Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΕΞΑΛΛΟΙ ΕΟΡΤΑΣΜΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΔΙΟΤΙ - ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ - Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΠΕΒΑΛΕ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ




Οπαδοί του blog προσέρχονται αυτοβούλως στα γραφεία μας, στην Χίου, πανηγυρίζοντας έξαλλα.



Ο Διευθυντής της Πλατείας καλεί σύσκεψη στελεχών, αμέσως με την ανάρτηση του σήματός μας στο site του δήμου και ανακοινώνει την μεγάλη επιτυχία στα στελέχη του blog τα οποία δεν μπορούν να συγκρατήσουν τον ενθουσιασμό τους.



Ακολουθούν έξαλλοι πανηγυρισμοί.



Ο Εκδότης μας Γιώργος Καραμπιπέρης, θέλοντας να επιβραβεύσει τον Διευθυντή του blog, για την μεγάλη επιτυχία έκλεισε σουίτα σε ξενοδοχείο όπου γιορτάστηκε η μεγάλη επαγγελματική μας επιτυχία, όπως αρμόζει στον εκδότη και τον διευθυντή ενός ΝΟΜΙΜΟΥ ΠΛΕΟΝ, Μέσου!




Οπτικόπουλε, ΣΤΑΣΟΥ ΡΕ ΣΥ! ΜΥΓΔΑΛΑ!



ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ:

Ευχαριστούμε την Λούλα Καρατζά και τον Κώστα Παττακό, ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ, ότι παρενέβησαν υπέρ της επανόρθωσης αυτού του εκτρώματος στον Δήμαρχο Χαλανδρίου.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα το Νίκο Πανταζή που έκανε ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ παρέμβαση υπέρ του δίκιου μας.
Ευχαριστούμε τον/την Αντιδήμαρχο - που δεν θα εκθέσουμε και την στείλουμε  σε εσωτερική δυσμένεια από την κλίκα - που έκανε, ότι έκανε. (ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ - ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ).
Περιμέναμε (και περιμένουμε) μεγαλύτερη ευαισθησία από την ΣΤΑΣΗ αλλά και συναδέλφους που έχουν φάει και αυτοί την πετριά του blogging ή της τοπικής δημοσιογραφίας. ΜΕΓΑΛΗ Η ΔΟΣΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ  ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ (και ΚΟΜΠΛΕΞ θα έλεγα αν πέφταμε και εμείς στο λάθος να ερμηνεύουμε με ψυχολογικούς ή φροϋδικούς όρους την πολιτική. Αλλά εμείς παραμένουμε στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ).

Όσο για τον Δήμαρχο, που ανταποκρίθηκε στο αίτημα της αντιπολίτευσης   - δεν λέμε ευχαριστώ, διότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΕ ΚΑΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΕ ΑΛΟΙΦΟΥΝ ΛΑΔΙ και να τους λες και ευχαριστώ.
Θεωρούμε όμως ότι - ίσως - αυτή του η σίγουρα ΘΕΤΙΚΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ανατροπή - μπορεί να τον κάνει να επαναξιολογήσει καλύτερα τι του εισηγούνται ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ συνεργάτες του.


Και δεν μιλάω για το τι του ζητάνε να κάνει ΥΠΕΡ ΤΟΥΣ, στην Ελλάδα είμαστε, παλαιοκομματικοί μας διοικούν (ακόμα;;), μέσα στο παιχνίδι είναι.

Μιλάω για το τι του ζητάνε να κάνει ΕΝΑΝΤΙΟΝ, ΓΙΑ ΕΞΟΝΤΩΣΗ των αντιπάλων τους στην αγορά. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΙΣΧΟΣ και ΟΝΕΙΔΟΣ για ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΘΕΣΜΟ.

ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ!



ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ.

Η σελίδα του δημοτικού site με το λογότυπο της ΠΛΑΤΕΙΑΣ: 


http://www.halandri.gr/frontoffice/portal.asp?cpage=RESOURCE&cresrc=123&cnode=61


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου