Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

ΝΟΜΙΜΑ ΤΑ ΚΥΛΙΚΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

Έγγραφο της Περιφέρειας Αττικής – Διεύθυνσης ΠΕ.ΧΩ. (Αρ. Πρ. ΠΕ.ΧΩ. Φ16/5682/2010 – 3/12/2010) με θέμα «ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 19 ΤΟΥ Γ.Ο.Κ. ‘85» κατοχυρώνει απολύτως την ΦΛΥΑ Α.Ε. για την λειτουργία κυλικείων σε χαρακτηρισμένους ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ μόνο με σύμφωνη γνώμη της Ε.Μ.Π.Α.Ε. (δηλαδή με έλεγχο της ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ) και ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ!

Πρόκειται για απόλυτη επιβεβαίωση του τεχνικού συμβούλου της ΦΛΥΑ και πλέον δημοτικού συμβούλου Ψυχικού, μηχανικού Δημήτρη Φωτιάδη που είχε επιλεγεί για να γνωμοδοτήσει για το σύννομο της λειτουργίας κυλικείων σε κοινόχρηστους χώρους.

Τώρα θα μου πείτε ΤΙ ΑΣΧΕΤΟ είναι αυτό. Εμ δεν είναι! Είναι ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΑΝ συνδεθεί με ενέργειες που οδήγησαν σε μεγάλες ζημιές.
Το αφήνουμε για το επόμενο όμως για να δούμε πρώτα τι θα πούνε επ αυτού αι … θεσμικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες.


Το έγγραφο για τους χαρακτηρισμένους κοινόχρηστούς χώρους ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΟ και καθόλου δεν συμφωνεί με απόψεις …. του «διαβάζω μόνος, ερμηνεύω μόνος, εκτελώ μόνος» ΔΙΚΑΣΤΗ ΝΤΡΕΝΤ του δήμου.

Οι ουρές μεγάλες και είναι καλό ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΤΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ, ανεξαρτήτου παρατάξεως να ασχοληθούν, να ενημερωθούν και να διαβάσουν.
ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΚΟΡΟΜΑΧΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΑΦΡΥ ΘΕΜΑΤΑΚΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου