Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Πρώτη συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ με στελέχη-μεταγραφή διεθνούς κύρους και διαστάσεων…


pasok19

Την πρώτη της συνεδρίαση θα έχει το μεσημέρι στα Γραφεία της Ιπποκράτους, η Γραμματεία της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου (ΚΟΕΣ) του ΠΑΣΟΚ, η οποία αποτελείται από 76 (ουάου! Έκαναν επιλογή ή τους πήραν όσους έχουν απομείνει στο ΠΑΣΟΚ;) στελέχη.
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για “τρελές” μεταγραφές τις τελευταίας στιγμής, με στελέχη διεθνούς κύρους που θα ανατρέψουν το κλίμα στο ΠΑΣΟΚ. 
Στην Γραμματεία της ΚΟΕΣ συμμετέχουν η Κοινοβουλευτική Ομάδα, η Πολιτική Γραμματεία, η Οργανωτική Γραμματεία, οι Γραμματείς Τομέων και ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Στρατηγικών και Αναπτυξιακών Μελετών (ΙΣΤΑΜΕ), οι Rolling Stones, το τσίρκο Medrano, τα 101 σκυλιά της Δαλματίας και “key note speaker” ο Τσακ Νόρις.

http://www.olympia.gr/, 6/12/2012

ΧαΧαΧα! 
Το...οίκημα της φωτογραφίας είναι νόμιμο ή...αυθαίρετο;!
Θα μου πείτε, βέβαια, "έχεις λυσσάξει με το πασοκ, τι πρόβλημα έχεις;".
Ναι. ΕΧΩ ΛΥΣΣΑΞΕΙ! Τα προβλήματά μου είναι πολλά ΚΑΙ με το πασοκ ΚΑΙ με τις ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ του που ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ "ξεπετάγονται". Δηλαδή ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ να αναστήσουμε τον ΠΕΘΑΜΕΝΟ. ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΙΜΗΜΑ. Ακόμη κι αν χρειαστεί να ΞΑΝΑ-κοροϊδέψουμε τους πολίτες (ε, τους ..."παρωπιδάτους" ψηφοφόρους τους έχουμε στο χέρι!!!).
ΤΡΕΜΕΤΕ βρε, βγήκε στη γύρα και ο Λοβέρδος! Έχετε καιρό μόνο μέχρι να...ΠΗΞΕΙ η ΡΙΚΣΣΥ! Μετά θα...μετριέστε μεταξύ σας για να δείτε αν θα νοικιάσετε 2 ή 3 πούλμαν για τις "περιοδείες" σας!
Δεν θα συγχυστώ περισσότερο σήμερα. Είναι και γιορτή. Μεγάλη γιορτή.

Δ.Χ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου