Πέμπτη, 4 Απριλίου 2013

ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΟΡΟΪΔΕΙΟ "ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ"! ΠΡΩΙΝΕΣ ΦΩΤΟΝοικιάστηκε τον Σεπτέμβριο του 2012 με φωτογραφικό διαγωνισμό για να εξυπηρετηθούν 2 φιλαράκια του τοπικού καθεστώτος. (ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕΣΤΩΣ) με την δικαιολογία ότι η πόλη χρειάζεται κοινωνικό παντοπωλείο και φαρμακείο.

ΤΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΩΜΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 5500 ευρώ ΜΟΝΟ!

Στην σύμβαση προβλέφθηκαν 3 μήνες για την ετοιμασία της λειτουργίας του χώρου, όπου ο ιδιοκτήτης δέχτηκε να μην καταβάλλεται μίσθωμα.
(Οκτώβριος, Νοέμβριος, Δεκέμβριος 2012)

Από 1-1-2013 ΕΣΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ (δικά σου είναι τα λεφτά) ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΜΙΣΘΩΜΑ 5500 ευρώ για να έχει η πόλη μας δομές αντιμετώπισης της ανέχειας συνδημοτών μας που έχουν ανάγκη.

Χάλασαν - δεν ξέρουμε ακόμα, θα το ψάξουμε - ΑΡΚΕΤΑ χρήματα για να διαμορφώσουν τον χώρο και να τον μετατρέψουν από πρώην βιβλιοπωλείο σε χώρο γραφείων.

Το δημοτικό συμβούλιο έχει εγκρίνει και τις δαπάνες των εγκαινείων! Φωτογράφο, Delicatessen για καναπεδάκια για τους καλεσμένους, μπαλόνια που θα αναρτηθούν απ' έξω κλπ.

ΙΔΟΥ ΠΟΣΟ ΑΝΑΓΚΗ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ Ο ΔΗΜΟΣ.

Τέταρτος μήνας μπήκε ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ!

4ο μίσθωμα καταβλήθηκε! (και επειδή σας λένε "δεν τα δώσαμε ακόμα" απαντήστε τους σας παρακαλούμε "ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΡΕ! ΔΕΝ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΝΟΙΚΙΑ;")

22000 ευρώ ΗΔΗ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ή μάλλον ΦΑΓΩΜΕΝΑ από κολλητούς ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ!

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΘΙΞΙΑ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *