Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

ΜΠΡΑΒΟ! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ!!!! ΝΤΡΟΠΗ!

Λευκωσίας και Σαρανταπόρου τελικά η προσωρινή μετεγκατάσταση του συνόλου του καταυλισμού των τσιγγάνων, όπως αποφάσισε ο γ.γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης


O Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δημήτρης Καλογερόπουλος, με απόφαση πουυπέγραψε στις 16 Απρίλη καιδημοσιεύθηκε σήμερα στη Διαύγεια,καθόρισε ως χώρο προσωρινής μετεγκατάστασης του καταυλισμού των Ρομά, την περιοχή Νομισματοκοπείου του δήμου Χαλανδρίου «…στην ελεύθερη αδόμητη δημόσια έκταση με εμβαδόν 29.965,67 τ.μ. εγγύς του σημερινού καταυλισμού…».

Συγκεκριμένα αποφασίσθηκε "η προσωρινή μετεγκατάσταση του συνόλου του καταυλισμού πλανοδίων της περιοχής Νομισματοκοπείου του Δήμου Χαλανδρίου που σήμερα στεγάζεται στην ιδιωτική έκταση επί της οδού Σαρανταπόρου και Ίριδας, στην ελεύθερη αδόμητη δημόσια έκταση με εμβαδόν 29.965.67 τ.μ εγγύς του σημερινού καταυλισμού στη περιοχή Νομισματοκοπείου/Πεύκου Πολίτη στη Διεύθυνση Λευκωσίας και Σαρανταπόρου στα Διοικητικά όρια του Δήμου Χαλανδρίου όπως αυτή αποτυπώνεται στο Ενιαίο Μητρώο Ακίνητης Περιουσίας με Αριθμό Βιβλίου Καταχώρησης 1168 και σύμφωνα με την εισήγηση της από 14ης Δεκεμβρίου 2012 Συνεδρίας της Επιτροπής του άρθρου 2."


Διαβάστε το έγγραφο της Απόφασης








HALANDRIPEDIA


ΣΧΟΛΙΟ ΠΛΑΤΕΙΑΣ: ΝΤΡΟΠΗ! ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ! ΣΗΚΩΣΑΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ .... ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΣΑΤΕ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου