Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΟ ....



του Ρ. Βλάχου

 Αγαπητέ ψηφοφόρε

Αγαπητέ Χαλανδραίε ψηφοφόρε. Παρότι δε γνωριζόμαστε, θέλω να σου ζητήσω κάτι πολύ προσωπικό σου: την ψήφο σου στις δημοτικές εκλογές.

Όχι ψήφο στο πρόσωπο μου, αλλά την ψήφο σου στην παράταξή μου «Χαλάνδρι Αλλάζουμε Πορεία».

Θέλουμε την ψήφο σου, όχι μόνο για να τιμωρήσεις την υφιστάμενη καθεστωτική κατάσταση που κατάντησε το δήμο στα σημερινά του χάλια, θέλουμε η ψήφος σου να είναι υπέρ του Νταβία και της παράταξης «Χαλάνδρι Αλλάζουμε Πορεία».

Επέτρεψε μου να σου εξηγήσω σε λίγες αράδες τι σημαίνει μια ψήφος στην παράταξη «Χαλάνδρι Αλλάζουμε Πορεία»:


  • ü  Σημαίνει ότι έχεις βαρεθεί τα ωραία και τα γενικόλογα και θέλεις προτάσεις και λύσεις για το Χαλάνδρι. Προτάσεις ρεαλιστικές και εφαρμόσιμες που θα αλλάξουν και θα επηρεάσουν τα πάντα στην πόλη μας. Ο Νταβίας είναι ο μόνος που από την πρώτη στιγμή κατέθεσε τις προτάσεις του μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα.

  • ü  Σημαίνει ότι δεν είσαι ιθαγενής που σου τάζουν χάντρες και καθρεφτάκια. Δεν πιστεύεις όποιον σου λέει ότι δεσμεύεται να σου φτιάξει την παιδική χαρά της γειτονιάς σου, γιατί απλά όλες οι παιδικές χαρές του Χαλανδρίου θέλουν επισκευή. Δεν πιστεύεις όποιον σου λέει ότι δεσμεύεται να σου φτιάξει το πεζοδρόμιο έξω από το σπίτι σου γιατί απλά όλα τα πεζοδρόμια είναι χάλια. Κι άλλα πολλά τέτοια…

  •   Σημαίνει ότι θέλεις δήμαρχο και δημοτικούς συμβούλους που θα δουλεύουν, θα συνεργάζονται, θα συζητάνε και θα προτείνουν λύσεις. Κανένας από εμάς δε γυρεύει κάποιου είδους καταξίωση. Είμαστε εδώ επειδή θέλουμε να μεταφέρουμε την εμπειρία μας και τις γνώσεις μας. Είμαστε εδώ επειδή είμαστε ενεργοί πολίτες.

  •  Σημαίνει ότι εμπιστεύεσαι τα στελέχη του ψηφοδελτίου μας. Είναι πρόσωπα άφθαρτα, χωρίς «προϋπηρεσία» στα δημοτικά πράγματα, αλλά με άποψη και γνώσεις, πρόσωπα που αγαπούν το Χαλάνδρι.

  •   Σημαίνει ότι δε θα περιμένεις να σου σβήσουμε την κλήση ή να σου κάνουμε κάποιο ρουσφετάκι. Δεν είναι στη λογική μας, δεν είμαστε σαν τους άλλους, δε θέλουμε να φύγουν αυτοί για να έρθουμε εμείς και να κάνουμε τα ίδια.

Αγαπητέ ψηφοφόρε, 

Η ψήφος σου στην παράταξή μας «Χαλάνδρι Αλλάζουμε Πορεία» δε θέλουμε να είναι ψήφος διαμαρτυρίας, αλλά θετική ψήφος. Ψήφος που προέρχεται μετά από σκέψη βαθιά και αυστηρή επιλογή.

Ρήγας Βλάχος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου