Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

ΕΔΩ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ "ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ" - ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΕΜΑΤΙΑ, ΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ! ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ DOLBY STEREO!

Απάντησαν από την ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ με τον γνωστό τους τρόπο στα πρωινά μας άρθρα.

"Προβοκάτσιες, Ζαφειρόπουλοι, ΦΛΥΑ, άρες, μάρες κουκουνάρες αντί να επανορθώσουν τα απίστευτα που είπαν και τα άκουσαν τόσοι άνθρωποι για την ρεματιά.

Και μόνο για ένα στοιχείο που είναι άξιο απάντησης ξαναγράφω, αφού στην σπέκουλα, την λασπολογία και τις προσωπικές ύβρεις τους δεν απαντώ πλέον.

Δεν έχουν απολύτως καμία σημασία αυτά που λένε, η Κουρασική Αριστερά τα λέει.

Λοιπόν: Τα ηχητικά από την συζήτηση για το ΓΠΣ είναι αναρτημένα στο κανάλι του YOUTUBE της Πλατείας ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΑ!
Χωρίς "αριστερίστικη"  κοπτοραπτική!

Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΠΣ  "ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ",  όπως γράφουν συνεχώς για να το παίξουν "εμείς, εμείς οι μόνοι συνεπείς"- ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.

Απλά η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ δεν μπόρεσε να μπει "ουσιαστικά" σε αυτήν, στο δημοτικό συμβούλιο, διότι ο εκπρόσωπός της δεν ήξερε και δεν ξέρει ΓΡΙ από τέτοια θέματα, χωρίς να σημαίνει ότι αυτό μειώνει την συνδικαλιστική του δραστηριότητα στην ΑΔΕΔΥ, για να προλάβω τα γνωστά περί "προσωπικής επίθεσης" στον κ. Καλομοίρη.

Προσωπική επίθεση είναι να τον υβρίσω, δεν είναι να επισημάνω ότι η αυτοδιοίκηση ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ και αφήνει κενά σε πολλά θέματα γιατί δεν τα ξέρει. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ.

Αυτό που δεν ανέχονται οι κάτοχοι της απόλυτης αλήθειας και ελεινολογούν όποιον τους την κάνει.
ΟΥΤΕ ΠΡΟΘΕΣΗ ΧΡΕΩΣΑΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ.

Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ λοιπόν στην γραμμένη απόφαση και μάλιστα με  ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ, καταψήφισε αλλά θέτοντας ΜΟΝΟ το θέμα της ΡΙΖΑΡΕΙΟΥ και ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ!

Αυτά συμβαίνουν διότι στο δημοτικό συμβούλιο γίνεται μπάχαλο και κανείς δεν επιβάλλει να γίνεται ΚΑΘΑΡΗ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ και μετά γράφονται οι αποφάσεις, ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΟΥΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ, κατάσταση που ανέχονται όλοι πλην της Λαϊκής Συσπείρωσης, που έχει την Λούλα να φωνάζει για να καταγραφεί καθαρά η θέση της.

Αυτή είναι η αλήθεια.

Και ο έχων ώτα ακούειν ακουέτω!

Τώρα αν λέμε ψέματα σχετικά με την προχθεσινή καθαρή τοποθέτηση Ρούσσου περί "φορέα εκτός δήμου που θα αναλάβει την προστασία της ρεματιάς" άντε αυτόν τον  Νταβία να τον διαψεύσουν.

Αλλά ήταν και καμιά 40αριά άτομα εκεί ακόμα.

ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΥΔΑΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΣΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ!

Μάθετε να ακούτε και τα επιχειρήματα των άλλων και να διαλέγεστε διότι η πόλη δεν είσαστε, ούτε θα γίνετε εσείς ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ!

ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΩΞΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ  ΣΤΗΝ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΗ ΣΑΣ ΚΟΛΕΓΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΣΗ!

ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΤΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΥΚΟ ΠΟΛΙΤΗ ΤΩΡΑ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ "ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΣΑΣ" ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΣΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕΤΑΞΥ "ΤΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΦΑΣΟΛΙΟΥ".

ΛΟΙΠΟΝ:

1. Την ανάρτηση του Σχεδίου του Πεύκο Πολίτη που έφερε η διοίκηση του δήμου λίγες μέρες πριν την έναρξη της προεκλογικής περιόδου την ψηφίσατε ή έχει και εκεί ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΝΛΗΨΗ;
ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ γιατί όχι δεν λέτε στον Κουράση αν είναι να σας δώσει την αυλή του σχολείου να κάνετε εμπόριο φακής.

2. ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ, ενημερώνουμε σήμερα τους δημότες και κυρίως τους δημότες του Κάτω Χαλανδρίου ότι:

α. Έχετε κάψει την θέση σας (και μας), ως προς τον τρόπο επίλυσης του  θέματος των ΡΟΜΑ με την ψήφο σας, χωρίς να το έχετε καν καταλάβει βέβαια, είμαι σίγουρος ότι πρόθεση δεν έχετε αλλά έχετε φοβερή άγνοια και απίστευτο ξεροκεφαλισμό.

Γιατί ενώ αποδεχτήκατε την ΔΙΚΗ ΜΑΣ πρόταση (αφού την εμφανίσατε για δική σας αλλά αυτό δεν πειράζει, είναι λεπτομέρεια) για υλοποίηση στεγαστικού προγράμματος για τους δημότες Χαλανδρίου τσιγγάνους,  ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ, άρα δεν έχετε δικαίωμα να ξαναπείτε ότι έχετε λύση για την στέγαση των Χαλανδραίων ΡΟΜΑ στον τόπο τους και σε αυτό σας περιμένει στην γωνία ο Κουράσης.

β. Προτείνατε ΝΑΙ ή ΟΧΙ στην συζήτηση που διοργάνωσε ο σύλλογος εργαζομένων, ως πιθανό χώρο για το αμαξοστάσιο καθαριότητας (μία από τις υποτιθέμενες 4 προτάσεις σας), την υπό ένταξη περιοχή δηλαδή το Πεύκο Πολίτη;
 Αυτό γιατί δεν το γράφετε και δεν το λέτε στα χιλιάδες έντυπά σας, ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΙ;

Για να μην το ακούσουν οι Κατωχαλανδραίοι και ρίξουν Μαύρο στον Μαυρογυαλούρο;

Αλλά ακόμα και αν εμείς συζητήσουμε και αυτή την φοβερή σας πρόταση, γιατί εμείς ΑΚΟΥΜΕ και ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ οι προτάσεις των άλλων πριν το πολιτικό κόστος, πώς αμολάτε τέτοιες φωτοβολίδες όταν στην ανάρτηση ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ δεν ζητήσατε να προβλεφθεί αυτό που προτείνετε;

Αλλά πάλι πώς να προτείνετε χώρο αμαξοστασίου όταν ψηφίσατε μελέτη ΜΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΓΗΣ χωρίς το αμαξοστάσιο, σκέψου να το είχε κιόλας.

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΕΣ ΜΑΡΕΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ .... κάνετε μια πορεία με την ντουντούκα.

Πόσο νομίζετε ότι θα έχετε το ελεύθερο και το ακαταλόγιστο να ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ με τα μεγάλα θέματα του δήμου, να είστε μονίμως αδιάβαστοι και άσχετοι, να αρνείστε να συζητήσετε και με άλλους για να συμπληρώσετε τα κενά σας, και να μιλάτε πρόχειρα, αμολώντας ανεπεξέργαστες. αντιφατικές και ανεφάρμοστες "προτάσεις" , κλείνοντας κάθε συζήτηση με το φοβερό τσιτάτο "τις λύσεις θα δώσει η κινητοποίηση των πολιτών".
Πλέον ισχυρίζεστε ότι πάτε για ΔΙΟΙΚΗΣH του δήμου.

ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ!
ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (πράγμα που δεν θα γίνει ευτυχώς) ΟΡΓΑΝΩΣΤΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ, ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΟΙ ΜΑΖΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑ, για να βρούμε, μαζί με τους πολίτες, πώς θα έχει ο δήμος μηχανισμό και χρήματα να συντηρήσουμε την ρεματιά, να φτιάξουμε τις παιδικές χαρές και να καταλήξουμε  πού θα φτιάξουμε το αμαξοστάσιο.

Άλλο ΟΙ ΤΟΥΠΑΜΑΡΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ..... ΤΗΣ ΜΑΡΩΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου