Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ! ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ .... ΙΣΩΣ ΑΥΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΕΞΗΓΕΙ ΠΟΛΛΑ, ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΜΑΚΗΣ ΠΑΝΤΑ ΚΡΥΦΟΠΑΣΟΚ ΗΤΑΝΕ ....Αγανακτισμένος πολιτικός δήλωσε ο Γεράσιμος Γιακουμάτος κατηγορώντας πολιτικό κόμμα που βρίσκεται στη Βουλή ότι επιδιώκει την αναρχία. "Με την ίδια λογική της ζούγκλας αν εγώ τουλουμιάσω στο ξύλο ένα συνάδελφο ποια θα είναι η δημοκρατία. Λοχία θέλουν; Τανκς θέλουν; Να καεί το μπιπ η Βουλή; Κάτω τα χέρια από την δημοκρατία και τον τουρισμό"

¨'Οχι Μάκη μου, δεν κατάλαβες. Τους αρκεί να μην ξαναβγείτε βουλευτές όσοι έχετε αραχνιάσει στα κοινοβουλευτικά έδρανα, έχετε ασκήσει εξουσία και στείλατε το καράβι στα βράχια.
Και επιμένετε να θέλετε να το ξαναοδηγήσετε χωρίς καμμιά ευαισθησία για τον ΤΟΥΡΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΡΜΑΤΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΟΤΑΝ ΣΤΟ ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ ΥΠΟΓΡΑΦΑΤΕ ΠΕΡΙΟΡΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ, ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΒΟΛΕΥΕΤΕ ... (μην συνεχίσω).
Οπότε Μάκη μου μην δείρεις κανένα συνάδελφό σου ως υπεύθυνο και τρέχεις.
Πάρτο αλλιώς και ... ξεκουράσου. Φτάνει για εσένα και τη γενιά σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου