Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

"ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ, ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ: ΝΑ ΠΙΕΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ"


Μιλάμε για απροκάλυπτα ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΣ, για ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ της δεκαετίας του ΠΕΝΗΝΤΑ που πλέον λειτουργούν χωρίς καν φερετζέ.

Η τοποθέτηση του δημάρχου Χαλανδρίου στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο για το ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΕΥΚΟ ΠΟΛΙΤΗ αποτελεί ΜΝΗΜΕΙΟ που δεν πρέπει να "χαθεί" από την τοπική ιστορία και γι' αυτό μόλις βγουν τα πρακτικά θα την δημοσιεύσουμε ΟΛΟΚΛΗΡΗ.

"Να αναρτήσουμε ό,τι νάναι, να τελειώνουμε, να φύγει πό εδώ η μελέτη, να πάει στο ΣΥΠΟΘΑ και στο ΥΠΕΚΑ και εμείς θα κάνουμε αυτό που ξέρουμε για να περάσει: ΘΑ ΑΣΚΟΥΜΕ ΠΙΕΣΗ!"

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΝΤΑΒΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΟΥ (τοις εκατό) ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ!

Που πρέπει - κανονικά - να κάνει σωστά την δουλειά, να τα έχει όλα επιστημονικά τεκμηριωμένα και έτοιμα όταν θα πάνε στους "από πάνω", όπως τα θέλε ικαι συμφέρει καλύτερα την πόλη και την τοπική κονωνία, για να εγκριθούν.

Ο ΤΣΑΤΡΑ -ΠΑΤΡΑΣ είπε στο δημοτικό συμβούλιο ότι θα διώξει τα πολεοδομικά θέματα από τον δήμο για να ..... ξαναγίνει ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑΡΧΗΣ που το ξέρει καλά το άθλημα γιατί αυτό το καινούργιο με το οποίο έμπλεξε είναι δύσκολο.

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ!

ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΟΜΩΣ!

ΚΑΙ Ο ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου