Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Όμιλος ΙΑΣΩ: Μοναδικές Διακρίσεις στα Healthcare Business Awards 2019

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ απέσπασε 4 βραβεία για το υψηλό επίπεδο της ιατρικής φροντίδας και των παρεχόμενων υπηρεσιών, για την επένδυση του σε νέες ...

Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2016

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ - ΛΕΕΙ. ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΝΕΥΡΩΝ ΣΕ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΑΤΗΜΑ
Στην Αγία Παρασκευή έγινε  συνάντηση των δημάρχων της περιοχής για κοινή αντιμετώπιση του προβλήματος με τις τοποθετήσεις κεραιών κινητής τηλεφωνίας.
(Συνάντηση των δημάρχων για τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας στον Δήμο Αγίας Παρασκευής).

Το λαλίστατο γραφείο προπαγάνδας του δήμου Χαλανδρίου δεν αναφέρθηκε στην συνάντηση των δημάρχων ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΗΤΑΝ ΘΕΣΜΙΚΗ, ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΣΕ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ για την ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ και όχι για την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ του προβλήματος.

Η ενημέρωση που έκανε ο Ρούσσος στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο για τον προγραμματισμό και τις προτεραιότητες που έθεσαν οι δήμαρχοι ήταν ότι επεξεργάζονται κοινές προτάσεις προς την κυβέρνηση για αλλαγή του ΙΣΧΥΟΝΤΟΣ νομοθετικού πλαισίου.
ΣΩΣΤΑ.
Αυτό άλλωστε είχαμε προτείνει στο δημοτικό συμβούλιο - μόνος μου πάλι, όταν οι άλλοι οργάνωναν το "ΠΑΝΔΗΜΟ ΝΤΟΥ ΣΕ ΚΕΡΑΙΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ"

Συγκροτήθηκε όμως και διαπαραταξιακή επιτροπή στον δήμο για να χειριστεί την υπόθεση και να επεξεργαστεί προτάσεις και θέσεις.

Εμείς εκπροσωπηθήκαμε από έναν ΕΙΔΙΚΟ επί του θέματος ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ, τον Ρήγα Βλάχο.

Η διαπαραταξιακή δεν συνεδρίασε ποτέ, όπως μας ενημερώνει ο Ρήγας.

Αλλά εχθές ο δήμος (ποιος δήμος δηλαδή, Ο ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ) ανακοίνωσε ότι κάνει ενημερωτική εκδήλωση για τις κεραίες ΑΥΡΙΟ.

Με ομιλητή όχι κανέναν ειδικό στο θέμα της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας, στην διαχείριση των επιπτώσεων της κινητής τηλεφωνίας  αλλά έναν .... ΔΙΚΗΓΟΡΟ και έναν γιατρό που θα μιλήσει για τις επιπτώσεις στην υγεία ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ δεν μπορεί να μας προτείνει τι να κάνουμε για να τις περιορίσουμε, πού να χωροθετήσουμε κεραίες.

"ΕΚΤΟΣ ΟΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ"
Και τα σκουπίδια, όξω από δω, και τους τσιγγάνους όξω από δω και τς κεραίες όξω από δω

ΕΔΩ ΖΕΙ Ο ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ! 

 Εν τω μεταξύ δεκαπέντε άτομα κάθε δύο μέρες μαζεύονται - λέει -  έξω από το ΣΠΙΤΙ του συμπολίτη μας που τόλμησε να σκεφτεί να βάλει κεραία κινητής τηλεφωνίας στην ταράτσα του ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ λόγω των αντιδράσεων και της υπαναχώρησης της COSMOTE και του κάνουν πόλεμο νεύρων.

Βάζουν ντίρλα μεγάφωνα με μουσική, φωνάζουν, απειλούν και ασκούν σε όλη την οικογένεια ψυχολογική βία.

"Κε Βλάχο δεν αντέχουμε άλλο, τα παιδιά μας έχουν τρομοκρατηθεί, δεν βγαίνουν από το σπίτι. Ο μεγάλος μου γιος πάει στο λύκειο, είναι στην εφηβία  και το παιδί δεν θέλει να ακούει πια,  πείτε κάτι" είπε η σύζυγος του .... "εγκληματία", μάνα και  ΒΙΟΧΗΜΙΚΟΣ ΣΤΟ ΣΩΤΗΡΙΑ, στο επάγγελμα (δηλαδή ΣΧΕΤΙΚΗ με το θέμα ΥΓΕΙΑ).

Δεν έχουμε τίποτε άλλο να κάνουμε, δυστυχώς συνδημότισσα παρά του ότι θέλουμε να σου συμπαρασταθούμε απέναντι σε αυτό το ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟ, ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ bulling που δέχεστε οικογενειακώς.

(Όχι όμως για να βάλεις κεραία στην ταράτσα σου - αυτό ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ).

Ο κος Βλάχος δεν καλείται καν στην διαπαραταξιακή επιτροπή, όπου θα μπορύσε να πει μια κουβέντα.

Βλέπεις αναγνώστη μου διατυπώσαμε - συγκροτημένα και σοβαρά - διαφορετικής απόχρωσης άποψη από αυτή του ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΥ.

Και αυτό στο Χαλάνδρι ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ. 

  • Σκέψου όμως μόνο εσύ αναγνώστη μου, να ήσουν στην θέση αυτής της οικογένειας, αυτής της μάνας που - καλώς ή κακώς - πήγε να κάνει μια ΝΟΜΙΜΗ συναλλαγή - εκμετάλλευση περιουσιακού της στοιχείου, για να βγάλει κάποια χρήματα που πιθανά τα είχε (ή δεν τα είχε) η οικογένεια μεγάλη ανάγκη.
  • Σκέψου ότι δεν έφτασε που την σταματήσανε από τη ΝΟΜΙΜΗ ΜΠΙΖΝΑ γιατί Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΚΕΡΑΙΑ θα χάλαγε την υγεία των περιοίκων, οι οποίοι βεβαίως ΟΛΟΙ έχουν κινητό. Αλλά πες ότι καλά κάνανε και της χάλασαν την δουλειά. ΠΡΩΤΑ Η ΥΓΕΙΑ σου λέει.
  • Και μετά - ΕΠΙ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ - συγκεντρώνονται 15 φίλοι του ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΥ, έξω από το σπίτι της, ψήνουν λουκάνικα, βάζουν ντίρλα την μουσική και φωνάζουν συνθήματα τρομοκρατώντας τα παιδιά της. Πάνε και πολιτικάντηδες και τρώνε λουκάνικα, πίνουν ρακές και μαζεύουν κουκιά δια τας εκλογάς, για να μην είναι η δική τους παράταξη "ισχνή" όπως η δική μας.  

ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, που την αποφάσισε ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, μόνος του αποφάσισε τους ομιλητές, παρά την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου που ανέθεσε την διαχείριση του θέματος ΣΕ ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.

  • ΝΑΙ! ΠΡΩΤΑ Η ΥΓΕΙΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΡΩΤΑ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ.

  • ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΦΑΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ. 
  • ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ή ΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΒΗ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.
  • ΓΙΑΤΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ, ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ!

  • ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΝΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΜΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ!
  • ΟΧΙ ΦΑΣΙΖΟΥΣΑ ΠΑΡΕΚΤΡΟΠΗ!
  • ΠΟΥΡΟΣ, ΚΑΘΑΡΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ !!!!

ΥΓ: Και αυτοί μετά  μιλάνε και κόπτονται - λέει  - για τα ..... προσωπικά δεδομένα. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *