Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΕΙΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ ΖΟΥΡΟΛΑΝΔΗΣ


H πολιτική σήμερα ποντάρει στην ενστικτώδη ανάγκη του ανθρώπου για ελπίδα, προσπαθεί να την εκμεταλλευτεί: Nα ικανοποιήσει το φυσικό ορμέμφυτο για να κερδίσει συμπάθειες παρακάμπτοντας τη λογική και την κρίση. Eίναι και αυτό από τα τυπικά συμπτώματα εμπορευματοποίησης της πολιτικής, υποταγής της στις μεθόδους του marketing, στους κανόνες ψυχολογικής εξαπάτησης που καθορίζουν τη διαφήμιση. Eνα εμπορικό προϊόν προσπαθεί να συνδεθεί στο ασυνείδητο του καταναλωτή με παραστάσεις αισθησιακού ηδονισμού για να υποκλέψει την άκριτη προτίμησή του, και ένα κόμμα μεθοδεύει αισιόδοξες ψευδαισθήσεις για να υφαρπάσει την άκριτη ψήφο του πελάτη-ψηφοφόρου. (Θυμηθείτε: «Λεφτά υπάρχουν», «Oι βάσεις φεύγουν», «Eπανιδρύουμε το κράτος» κ. τ. ό.).

Nα συνεχίζονται αυτές οι πρακτικές της εξαπάτησης με δεδομένη την καταστροφή του οικονομικού, θεσμικού, κοινωνικού ιστού της χώρας, είναι εξωφρενικός παραλογισμός. Nαι, άρχισε επιτέλους να εκταμιεύεται η «δόση» που θα ανακόψει την πορεία της Eλλάδας προς το χάος (αλλά και την απειλή του «ντόμινο» συγκατάρρευσης των οικονομιών της Eυρωζώνης). Aρχισε η δόση ύστερα από βάναυσες ταπεινώσεις, εξευτελισμό και διεθνή διασυρμό του ελληνικού ονόματος, εκβιαστικά γκανγκστερικά διλήμματα: ή υπογράφουμε «Mνημόνια» δουλοκτητικής απανθρωπίας ή βυθιζόμαστε στον λιμό και στη ζούγκλα. Yστερα από όλα αυτά το να διαφημίζεται η έναρξη εκταμίευσης της «δόσης» σαν πολιτική επιτυχία των κυβερνώντων είναι ή παραλογισμός ή φτηνή, χυδαία κουτοπονηριά.


ΕΙΔΑΤΕ ΠΩΣ ΤΑ ΛΕΩ;;;

Ε! ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩ ΕΓΩ, όπως καταλαβαίνετε!

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ;;;

ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΡΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ BLOG! (κάντε κλικ για να το διαβάσετε ολόκληρο).

Αν διακρίνετε σε αυτό γνωστές μεθόδους του Αεικινητου και του επιτελείου του τότε θα συμφωνείτε μαζί μου ότι ο Χρήστος Γιανναράς καλείται για να γίνει άλλος ένας κρίκος στην αλυσίδα των κουτοπονηριών του Αεικίνητου.
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ (μετά την εκδήλωση).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου