Πέμπτη, 5 Μαρτίου 2015

Επιστολή Πατούλη 950 λέξεων για να αποδειχτεί η αξία της σιωπής


 
Ο αντιπεριφερειάρχης Β. Τομέα που δεν κωλώνει στον τοπάρχη δήμαρχο Αμαρουσίου


Σε απάντηση επιστολής του κ. Πατούλη προς την περιφερειάρχη Αττικής κα Ρ. Δούρου που αφορά την αντιπαράθεσή του με τον αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα κο Καραμέρο για την διαχείριση των χρημάτων του ΕΣΠΑ για την καταπλέμηση της φτώχειας (την επιστολή Πατούλη μπορείτε να διαβάσετε κάνοντας κλικ ΕΔΩ) κύκλοι της περιφέρειας Αττικής σχολίασαν:

Εδώ και μέρες ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ επιχειρεί να ορίσει ένα πεδίο αντιπαράθεσης με την Περιφέρεια Αττικής. Σε μια κρίσιμη περίοδο δοκιμασίας για τη χώρα, προσπαθεί να οριοθετήσει πεδίο σύγκρουσης μεταξύ του Α’ και του Β’ βαθμού αυτοδιοίκησης. 
Στο πλαίσιο της απαράδεκτης αυτής προσπάθειας, που μειώνει το κύρος της Αυτοδιοίκησης, χρησιμοποιεί απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς όπως αυτός «των μεσαζόντων», «με ή χωρίς Περιφέρειες» αναφερόμενος στο ρόλο των Περιφερειών.

Επιχειρεί να προσωποποιήσει μια σοβαρή διαδικασία όπως αυτή της διαχείρισης κονδυλίων προς όφελος των πιο ευάλωτων κοινωνικά ομάδων, για λόγους μικροπολιτικής τακτικής.

Η Περιφερειακή Αρχή Αττικής, σοβαρά και συστηματικά, εργάζεται και θα εργάζεται προκειμένου να υλοποιεί εκείνες τις πολιτικές που βοηθούν άμεσα τους συμπολίτες μας χωρίς να επιδίδεται σε επικοινωνιακές στρατηγικές, επιστολών, δηλώσεων, απαντήσεων, και άλλων Δελτίων Τύπου που υποκρύπτουν  προφανώς και άλλες επιδιώξεις.

Γιατί όλοι οφείλουν να αντιληφθούν ότι το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν και ότι απαιτείται αυτοσυγκράτηση και σοβαρή δουλειά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *