Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΜΑΣ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ


Αγαπητέ Άγγελε

Σχετικά με το ακίνητο που νοικιάσθηκε για το κοινωνικό παντοπωλείο και για το οποίο επανειλημμένα  έχεις αναφερθεί με φωτογραφίες και αναλυτικό ρεπορτάζ  σου γνωρίζω ότι έχουμε καταγγείλει την φωτογραφική προκήρυξη στους επιθεωρητές ελέγχου δημόσιας Διοίκησης .

Βέβαια ο σκοπός της ενοικίασης είναι να στεγασθούν υπηρεσίες το Δήμου και πιθανώς το κοινωνικό παντοπωλείο του Φιλόπτωχου ταμείου της Αρχιεπισκοπής για να δικαιολογήσει την στέγαση της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου για την οποία δίδονται τα χρήματα.

Μη μας αδικείς τουλάχιστον την ελάσσονα αντιπολίτευσηΑΠΑΝΤΗΣΗ:

Νίκο Καλημέρα.

Δεν θεωρώ ότι σας αδικώ καθόλου.

Το γεγονός ότι ΣΗΜΕΡΑ μας πληροφορείς για ενέργειές σας σχετικά με την ΠΡΟΚΉΡΥΞΗ δεν σημαίνει τίποτα σε σχέση με αυτό που εμείς θέσαμε.
Αντίθετα μας χαροποιεί που το μαθαίνουμε. Γιατί δεν μας το έλεγες; Κρυφό ήταν;
Το θέμα της προκήρυξης είναι ΕΝΑ θέμα. 
Θέμα του Σεπτεμβρίου, όπου έχουμε κάνει το ανάλογο ρεπορτάζ. 

Πρέπει να συνηθίσετε ότι η Πλατεία κάνει ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ και παρακολουθεί ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ.

ΕΧΘΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΕΙΣ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΘΕ 15 ΜΕΡΕΣ!

Αναδείξαμε και θα συνεχίσουμε την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ της διοίκησης του δήμου να υλοποιήσει ακόμα και το δικό της ΑΣΤΕΙΟ σχέδιο να λειτουργήσει εκεί ΑΠΟ ΠΡΩΤΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - που πληρώνει ο δήμος μισθώματα - οποιαδήποτε κοινωνική υποδομή.

Διότι εδώ πλέον δεν έχουμε ΜΟΝΟ την σκανδαλώδη προκήρυξη στην οποία αναφέρεσαι και εσύ και ο Σίμος ότι έχετε παρέμβει ΤΟΤΕ. Η αντιπολίτευση δεν έχει ψηφίσει το θέμα τότε συνολικά. Αυτά τα έχουμε πει και θα τα πούμε με επόμενη ανάρτηση μέσα στην ημέρα.

ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΙΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΕΝΤΕΛΩΣ  ΑΝΑΙΤΙΑ! 
(Και ακόμα ούτε εμείς έχουμε πιάσει το θέμα του κόστους διαμόρφωσης του χώρου. Δεν έχουμε προκάνει)

Αυτό ΤΩΡΑ φαίνεται, τώρα αποδεικνύεται. Δεν είναι μόνο λοιπόν ότι το νοίκιασαν φωτογραφικά. Εϊναι ότι στην πραγματικότητα ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΟΥΣΑΝ!

Και βέβαια να με συγχωρήσετε και οι δύο που σας στεναχώρησα αλλά ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΙ BLOGGER ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ για διάφορα. Ε με αυτό δεν έχω δει να ασχολείστε!
Δεν θεωρείτe ότι έπρεπε να δώσετε περισσότερη σημασία στην ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΑΣ στην ανύπαρκτη ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ την ώρα που γίνεται αυτή η απίστευτη σπατάλη;
ΣΗΜΕΡΑ, ΟΧΙ ΤΟ ...2011! Τώρα που η κρίση είναι σε όξυνση! 

Ήδη σήμερα στην απάντησή σου εμπεριέχεται ειδησιογραφικά μία ΒΟΜΒΑ που αν καταλάβαμε καλά αποτελεί ΝΕΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ και θα έπρεπε η αντιπολίτευση να το έχει αναδείξει χωρίς να προκληθεί από καμία ΠΛΑΤΕΙΑ!

Δηλαδή Νίκο μας λες ότι Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΕΚΕΙ; 
Θα δώσει χώρο ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ; ΚΑΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ;

Ισχύει κάτι τέτοιο ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΒΓΑΛΕΙ ΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - μιλάω για ολόκληρη την αντιπολίτευση - που να το γνωρίζετε στον Χαλανδραίο πολίτη;
Να μας το πείτε!
Και σπεύδετε να "διορθώσετε" μισή λέξη της Πλατείας που θεωρείτε ότι σας έθιξε; 

Και ερχόσαστε σήμερα εν χορώ να μας εγκαλέσετε - εσύ ευγενικά και καλοδεχούμενα, ο Σίμος με το γνωστό ύφος του κατόχου της απόλυτης αλήθειας και του ανθρώπου που ελέω Θεού κριτικάρει μια ζωή τους πάντες, ενίοτε τους καθυβρίζει, τους δικάζει τις προθέσεις, αλλά δεν δέχεται την παραμικρή κριτική στα δικά του πεπραγμένα;

ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΣΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΙ ΓΙΝΟΣΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΑ ΠΥΡΑ ΣΑΣ; ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΟΥΜΕΝΑ!

Πού να λειτουργούσατε έτσι και για την διοίκηση του δήμου. Θα είχαν βελτιωθεί αρκετά πράγματα.

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑΘΕΡΟΙ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΟΤΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ και δευτερευόντως την αντιπολίτευση.

Και θα συνεχίσουμε να φωνάζουμε ότι ο κατακερματισμός δυνάμεων της αντιπολίτευσης και οι απόπειρες αλληλοεξόνωσής μεταξύ της είναι στην πράξη ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΔΡΕΑΣΗ. 

Και θα θέσουμε και δημόσια τις προτάσεις μας αλλά και τα σημεία που θεωρούμε ότι χρειάζονται βελτιώσεις στην δράση της αντιπολίτευσης ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΑΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ. 

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΦΙΜΩΣΕΙ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΞΕΙ, ΚΑΝΕΝΟΣ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.

Μην κάνετε αγαπητέ Νίκο ότι δεν καταλαβαίνετε ότι εχθές ΔΕΝ ΘΕΣΑΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΉΡΥΞΗΣ. 

Δεν είστε και χαζοί δα!

Όπως χαζοί δεν είναι και οι αναγνώστες μας και καταλαβαίνουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου