Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2015

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΡΗΓΟΡΟΥ ΣΚΑΚΙΟΥΤουρνουά γρήγορου σκακιού για παιδιά θα διοργανώσει το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015 στις 18:30 ο Σκακιστικός Όμιλος Χαλανδρίου στο εντευκτήριό του (Αβέρωφ 4, Χαλάνδρι).

Οι αγώνες απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας έως 16 ετών και θα γίνουν σε δύο ομίλους. Στον 1ο όμιλο θα συμμετάσχουν παιδιά που φοιτούν στην Δ' Δημοτικού και πάνω, ενώ στον 2ο όμιλο θα συμμετάσχουν παιδιά που φοιτούν στην Γ’ Δημοτικού και κάτω. Κατόπιν δήλωσης των συμμετεχόντων, παιδιά που ηλικιακά ανήκουν στον 2ο όμιλο μπορούν να αγωνιστούν στον 1ο.

Το σύστημα αγώνων θα είναι ελβετικό τεσσάρων ή πέντε γύρων (ανάλογα με τον αριθμό συμμετοχών) και ο χρόνος σκέψης 12 λεπτά ανά παρτίδα για κάθε σκακιστή.


Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν με αποστολή email στον Σ. Ο. Χαλανδρίου (halandri@halandrichess.gr) ή στον χώρο των αγώνων λίγο πριν την έναρξη του τουρνουά.
Μπορείτε να δείτε την προκήρυξη του τουρνουά στην ιστοσελίδα του Σ. Ο. Χαλανδρίου www.halandrichess.gr , ενώ για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο 210.6846.693 ή να στείλετε email στο halandri@halandrichess.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Και ο Ανδρέας Αδαμόπουλος με το Πράσινο Κίνημα

  Συνεχίζοντας το μπαράζ των ανακοινώσεων, των προσώπων που συστρατ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις