Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ ΤΟΜΕΑ: ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 9.00 μ.μ. ΣΤΟΝ ΗΣΑΠ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

13 σχόλια:

  1. Απο ποτε ο περιεφεριαρχης εχει λογο στη διαμορφωση της κεντρικης οικονομικης πολιτικης του κρατους ωστε να εχει το δικαιωμα να λεει ναι ή οχι στο μνημόνιο? Το εγραψα και χθες αλλα ο κυριος συντακτης δε μου ανηρτησε το σχολιο.γιατι αραγε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο σύνδεσμός σου http://apofaseis.halandri.gr/
    έχει ενδιαφέρον και πληροφορία για τους αναγνώστες μας.
    Τα συκοφαντικά ή "συκοφαντικά" σου σχόλια και χαρακτηρισμοί δεν μας αφορούν. Κόβουμε το σχόλιό σου και παραπέμπουμε στην πληροφορία. Όταν καταλάβεις ότι ελευθερία έκφρασης δεν είναι ο χαρακτηρισμός θα μας κάνεις την ζωή πιο εύκολη αφού δεν θα χρειάζεται να ασχολούμαστε με τα σχόλιά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για πες μου φιλε ποιον συκοφαντησα? επειδη εγραψα οτι ο περιφερειαρχης δεν εχει καμια αναμιξη με την οικονομικη πολιτικη? ουτε ελληνικα δεν ξερεις. ή δεν ''ξερεις'' μαλλον. Και μαλλον εσυ δε θα πρεπει να μιλας για ελευθερια εκφρασης αφου σβηνεις τα σχολια που δε σε συμφερουν.ουτε εσυ θα πεις στον κοσμο που μπαινει εδω τι τον ενδιαφερει και τι οχι.ασε να το κρινουν αυτοι.αυτο ειναι ελευθερια εκφρασης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και απάντηση επί της ουσίας του ερωτήματός σου: Μετά την χθεσινή διακαναλική συνέντευξη του πρωθυπουργού όπου τέθηκε σαφώς το δίλημμα ή οι επιλογές προσώπων του κονγκλαβίου του ΠΑΣΟΚ σε κάθε δήμο ή περιφέρεια αλλιώς χάος, το ερώτημα επιστρέφεται στα μούτρα σου: Αν δεν ψηφίσεις ... Στάθη τότε η οικονομική πολιτική της χώρας κινδυνέύει! ΦΙΔΑΚΙΑ ΑΡΑΠΗ ΜΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε αν δεν έχεις σχέση με το σχόλιο περί "μαφίας" σου ζητώ συγνώμη. Αν είσαι ο ίδιος όμως τότε πρέπει να κατανοήσεις ότι κάθε ανώνυμος δεν έχει το δικαίωμα να με στείλει κατηγορούμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πραγματικα με βουλωσες..το οτι οι περιφερειαρχες και οι δημαρχοι στηριζονται απο τα πολιτικα κομματα δεν περιμενα εσενα να μου το πεις.το να κανει ομως σημαια καποιος το μνημονιο προσπαθωντας να εκλεγει σε μια θεση που δεν εχει καμια δικαοδοσια να κρινει για την υπαρξη ή μη του μνημονιου, δεν εχει κανενα δικαιωμα.στο επιστρεφω κι εγω στα μουτρα σου λοιπον.και οσον αφορα τα σχολια σοθ για το Σταθη Ανδρεοπουλο προφανως να τα πεις εκει που σε παιρνει. ειμαι ο πρωτος που τον κατηγορω και δε σου επιτρεπω να αφηνεις υπονοουμενα για το τι θα ψηφισω. Τελος πες μας σε παρακαλω πως γινεται ενας συντακτης σε ενα μπλογκ για τα θεματα του χαλανδριου να υπερασπιζεται ανοιχτα την παραταξη του μητροπουλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. και τελος για να απαντησω στο ερωτημα σου οχι δεν εκανα εγω σχολια για μαφια.εγω κραζω το μητροπουλο και τον Ανδρεοπουλο για τον οποιο Ανδρεοπουλο ξαφνικα σταματησε να ασχολειται το μπλογκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!
    Σόρρυ!
    1. Κράξε όποιον θες.
    2. Αν δεν έκανες σχόλιο περί μαφίας ή υβριστικό ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΨΕΙ! Τα κομμένα σχόλια είναι αποθηκευμένα για να απαντήσουμε σε κάτι "δημοκράτες" σαν εσένα.
    3. Ναι εμείς εδώ στηρίζουμε ΣΤΑΘΗ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟ! Γουστάρουμε!
    ΚΡΑΞΕ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. γελα ρε. φυσικα και μεκοψες στο αρθρο για τον τσουκαλα εκει οπου ακομα υπαρχουν μονο 2 σχολια αντι για 3. τωρα το ποιος ειναι δημοκρατης μαλλον δεν εισαι εσυ που το παιζεις οτι ασχολησαι με τα θεματα του χαλανδριου ενω ουσιαστικα προωθεις τους υποψηφιους που θες ή που σε συμφερει.ΚΑΝΕ ΝΑΝΑΚΙΑ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στο άρθρο για τον Τσουκαλά δεν υπάρχει κομμένη ανάρτηση. Πες ό,τι θες χωρίς βρισιές και προσωπικές κατηγορίες που επισείουν ποινικές διώξεις. Ή βάλε το ονοματάκι σου να αναλάβεις την ευθύνη αυτών που λες. ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. δεν κατηγορω κανεναν χωρις αποδειξεις για να πρεπει να βαλω το ονοματακι μου.εσυ αληθεια γιατι δεν το βαζεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ναι πολυ καλα.βαλε εσυ πρωτα το ονομα σου και μετα να το ζητας απο τους αλλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή