Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

ΑΦΕΡΙΜ ΕΦΕΝΤΗ - Ο εξάψαλμος αυτή την βδομάδα αλλαξοπίστησε.


Καλημέρα αναγνώστη μου.

Τα πράγματα στο Χαλανδριστάν πλέον εξελίσσονται με γρηγορότερους ρυθμούς, αφού δεν μπορεί πλέον να συγκρατηθεί η κατάσταση σε ελέγξιμα από το τοπικό καλαμπούρι - που νομίζει ότι είναι σύστημα - επίπεδα.

Καθημερινά βγάζουν και ένα "λαγό" από το καπέλο που βέβαια βγαίνει στο τέλος κουνέλι.

Διότι ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ κάθε πολιτικό και ηθικό κεφάλαιο και κανείς πλέον δεν παίρνει στα σοβαρά τα κόλπα τους.

Σας έχουμε λοιπόν νέα σήμερα.


Και ξεκινάμε από τη χθεσινή ΚΡΙΣΙΜΟΤΑΤΗ δίκη που προκλήθηκε από την μήνυση "κατά παντός υπευθύνου" του Βάσιου για πλαστογράφηση της υπογραφής του στο πρωτόκολλο παραλαβής του έργου των τσιγγάνων, που κατέληξε σε άσκηση ποινικής δίωξης στον Βαγγέλη Λέκκα που είχε θεωρήσει  - ως αντιδήμαρχος - το γνήσιο της υπογραφής του Βάσιου.

Στην δίκη παραστάθηκε ως πολιτική αγωγή δικηγόρος από την πλευρά Βάσιου.

Η ακροαματική διαδικασία ξεκίνησε με κατάθεση του μηνυτή και διακόπηκε πριν καν ολοκληρωθεί η κατάθεσή του, αφού - ΕΥΛΟΓΩΣ - η έδρα διέκοψε, αποσύρθηκε για δεκάλεπτο και επέστρεψε αναβάλλοντας την δική και διατάσσοντας ΓΡΑΦΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ.

Διότι τόσο καιρό ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ ΓΡΑΦΟΛΟΓΙΚΑ το επίμαχο πρωτόκολλο.

ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ - σε πρώτη φάση - σχόλια, αφού η δίκη είναι ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΗ και απαιτεί πολύ προσεκτική αντιμετώπιση και σεβασμό ΣΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ ΟΛΩΝ.

Η δίκη αναβλήθηκε για τις 26 Νοεμβρίου.



ΠΑΡΚΟΜΕΤΡΑ ΣΤΑ ΧΑΛΑΝΔΡΕΪΚΑ
Σήμερα στο ειρηνοδικείο Χαλανδρίου εκδικάζονται και τα ασφαλιστικά μέτρα των Ασημακόπουλου - Ευαγγέλου κατα του Δήμου, όπου ζητείται η αναστολή του μέτρου των παρκομέτρων.
Περάσαμε από το Ειρηνοδικείο για να καλύψουμε την "πανεμπορική κινητοποίηση" αλλά δεν ήταν και ... τόσο "πανεμπορική" ενώ η διοίκηση του δήμου - όπως μας ενημέρωσε ο Γ. Ασημακόπουλος - έχει καταθέσει 12 ένορκες καταθέσεις ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ του μέτρου. 
Οπότε ο Εμπορικός Σύλλογος τι θα κάνει;
Θα φέρει ένορκη κατάθεση από τον ... Γραμματέα του (π.χ.) Γιώργο Θεοδώρου;
(ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΓΕΛΑΤΕ!)

(συνεχίζεται)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου