Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Χμμμ...κάτι σκέφτηκα αλλάάάά....άστο, άστο! ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ!


Γρονθοκόπησε τον υπουργό του γιατί δεν έκανε καλά τη δουλειά του

ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΤΣΕΝΙΑ!
Γρονθοκόπησε τον υπουργό του γιατί δεν έκανε καλά τη δουλειά του

Ο πρόεδρος της Τσετσενίας Ραμζάν Καντίροφ ανακοίνωσε σήμερα ότι κάλεσε έναν από τους υπουργούς του σε αγώνα μποξ για να τον. . . τιμωρήσει για τα λάθη του, ανεβάζοντας στο Διαδίκτυο φωτογραφίες από το "κατόρθωμά" του, το οποίο βιντεοσκοπήθηκε επίσης από τη ρωσική τηλεόραση.
Γράφοντας στην ιστοσελίδα του στην υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης Instagram, ο Καντίροφ ανέφερε ότι "έπαιξε μποξ" με τον υπουργό Αθλητισμού και Πολιτισμού της Τσετσενίας, τον οποίο κατηγορούσε ότι δεν συντηρεί όπως θα έπρεπε το κτίριο όπου στεγάζεται το γραφείο του.
"Με ένα αριστερό και ένα δεξί κροσέ του εξήγησα" ότι πρέπει "να βάλει το μυαλό του να δουλέψει", γράφει ο Τσετσένος πρόεδρος. Το ρωσικό κανάλι NTV μετέδωσε μια σκηνή στην οποία διακρίνεται ο Καντίροφ στο ρινγκ μαζί με τον άτυχο υπουργό, τον Σαλαμπέκ Ισμαΐλοφ, ο οποίος προσπαθεί, κάπως άτονα, να αμυνθεί απέναντι στον πρόεδρο που τον γρονθοκοπεί. Ο "αγώνας" δόθηκε παρουσία διαιτητή και διήρκησε δύο γύρους.
Στον υπουργό επιτράπηκε να φορέσει κράνος "επειδή την επομένη έπρεπε να πάει στη δουλειά του", αφηγήθηκε ο Καντίροφ. Θεατής στον αγώνα ήταν ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Πρόνοιας της Ρωσίας Μαξίμ Τοπίλιν, ο οποίος στο βίντεο της τηλεόρασης διακρίνεται να χαμογελάει πλατιά.
Ο Ραμζάν Καντίροφ διαβεβαίωσε ότι αυτού του είδους η τιμωρία των αξιωματούχων για τις παραλείψεις τους είναι "αποτελεσματική", ισχυριζόμενος ότι έκανε. . . χάρη στον Ισμαΐλοφ. "Νομίζω ότι είναι καλύτερο για αυτόν να βγάζει την αρνητική του ενέργεια στο ρινγκ απέναντί μου αντί να μεταφέρει την κακή του διάθεση στα
μέλη της οικογένειάς του στο σπίτι", πρόσθεσε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αναδημοσίευση από: http://www.imerisia.gr/, 23/4/2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου