Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Βοηθήστε μας να βρούμε ποιος σκορπά τον θάνατο στο Χαλάνδρι


Βοηθήστε μας να βρούμε ποιος σκορπά τον θάνατο στο Χαλάνδρι

Ενα ταχείας δράσεως κοινωνικό δηλητήριο, παραφράζοντας τον Philip Pullman, έπεσε για πολλοστή φορά στην περιοχή του Προφήτη Ηλία στο Ρέμα Χαλανδρίου και προκάλεσε την εξόντωση ζώων και ανθρώπων.

Οσοι φρόντιζαν και προστάτευαν αυτά τα ζώα νιώθουν έρμαια στις διαθέσεις κάθε φορά εκείνου που θεωρεί ανθρώπους και ζώα ανεπιθύμητους. Γιατί να ζούμε με το άγχος και την επιφύλαξη όταν βγάζουμε τα ζώα μας βόλτα; Γιατί κάποιος να επιλέξει τον θάνατο για οποιονδήποτε από εμάς;

Κάθε πληροφορία είναι πολύτιμη. Μη φοβάστε να μιλήσετε, η κοινωνία μπορεί να γίνει η αφορμή για να μπει ένα τέλος στα διεστραμμένα μυαλά που δεν υπολογίζουν τους συνανθρώπους, αλλά και τους συνταξιδιώτες στη ζωή.

Να πάψουμε να πληρώνουμε το τίμημα του εγωισμού και της αδιαφορίας μας. Να πάψουμε να υποτιμάμε την πολιτιστική μας καταγωγή.

Για οποιαδήποτε πληροφορία που μπορεί να φανεί χρήσιμη ώστε να σταματήσουμε την ανεξέλεγκτη δράση του ανθρωπόμορφου που σκορπά το θάνατο στην οδό Ανδρούτσου, στο Χαλάνδρι, επικοινωνήστε με τη Φιλοζωική ή το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.

http://www.imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου