Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜEΝΟΙ ΔΕΘΕΛΟΝΤΕΣ! ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΣΟΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΩΝ ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΥ




Η απαξίωση της εργασίας με την κάλυψη θέσεων εργαζομένων με "εθελοντές" πρόθυμους παραγοντίσκους - ψώνια κομισάριους αρρωστημένους, που θέλουν να πάρουν μια σφυρίχτρα και να παριστάνουν τους λοχίες στους πολίτες που πάνε τα παιδιά τους στις παιδικές χαρές,  διορισμένοι παραταξιακοί επίτροποι σε κάθε γειτονιά που θα περιφρουρούν την εξουσία εκείνων που τους διόρισαν από την ευθύνη που έχουν απέναντι στον πολίτη και τις υποχρεώσεις που προκύπτουν εκ των δημόσιων θέσεών τους είναι σενάριο βγαλμένο μέσα από την οργάνωση των πιο αυταρχικών και ολοκληρωτικών καθεστώτων της ανθρώπινης ιστορίας.

Η υποδοχή της εισήγησης από τους ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ της ΠΛΑΤΕΙΑΣ είναι - ΕΥΤΥΧΩΣ - πολύ πιο συντριπτική από ότι περιμέναμε.

ΨΗΦΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΜΑΣ για να δυναμώσει το μήνυμα.

Αυτά τα "κόλπα" με τους διορισμένους μελανοχίτωνες με τα δημόσια κλειδιά στο χέρι δεν γίνεται να περάσουν στο δημοκρατικό Χαλάνδρι.

Ακόμα και αν ο Γερολυμάτος απλά δεν καταλαβαίνει σε τι διχαστικούς και επικίνδυνους  δρόμους οδηγεί την τοπική κοινωνία, μεθυσμένος από την προσωρινή εξουσία που κατέχει και την απολυταρχική διαχείρισή της που έχει επιλέξει, παρασυρμένος από την αλαζονεία που αυτή γεννάει.

Η εργασία, η αμειβόμενη εργασία, ο μισθός - ακόμα και αν είναι μικρός - και η υπεράσπισή του παραμένει το κύριο διακύβευμα προς υπεράσπιση για κάθε προοδευτικό πολίτη.

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΒΑΘΟΣ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου δεν έχει να πει κάτι άραγε για την υποκατάσταση θέσεων εργασίας με "δεθελοντές";

Η ΠΟΕ ΟΤΑ έχει ενημερωθεί για αυτά;

Το ΠΑΜΕ;

ΤΟ ΙΚΑ και η ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ;

Ο ΣΥΡΙΖΑ; 

Οι ασυμβίβαστες περί των εργασιακών σχέσεων δημοτικές παρατάξεις που ξιφουλκούν (και καλά κάνουν και δεν είναι συμβιβασμένες σαν εμάς που τις έχουμε αποδεχτεί) για τις "ελαστικές" εργασιακές σχέσεις τι θα πουν για τις "ΜΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ";

ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

Τουλάχιστον ένα κλικ θα μας βοηθήσει και θα μας ενδυναμώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου