Κυριακή, 8 Φεβρουαρίου 2015

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

 Την Τετάρτη - που συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο (ΚΑΚΩΣ κατά την γνώμη μας την ώρα του μεγάλου συλλαλητηρίου στο Σύνταγμα) θα αποφασιστεί η περιβόητη αθλητική πολιτική του δήμου, πρώτη φορά με διοίκηση "αριστεράς" (τα κερδίζει σιγά σιγά τα εισαγωγικά, δεν φταίμε εμείς).

Και σου ξεκαθαρίζω αναγνώστη μου ότι εμείς όταν μιλάμε για "πολιτική" εννοούμε για ΠΡΑΞΕΙΣ, για ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ όχι για βερμπαλισμούς και ακατάσχετες μπουρδολογίες.

Η αθλητική πολιτική του δήμου που εξαγγέλλει και ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΕΙ περί προτεραιότητας του μαζικού και σχολικού αθλητισμού.

Τώρα λοιπόν έρχεται η ώρα της ΠΡΑΞΗΣ.

Πόσες ώρες, πόσες μέρες, ΠΟΤΕ και ΠΟΥ θα μπορούν να υλοποιηθούν τέτοια δημοτικά προγράμματα που η διοίκηση του δήμου έλεγε χρόνια ότι είναι η ιεράρχησή της και τα είπε και ο σημερινός αντιδήμαρχος τον Γενάρη στο δημοτικό συμβούλιο;

Δες μόνος σου αναγνώστη μου το πρόγραμμα λειτουργίας των αθλητικών χώρων που εισηγούνται και πες εσύ ΑΝ - εκτός του κολυμβητηρίου που όντος χωράει  - φρόντισαν να υπάρχει δυνατότητα έστω και στοιχειώδη προγράμματα μαζικού αθλητισμού, το ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΝΑΓΚΑΙΟ πρόγραμμα προετοιμασίας υποψηφίων ειδικών μαθημάτων για ανώτατες σχολές που υποσχέθηκαν, σχολικό αθλητισμό κλπ. να μπορούν να υλοποιηθούν.

ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΛΟΙΠΟΝ!

Ο Πανταζής - και η αθλητική του αντίληψη που λέει "οι δημοτικοί αθλητικοί χώροι δίνονται προίκα στους συλλόγους"  και πάλι δικαιώνεται (Και βέβαια δεν πήρε απλώς την μερίδα του λέοντος. Απλά άφησε στους άλλους ένα κοκαλάκι).

ΑΝ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ!

Στο κολυμβητήριο υπάρχει άνετα η δυνατότητα υλοποίησης δημοτικού προγράμματος

Ούτε ώρα για μαζικό αθλητισμό, ούτε ώρα για πρόγραμμα προετοιμασίας για τριτοβάθμια, ούτε ώρα για εφαρμογή όσων τάζουν στο κλειστό.

Ακολουθεί το πρόγραμμα του ανοικτού γηπέδου και των κλειστών αιθουσών.


Ξεχάσατε την Τετάρτη ρε σεις στον στίβο. Τι έγινε δεν την ήθελε;
Ακόμα και τα ανοικτά γήπεδα έχουν κλείσει μέχρι δευτερολέπτου.

ΚΑΛΑ ΣΟΒΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΟΨΕΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΗ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ στον στίβο και στα ανοικτά γήπεδα;

Δεν μπορείτε να προβλέψετε μια ώρα την βδομάδα για ένα πρόγραμμα για δημότες - μη μέλη των σωματείων στο κλειστό;

Πού και πότε θα κάνετε τα προγράμματα που εξαγγείλατε;

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΟ!
 


ΝΤΡΟΠΗ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πράσινο Κίνημα: Ο Β. Λυσσαρίδης ταυτίστηκε με τον αγώνα της Κύπρου για ελευθερία και δημοκρατία

  Το Πολιτικό Συμβούλιο του Πράσινου Κινήματος εκφράζει τη θλίψη του και τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του ιδρυτή και Επίτιμου ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις