιατί ξέρουμε ότι κάποιοι διαφωνούν.

Εμείς πάντως δεν μασάμε ότι δεν έχετε λεφτά για το νερό το δημόσιον, που έχει πολλά λεφτά για εκεί που το βολεύει

«ΔΡΑΣΕΙΣ». Πολλές «ΔΡΑΣΕΙΣ» κάνει ο δήμος αναγνώστη μου.
 
Στο επόμενο θα γελάσουμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου