Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

ΠΡΩΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΤΑ: ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΓΥΜΝΑΣΤΩΝ ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ !!!!

Υπογράφτηκε η ΚΥΑ σύμφωνα με την οποία εγκρίνεται η πρόσληψη 184 Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής κατ’ ανώτατο όριο, με σκοπό τη στελέχωση των Δήμων και των Ν.Π.Δ.Δ. και Ν.Π.Ι.Δ. αυτών, που υλοποιούν Προγράμματα «Άθλησης για Όλους», περιόδου 2014-15.
Η ΚΥΑ υπογράφεται από τους Υπουργούς Πολιτισμού, Παιδείας & Θρησκευμάτων, Αριστείδη Μπαλτά, Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Νίκου Βούτση και Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, πληροφορούμαστε από την πρΟΤΑση.

ΜΗΝ ΨΑΞΕΤΕ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ!

ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΕΓΚΡΙΣΗ ΓΥΜΝΑΣΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ!

"ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ" είπε ο αντιδήμαρχος στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο, που παρέδωσε τους αθλητικούς χώρους στα σωματεία.
Τώρα. Πριν κανένα μήνα.
 Αν είχε ζητήσει γυμναστές, σήμερα θα είχε την έγκριση από την κυβέρνηση!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ! 
Άραγε δεν έχουν αθλητικά σωματεία αυτοί οι δήμοι;



ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ κε ΒΟΥΤΣΗ (και στους συνυπογράφοντες κ.κ. Μπαλτά και Βαρουφάκη) που ξεκινήσατε από τα εύκολα ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΆ για την καθημερινότητα του πολίτη και της οικογένειας την δουλειά σας.

Αν είχε βεβαίως και ενιαία πολιτική ο ΣΥΡΙΖΑ για το τι πρέπει να κάνουν οι διοικήσεις που στηρίζει θα είχαμε επιτέλουςπρογράμματα και στο Χαλάνδρι από αύριο.

Αλλά η ΟΜ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ προτιμάει να αφήνει τέτοια θέματα να γίνονται αντικείμενο προσωπικού αλισφερισιού μεταξύ παραγόντων.

Και να πυροβολεί τους αγγελιοφόρους αν τολμάν να μην χαϊδεύουν τα αριστερά αυτιά των εχόντων την εξουσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου