Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Κυριακή, 22 Ιουνίου 2014

Ένας ακόμη τόνος ηρωίνης σε αποθήκη στο ΚορωπίΔύο Ελληνες, μία γυναίκα που εμφανίζεται ως η εκπρόσωπος της πλοιοκτήτριας εταιρείας και ένας άνδρας, βρίσκονται μεταξύ των 14 συλληφθέντων, για τη νέα υπόθεση 986 κιλών και 600 γραμμαρίων ηρωίνης που εντοπίστηκαν στη διάρκεια της νύχτας, μετά από συντονισμένη επιχείρηση του λιμενικού σώματος ελληνικής ακτοφυλακής σε νέα αποθήκη στο Κορωπί Αττικής στη θέση Λαμπρικά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η υπόθεση του εντοπισμού των νέων ναρκωτικών ουσιών, συνδέεται με την ποσότητα του άνω ενός τόνου ηρωίνης που είχε εντοπιστεί πριν από 10 ημέρες περίπου σε αποθήκη στο Κορωπί και σε έπαυλη στη Φιλοθέη. Για την υπόθεση αυτή έχουν ήδη προφυλακισθεί 9 άτομα, πέντε Τούρκοι υπήκοοι, τρεις Έλληνες μεταξύ των οποίων και ένας 40χρονος εφοπλιστής και ένας Αλβανός.

Πηγές αναφέρουν, ότι τα ναρκωτικά είχαν μεταφερθεί εδώ και καιρό με το δεξαμενόπλοιο «NOOR -1» σημαίας Τόγκο στην Ελευσίνα και από εκεί με ειδικά διαμορφωμένο φορτηγό όχημα στις δύο αποθήκες στο Κορωπί και στην έπαυλη στη Φιλοθέη.

ΑΠΕ-ΜΠΕ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *