Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΣΤΟ ΒΗΜΑ ΟΙ … ΓΛΑΣΤΡΟΥΛΕΣ ΜΑΣ

Ένα από τα πιο σημαντικά θέματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία σήμερα είναι κατά το ΒΗΜΑ – ναι το ΒΗΜΑ του ΔΟΛ λέμε, δεν λέμε το ΒΗΜΑ της Άνω Μαγουλινίτσας - οι ζαρντινιέρες επικοινωνίας! Τόσο πολύ δηλαδή θεωρούν στο ΔΟΛ – (λέγε με Δημητράκη) – πως απασχολεί τoν έλληνα πολίτη, την εποχή του ΔΝΤ το θέμα της … γλάστρας.
Βέβαια ο Δημητράκης είναι γνωστός από το όμορφο και δεοντολογικό παρελθόν του. Βγάζει εφημερίδες, βρίζει, συκοφαντεί, εκλιπαρεί να μην του γίνουν μηνύσεις, υπόσχετε ότι θα κάνει διορθώσεις και μετά … κλείνει τις εφημερίδες και φεύγει για να μην κάνει την διόρθωση.

Τώρα βρήκε σύμμαχο ο Δημητράκης στα συμφέροντα που ενοχλούνται από την αποδοχή της γλάστρας ως διαφημιστικό μέσο από τους πολίτες που δεν είναι ΗΛΙΘΙΟΙ και καταλαβαίνουν ότι αν είναι να υπάρχει υπαίθρια διαφήμιση καλύτερα να υπάρχει σε μέσα φιλικά με το περιβάλλον και χρηστικά για τους πολίτες και όχι σε γιγαντοεκτρώματα.

Βρήκε και σύμμαχο στον δήμο ο Δημητράκης. Καταλαβαίνετε ποιον, αναγνώστες μου είστε, γατόνια είστε.

Η σοβαρή απάντηση ετοιμάζεται και θα είναι ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΗ. Θέλει χρόνο και τεκμηρίωση. Και νομοθεσία και παραδείγματα και φωτογραφίες και σύγκριση με τον ανταγωνισμό και ό,τι χρειάζεται για να πειστούν οι έχοντες ώτα ακούειν. Οι άλλοι .... Μαριγούλα - Μαριγώ .....

Πρωτοσέλιδα μας είπε ότι οι γλαστρούλες με τα λουλουδάκια είναι ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ το ΕΓΚΡΙΤΟ ΒΗΜΑ. Νομικά κατά του ΔΟΛ δεν μπορούμε να στραφούμε όπως καταλαβαίνετε. Θα είναι εντελώς άνισος ο αγώνας.

Στον Χαλανδραίο πολίτη και στην λογική του όμως απευθυνόμαστε.

Στην διεύθυνση του ΔΟΛ και του ΒΗΜΑΤΟΣ για να διορθώσει την αδικία κάνουμε αίτημα δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα παραπάνω.

Στον Δήμαρχο Χαλανδρίου κο Ζαφειρόπουλο που απάντησε στο ΒΗΜΑ λέγοντας απλώς την αλήθεια ζητάμε να κθαρίσει το οικόπεδο.

ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ!

ΥΓ. ΟΛΑ ΤΑ SITES - BLOGS κλπ e-συγγενείς ανήρτησαν την απάντησή μας για το θέμα ενώ πολλοί καλόπιστοι επικριτές της γλάστρας που επικοινωνήσαμε κατάλαβαν ότι έχουμε δώσει συνεπείς με το νόμο και την ουσία του προβλήματος των τροχαίων απαντήσεις.
ΟΛΑ; ΄Οχι όλα! Μόνο η ΣΤΑΣΗ δεν έχει αναρτήσει ακόμα τις εξηγήσεις μας. Βέβαια είδαμε την υπογραφή στην ανάρτηση και καταλάβαμε .... Όμως είναι foul σύντροφοι .....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου