Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2012

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ!Λοιπόν αυτό όντως δεν το περιμέναμε! Υπάρχει εν τέλει διαφθορά στο Χαλάνδρι; Κι όμως! Δημοτικός σύμβουλος κάνει λόγο για εν γένει διαφθορά, μέσα από την ηλεκτρονική του εφημερίδα "Προφίλ της Πόλης".

ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΩΣ "ΑΠΟΣΠΑΣΑΜΕ" ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ!

Σας θυμίζουμε:  

Η ΕΚ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ: ΧΑΛΑΝΔΡΙ: ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΧΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΜΑΤΣΑΣ!!!Τι μας λέει λοιπόν ο δημοτικός σύμβουλος;;; ΠΡΟΣΕΞΤΕ!!!

"Ορισμένα από τα στοιχεία που καταθέσαμε φαινόταν να παραπέμπουν σε συγκεκριμένο Χαλανδραίο, αδελφό τετραπληγικού, που έγινε γνωστός για τον αγώνα του κατά της διαφθοράς στην πόλη μας και αλλού. Κακώς το όνομά του συνδέθηκε με τα κακόβουλα σχόλια, αφού μάλιστα η μέχρι τώρα έρευνα που πραγματοποιούμε δείχνει σαφώς προς άλλη κατεύθυνση."

Λοιπόν ορμώμενοι απ' αυτό το άρθρο θα θέλαμε να σας κάνουμε και μερικές ερωτήσεις: ( είναι ερωτήματα που μας έχουν κάνει αρκετές φορές αναγνώστες μας)

1. Πώς αποχαρακτηρίστηκε το οικόπεδο της οδού Πάρνηθος και Μεσσηνίας, και χτίστηκε 4όροφη πολυκατοικία, ενώ προοριζόταν για παιδικός σταθμός;

Σύμφωνα με πληροφορίες, (διορθώστε μας αν δεν είναι σωστές), το 2003 μετά από μια θυελλώδη συνεδρίαση του ΔΣ, και μετά μέσω πράξης προσκύρωσης που προσάρτησαν οι ιδιοκτήτες του οικοπέδου - ένα ακόμη κομμάτι από το Δήμο 180 τ.μ αντί 40.000 ευρώ- έκτισαν την πολυκατοικία που βλέπετε...

Τί γνωρίζετε εσείς γι΄αυτό που ήσαστε δημοτικός σύμβουλος από το 2003;

Είχε ανάγκη ο δήμος έναν παιδικό σταθμό ή μια πολυκατοικία;;;


2. Μπορεί να λειτουργεί μπαρ δίπλα στην κεντρική εκκλησία της πόλης μόλις 7 μέτρα από την είσοδό της; 3. Το πόρισμα Ρακιντζή αναφέρει ότι 335.000 ευρώ δόθηκαν στον εργολάβο που έκανε τον καθαρισμό του καταυλισμού των τσιγγάνων και δεν δικαιολογούνται... Κάνει λόγο επίσης  για πλαστές πινακίδες φορτηγών, κπλ... Ποιοι ευθύνονται που ο δήμος έχασε 335 χιλ ευρώ? 

4. Η πλαστή σφραγίδα ΚΕΠ Χαλανδρίου γνωρίζετε που έχει χρησιμοποιηθεί ? Τι ενέργειες έχει κάνει η Δημοτική Αρχή?5. Γιατί σχεδόν όλα τα μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που παίρνουν αποφάσεις για την έκδοση αδειών καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος (δηλ. μπαρ, ταβέρνες, κτλ) , δεν έχουν αναρτήσει το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ του, ομοίως και της Οικονομικής Επιτροής;;; Γιατί δεν παίρνουν παράδειγμα από τον Δήμαρχο που τον ανάρτησε 1ος; Εσείς γιατί ακόμη δεν το έχετε αναρτήσει όπως οφείλετε να κάνετε; Υπάρχει κάποιος που ΔΕΝ το έχει βάλει ΠΟΤΕ από τότε που έγινε γνωστός ο νόμος; 

Σας ευχαριστούμε πολύ! Με χαρά μας να φιλοξενήσουμε τις απαντήσεις σας! Και αν κάπου κάνουμε λάθος να μας το επισημάνετε!


ΣΧΟΛΙΟ ΠΛΑΤΕΙΑΣ: Κανένα λάθος όσο αφορά τα στοιχεία σας αγαπητοί συμbloggerσ.  Πλατεία speaking.

Μερικές παρατηρήσεις - συμπληρώσεις:

Για το θέμα σας 1: 
Πρόκειται για το μεγαλύτερο - κατά την ταπεινή μας γνώμη - αυτοδιοικητικό σκάνδαλο από αυτά που αναφέρετε. Να δεσμεύεται χώρος για να έχει μια από τις μεγαλύτερες γειτονιές του Χαλανδρίου ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ (είναι η Τούφα - Φραγκοκλησιά) και τελικά να γίνεται ... ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ιδιοκτησίας αυτών που το δέσμευσαν εκτός από ΕΞΩΦΘΑΛΜΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ, ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟ είναι και ΑΝΗΘΙΚΟ. Διότι - υποτίθεται - ότι ασχολούμαστε με τα κοινά για το δημόσιο συμφέρον. ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΦΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ εξ αιτίας αυτού του σκανδάλου.

Για το θέμα σας 2: 
Υπάρχει σκέψη, στις μεγάλες γιορτές της ορθοδοξίας όποτε υπάρχει νυχτερινή λειτουργία (Επιτάφιος, Ανάσταση, Δοξολογία της Πρωτοχρονιάς κλπ) να υπάρχει dj remix της λειτουργίας με την μπάρα που βρίσκεται στον περιβάλλοντα χώρο και την θεία κοινωνία να αναλάβει με sponsoring η καλή επιχείρηση, που μάλιστα θα την εκσυγχρονίσει αντικαθιστώντας την μαυροδάφνη θα αντικαταστήσει καψούλι ρώσικη βότκα.

Για το θέμα 3:  
Επιβλέπων, Αντιδήμαρχοι, Μέλη της τότε Δημαρχιακής επιτροπής που ψήφισαν το έργο, έχουν ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Για το θέμα 4: 
Δεν είμεθα σίγουροι, αλλά μάλλον αναφέρεστε σε θέμα που ανέδειξε εκείνος ο αδελφός του τετραπληγικού; 
Μπααααα, αυτά τα έγγραφα θα είναι οφθαλμαπάτες, δεν πρέπει να υπάρχουν διότι αν, λέμε εμείς αν, δεν είναι τρελοί, ανισόρροποι, κατευθυνόμενοι κλπ,  από την δικαστική ρεπόρτερ του ΕΘΝΟΥΣ κα Μπενέα, όλες τις ροδιακές εφημερίδες, τις εισαγγελίες Ρόδου, Πειραιά, Αθηνών, Λαμίας τότε όντος είναι εντελώς παλαβός.

 Εμείς πάντως όταν είδαμε τα έγγραφα αυτά, σίγουρα αποτρελαθήκαμε (αλλά δεν μετράμε, εμείς τον τίτλο του τρελού τον έχουμε από παλιά).

Για το θέμα 5: 
Σταματήστε παρακαλούμε να επισημαίνεται αυτήν την λεπτομέρεια διότι ....  εμάς μας τρίβουν στην μούρη τα ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ, μόλις τα ανεβάζουν. Θα τα ανεβάσουν. Τι βιάζεστε ντε; Θα γεράσετε γρήγορα! 
ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ! (Όταν λέμε όλοι, εννοούμε, όλοι εκτός από τους κλέφτες).

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΜΕΡΤΑ: http://omertanewsgr.blogspot.gr/2012/10/xa-ertanews.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *