Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Το πιο μεγάλο ευρωπαϊκό βράδυ



Φτάσαμε λοιπόν στην τέταρτη στροφή του Europa League, με τους Παναθηναϊκό, Αστέρα Τρίπολης και ΠΑΟΚ να παίζουν την ύπαρξη τους στην διοργάνωση.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Αϊντχόφεν στην κατάμεστη Λεωφόρο (20:00 μ.μ), με μόνο στόχο την νίκη που θα τον βάλει πιο γερά σε θέση ισχύος αναφορικά με την υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση.

Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Μπούρμπος, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Ρισβάνης, Νάνο, Λαγός, Ζέκα, Μέντες, Μπούι, Πράνιτς, Δώνης, Ατζαγκούν, Ντίνας, Κλωναρίδης, Μπαϊράμι, Μπεργκ, Πέτριτς και Καρέλης.

Η Αϊντχόφεν ήρθε στην Αθήνα με πρωταρχικό στόχο να μην ηττηθεί, έτσι ώστε να διατηρεί το πλεονέκτημα σε βάρος του Παναθηναϊκού. Ο Φιλίπ Κοκού θα στερηθεί τις υπηρεσίας του Μπρούμα ο οποίος αποβλήθηκε στον αγώνα της Ολλανδίας, ενώ το «παρών» θα δώσει ο Βίλεμς, παρά το γεγονός ότι ήταν αμφίβολος. Οι Ολλανδοί ποντάρουν πολλά πάνω στο μεγάλο τους αστέρι, Μέμφις Ντεπάϊ, ο οποίος έχει αναρρώσει πλήρως από τον τραυματισμό του και βρίσκει ρυθμό.

Τρίπολη εναντίον Λονδίνου

Από κει και πέρα ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται την Τότεναμ (20:00 μ.μ.), με διπλό στόχο πρώτα να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την πεντάρα του πρώτου αγώνα αλλά και να μείνει στο κόλπο ης πρόκρισης.

Αναλυτικά στην διάθεση του Βεργέτη για προσεχές ματς, είναι οι: Κοσίτσκι, Θεοδωρόπουλος, Λούι, Παντελιάδης, Κυριακόπουλος, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Μουνάφο, Ουσέρο, Τσοκάνης, Μάσα, Μπαράλες, Νίκο Φερνάντεθ, Μπαντιμπανγκά, Γιαννιώτας, Ρόλε, Πάρα, Μπακασέτας.

Χωρίς απρόοπτα και δυσάρεστες εκπλήξεις για τον Ποκετίνο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των «σπιρουνιών». Ο τεχνικός της Τότεναμ στην τελευταία προπόνηση δούλεψε κυρίως στον τομέα της τακτικής δοκιμάζοντας αρκετά σχήματα, ενώ πριν την έναρξη του προγράμματος φρόντισε να μιλήσει στους παίκτες του για τη σπουδαιότητα του αγώνα, καθώς θέλουν το τρίποντο προκειμένου να μείνουν στην πρώτη θέση αυξάνοντας τις ελπίδες τους για πρόκριση.

Για νίκη στην Φλωρεντία

Η ήττα στην Τούμπα από την Φιορεντίνα άφησε τον ΠΑΟΚ στην τρίτη θέση του 11ου ομίλου με 3 βαθμούς, έναν λιγότερο από την Γκινγκάμπ. Συνεπώς, θέλοντας να μην χάσει πρόωρα το τρένο που οδηγεί στους «32» του Europa League ο «Δικέφαλος» θέλει θετικό αποτέλεσμα στο «Αρτέμιο Φράνκι» απέναντι στους πρωτοπόρους του.

Με 23 παίκτες στην αποστολή έχει μεταβεί στην βόρεια Ιταλία ο ΠΑΟΚ αλλά ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν είναι σίγουρος για την ετοιμότητα όλων των ποδοσφαιριστών του. Όπως είναι ήδη γνωστό οι Τζαβέλλας και Κάτσε δεν είναι στο 100% και η συμμετοχή τους θα κριθεί λίγες ώρες πριν τη σέντρα. Άλλωστε, ο έμπειρος τεχνικός του «Δικεφάλου» θα ανακοινώσει την τελική αποστολή μετά την ολοκλήρωση του πρωινού χαλαρώματος που θα κάνει η ομάδα ανήμερα του αγώνα το μεσημέρι όπου και θα φανεί αν τελικά θα δώσουν το «παρών» αμφότεροι στην αναμέτρηση του «Αρτέμιο Φράνκι».

Από κει και πέρα με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα της δώσει ουσιαστικά το εισιτήριο για τους «32» της διοργάνωσης υποδέχεται η Φιορεντίνα τον ΠΑΟΚ. Οι Ιταλοί μετρούν 3 νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές και θέλουν όσο το δυνατό νωρίτερα θα εξασφαλίσουν την πρόκριση για την επόμενη φάση, ώστε αφενός να έχουν τη δυνατότητα να ξεκουράσουν παίκτες τις 2 τελευταίες αγωνιστικές κι αφετέρου να δώσουν μεγαλύτερη έμφαση στο πρωτάθλημα όπου δεν έχουν την καλύτερη δυνατή παρουσία. Όσο για τα πλάνα του Μοντέλα αναφορικά με το αρχικό σχήμα, τα βλέμματα στρέφονται στον Γκόμεζ που θεωρείται αμφίβολος από τα ιταλικά Μέσα. Σχετικά με τις υπόλοιπες θέσεις της αρχικής ενδεκάδας, την εστία θα υπερασπιστεί ο Ταταρουσάνου, με τους Ρίτσαρντς, Τόμοβιτς, Μπασάντα και Πασκουάλ να αποτελούν την αμυντική τετράδα. Μπροστά τους θα έχουν τους Πιζάρο, Λατσάρι και Κούρτιτς, ενώ σε ρόλο επιτελικού χαφ θα αγωνιστεί ο Βαλέρο με τον Ίλισιτς στη κορυφή ως παρτενέρ του… αμφίβολου Γκόμεζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου