Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ "ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ


Η αυτόνομη παράταξη πολιτών ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ - δια της εκπροσώπησής της στο Δημοτικό Συμβούλιο από τον επικεφαλής Άγγελο Νταβία- παρακολούθησε στενά το θέμα της ψήφισης(ή όχι) του τεχνικού προγράμματος και του προϋπολογισμού έτους 2018.

Είναι πάγια τακτική μας η πρόταξη των συμφερόντων των πολιτών και σε αυτό το πλαίσιο κινηθήκαμε τις προηγούμενες κρίσιμες ημέρες.

Παρά τις υπερβολές ένθεν  ένθεν, υπάρχουν δύο κεντρικά σημεία στα οποία δώσαμε ιδιαίτερο βάρος ώστε να αξιολογήσουμε τα δεδομένα:
  •  Ο νόμος προβλέπει ότι χωρίς εγκεκριμένο προϋπολογισμό μόνο μισθοδοσία υπαλλήλων και επιδόματα πρόνοιας είναι δυνατό να καταβληθούν. Παράλληλα δεν θα είναι δυνατό να υλοποιηθούν μία σειρά εγκεκριμένων έργων, καθημερινότητας και ανάπτυξης, που θα βελτιώσουν περαιτέρω την ποιότητα ζωής του χαλανδραίου πολίτη 
  • Στην κοντόφθαλμη αντιμετώπιση του θέματος εκ μέρους ομάδων και ατόμων του Δημοτικού Συμβουλίου, κάποιοι εκ των οποίων έχουν καθοριστική “συμβολή” για το θλιβερό κατάντημα της πόλης μέχρι το 2014.
Μετά τις συνάντησεις  του Δήμαρχου με τους επικεφαλείς των συνδυασμών και σταθμίζοντας τα δεδομένα, αποφασίζουμε να παρέχουμε θετική ψήφο για τον Προϋπολογισμό και το Τεχνικό Πρόγραμμα 2018 χωρίς να απεμπολούμε κατ’ ελάχιστο το δικαίωμα της δημιουργικής και τεκμηριωμένης κριτικής, όπου και όταν απαιτείται.

Αντίστοιχα, να αναμένεται η συμπόρευση σε θέματα μείζονος σημασίας για εμάς, τα οποία τα αναδείξαμε μέσα από το προεκλογικό μας πρόγραμμα, όπως η κατασκευή δημαρχείου στο ιδιόκτητο ακίνητο στη συμβολή των οδών Βασιλέως Γεωργίου & 25ης Μαρτίου.

Λύσεις δεν βρίσκονται με την επίδειξη δύναμης διαμέσου της (εφήμερης) εξουσίας, ούτε με τη στείρα άρνηση των πάντων με σήμα τη ντουντούκα.

Λύσεις θα βρίσκονται όταν υπάρχει σύνθεση δημιουργικών απόψεων. Μόνο έτσι το πρόσημο της πόλης μας θα είναι θετικό.

Με τιμή
Ομάδα Πολιτών 
Χαλάνδρι Αλλάζουμε Πορεία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου