Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

ΝΕΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΟΥΡΑΣΗ - ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ

Νέα - δεύτερη επιστολή Κουράση, απάντηση στην απάντηση Ρούσσου έστειλε σε όλους του δημοτικούς συμβούλους ο πρώην δήμαρχος Χαλανδρίου.

Ακολουθεί η νέα επιστολή Κουράση, που δεν θα σχολιάσουμε εν όψει της συζήτησης στο δημοτικό συμβούλιο.



Κύριε Δήμαρχε,

Σας απέστειλα επιστολή, με την οποία σας κάλεσα:

α) να μου αποστείλετε σχέδιο του αναμορφωμένου Τεχνικού Προγράμματος, μετά την κατάθεση των δώδεκα (12) προτάσεων μας, στην χθεσινή μας συνάντηση ώστε να το επεξεργασθώ, με τους συνεργάτες μου και β) να δηλώσετε εάν ανακαλείτε τους προσβλητικούς σας χαρακτηρισμούς, όπως ζήτησε το σύνολο των Συμβούλων που παρέστησαν στην χθεσινή συνάντηση.

Αντ’ αυτού, με εγκαλείτε για αλλαγή στάσης (αλήθεια, που την είδατε?) και επιχειρείτε συμψηφισμό της προσβλητικής σας συμπεριφοράς, με την δική μας κριτική.

Είναι φανερό, ότι οι πιεστικές άνευ λόγου και αιτίας, προθεσμίες που βάζετε (σημερινό θέμα στο Δ.Σ.) για την ψήφιση του Τεχνικού Προγράμματος και του Προϋπολογισμού (θα μπορούσαν κάλλιστα να ψηφισθούν, την ερχόμενη εβδομάδα, εφ΄ έσον υπάρξουν οι προϋποθέσεις) μας δημιουργούν την πεποίθηση, ότι η διάθεση για συναίνεση εκ μέρους σας, έχει προσχηματικό χαρακτήρα.

Επί της ουσίας τώρα, αναμένουμε ακόμα, το σχέδιο του Τεχνικού Προγράμματος.

Όπως και την παραπάνω δήλωσή σας, αφού εμμένουμε στην άποψή μας ότι η άρση των συκοφαντικών κατηγοριών, είναι προϋπόθεση, για οιαδήποτε συναίνεση, εντός και εκτός Δ.Σ.

Θα συμφωνήσετε ίσως μαζί μου, ότι εκφράσεις τύπου «τυχοδιωκτικές πολιτικές», «συνεργασίες με ακροδεξιούς»…. κλπ, που εκστομίσθηκαν μόνο από μέρους σας μαζί με άλλες απαράδεκτες, στα διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν συμψηφίζονται, με την κόσμια κριτική που σας ασκήσαμε, για αυτές σας τις συμπεριφορές.

Γιώργος Κουράσης
Τ. Δήμαρχος Χαλανδρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου