Τρίτη, 5 Ιουλίου 2016

Ο ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΣ: ΠΡΙΓΚΗΠΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣΗ μισή μου καρδιά είναι στο ΜΟΝΑΚΟ - με την Μαρία του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ και του εκσυγχρονισμού .....

Η άλλη μισή - βέβαια - στην ΚΙΝΑ βρίσκεται .....

Εντάξει να καταλάβω το αντιπολιτευτικό οίστρο των αντιπολιτευόμενων την "πρωτηφορά" κυβέρνηση. ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΝΑ ΧΑΡΕΙΤΕ: Με το φόρεμα της Μπέτυς τι ζόρυ τραβήξατε, μπορεί καποιος να μου το εξηγήσει; Τι έπρεπε να φοράει; Ράσσο και καλιμαύκι;;;;

Τι ζούμε Παναγία μου!

Να πεις για την κάθοδο της επίσημης (ΧΑΧΑ) αποστολής της χώρας που λεγόταν Ελλάδα από το αεροπλάνο, να σχολιάσεις την εικόνα των "beach boys" να τους αποδίδει τιμές το άγημα του κινεζικού στρατού με τα σπαθιά, τα παράσημα και τα σειρήτια, ε αυτό ήταν όντος για πολύ τρολάρισμα.

Ειδικά αυτός ο υπουργός των Εξωτερικών .....  Με το πόλο και χωρίς καν σακκάκι.
Πού πα ρε Καραμήτρο ....

Και οι Κινέζοι αξιωματικοί ήταν σε θέση "ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕ" ρε φίλε μου για να αποδώσουν τιμές στην επίσημη αντιπροσωπεία ΚΡΑΤΟΥΣ - σου λέει.

Γάμα τα, με μεγάλα γράμματα. Ο αγηματάρχης λέγεται ότι παραιτήθηκε μετά από αυτό και ανέβηκε στο Θιβέτ για να μονάσει. "Ε όχι ρε πούστη μου να αποδίδω τιμές στον "επίσημο" με το ιδρωμένο πόλο -σου λέει - φορτωμένος μπιχλιμπίδια πάνω μου, σαν τον Τελευταίο Αυτοκράτορα. Άντε γαμήσου δηλάδή .... Τα παρατάω".

Συζήτηση για τον εκλογικό νόμο: Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ανά τους αιώνες.

Παρακολουθήστε την σε σχέση με το τι λέγανε τα κόμματα στο πρόσφατο παρελθόν.

ΝΔ: Όχι στην απλή αναλογική, λέει. 
Μάλιστα ο Άδωνης καλέι τον Τσίπρα να παραδώσει τις 50 έδρες - λέει - του μπόνους αφού δεν το πιστεύει. ΑΡΜΕΓΕ ΛΑΓΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΥΕ ΧΕΛΩΝΕΣ!
Το γεγονός ότι το ΛΑΟΣ (γιατί ΛΑΟΣ είναι ο ΑΔΩΝΗΣ, έτσι; Μην μπερδευόμαστε) ήταν με την απλή αναλογική τότε ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ!

ΠΑΣΟΚ: Ο οπορτουνισμός ανά τους αιώνας. Είμαστε με την απλή αλλά και με την super αμόλυβδη!

Πάντως η θέση της Φώφης για το σπάσιμο των τερατωδών περιφερειών ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ και αυτό το έχουν παραδεχτεί κατά καιρούς ΟΛΟΙ οι "μεταρρυθμιστές" , αλλά τώρα αυτό που προέχει είναι .... η κουτάλα, οπότε οι πραγματικές μεταρυθμίσεις δεν πάνε να ....... στο μέλλον.

"ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΤΕΣ" του κώλου.

Λεβέντης όμως, ε; Σύμμαχος! Αυτά είναι!
 Βάζει βέτο, σου λέει, ο Λεβέντης γιατί δεν ξέρει που θα βγει βολευτής, σου λέει, αν κόψουν τις μεγάλες περιφέρειες. Δηλαδή το κριτήριο δεν είναι η καλύτερη εκπρσώπηση του πολίτη αλλά πώς δεν θα πάθει καμιά νίλα να μην εκλεγεί ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ που δεν θα ξέρει πού να βάλει υποψηφιότητα.

Και ο Τσίπρας ΑΥΤΟ το δέχτηκε ως λογική, αναγνώστη μου!
Και απέσυρε το σπάσιμο των περιφερειών! ΛΕΒΕΝΤΟΚΑΨΟΥΡΑ!

Από πού να τους πιάσεις δηλαδή και πού να τους αφήσει, με τόσο καιροσκοπισμό όλους.

Πλάκα έχουν αυτοί της ΡΗΜΑΔ που τώρα είναι ΠΑΣΟΚ ομως.
Τι θα πούνε δηλαδή τώρα; Ότι δεν θένε την απλή αναλογική; Αφού μια ζωή ήταν το ΝΟ 1 ΘΕΜΑ ΤΟΥΣ.

Και το κόμμα (όχι ρε και ποιο κόμμα. ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ). Αφού δεν θέλει ο Μήτσος και ο Τάκης δεν ψηφίζουν σου λέει.  Έχουν "καθαρή" θέση, σου λέει.

Αν δεν καταργηθεί το 3% να έχουμε και επίσημα τούρκικο κόμμα στην βουλή, δεν ψηφίζει σου λέει το ΚΚΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ με όριο το 3%.

ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ!
ΟΛΟΙ! ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ!

Η ανακοίνωση των συστεμικών παρατάξεων της ΠΕΔΑ είναι η δικαίωση του ακατανόμαστου που μίλησε πρώτος για το νέο πολυνομοσχέδιο για την αυτοδιοίκηση, έτσι; Να λέμε και του οξαποδώ το δίκιο.
Γιατί η ΠΕΔΑ αγγίζει τα θέματα που άγγιξε και ο 'οξαποδώ".

Βέβαια η κριτική της ΠΕΔΑ είναι "εντός των τειχών".

Διότι ΔΕΝ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΙΣ ΠΑΓΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ των προοδευτικών αυτοδιοικητικών δυνάμεων για αλλαγή του τρόπου εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβουλίων.

Πάνε αυτές.

Το σύστημα θέλει δημαρχάρες - μονάρχες σαν τον δικό μας, τον ΚΙΜ.

Να "πιάνει" έναν το συστηματάκι, να νταραβερίζεται και να καθαρίζει ότι δεν θα γίνει ποτέ δημόσια επένδυση στην καθαριότητα.
Μην έχει πολλούς να ομιλούν.

ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ αυτό το πολυνομοσχέδιο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ! Και βέβαια τον Καλλικράτη δεν θα τον αλλάξουν γιατί δεν ήταν τόσο κακός όσο έλεγαν ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΩΝΤΑΣ.
Είχε προβλήματα που χρειάζοντια βελτιώσεις. ΑΛΛΑ Η ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΗ και μακάρι να είχε υλοποιηθεί. Μακάρι ας πούμε να σέβονταν οι δημαρχαίοι τις δημοτικές παρατάξεις όπως Ο ΝΟΜΟΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ.
Θα είχε αναβαθμιστεί ο πολιτικός διάλογος.
Αλλά ποιος τον θέλει.

Και δεν ταο λέμε εμείς αυτά για τον Καλλικράτη ευκαιριακά και ανάλογα με την συγκυρία, όπως έκανε  ο Αεικίνητος στο πρώτο φύλλο της ΠΛΑΤΕΙΑΣ.

Σε άλλο ένα θέμα λοιπόν που έκανε επαναστατικές γυμναστικές, η καργαριστερά, θα κάνει γαργάρες.

Και εμείς θα τους κάνουμε πλάκα, για να μάθουν να ακούν πρώτα και την άλλη άποψη πριν την απορρίψουν.

Αλλάζω: Τι ρεζιλίκι ήταν αυτό που έπαθαν οι Ρουσσοκουρασαίοι με την συναυλία αλληλεγγύης αναγνώστη του; 23 καλλιτέχνες σου λέει και όλοι "οι φορείς" της πόλης (το σωματείο των ΚΥΕ έλλειπε, όλοι οι άλλοι εκεί ήντουνε) μάζεψαν καμιά πενηνταριά νοματαίους και τριάντα σακούλες με ρύζι καρολίνα και ροβίθια.

Δεν τράβηξαν φωτογραφίες οι "χορηγοί επικοινωνίας" να μας δείξουν, διότι δεν είναι χορηγοί επικοινωνίας αλλά κατευθυνόμενα παπαγαλάκια. λλά η ΕΡΤ όμως είχε τραβήξει πλάνα ....

Βγήκαν και τα ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ που τους έσφαξαν με το μπαμπάκι, με εκείνη την φωτό με τις 30 σακούλες, που φαίνεται ότι η επιτροπή λογοκρισίας δεν αξιολόγησε ως επικίνδυνη να την κόψει και επέτρεψε να δημοσιευτεί ....

ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΗΚΑΝ!

Πάντως και στην ΠΛΑΤΕΙΑ θα σου πω αναγνώστη του, ότι έχει γίνει ένα ψιλομπάχαλο. Έχει πέσει διχόνοια, εμένα να ακούς.

Διότι ο διαχειριστής έχει σκαλώσει άσχημα. Και λέει ότι "αφού μπαίνει χορηγός επικοινωνίας στις εκδηλώσεις της ρεματιάς, ένα τοπικό site και μάλιστα χωρίς να έχει βάλει λεφτά - μόνο με τις αναρτήσεις των δελτίων τύπου - εμείς μαλάκες δεν είμαστε, δεν θα τα αναρτούμε τα δελτία τύπου" λέει.

"Χάνουμε κλικάκια" φωνάζει το αφεντικό.

"ΤΡΙΧΕΣ! Θα δικαιωθούμε μακροπρόθεσμα από την αγάπη του αναγνώστη μας, που θα επιβραβεύσει την ανεξάρτησία μας και θα κατανοήσει έτσι ακόμα περισσότερο ότι ΑΛΛΟ ΕΙΔΗΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΠΙΚΟ ΜΕΣΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, εκτός από την ΠΛΑΤΕΙΑ, στην πόλη δεν υπάρχει. Οι άλλοι είναι απλά καθεστωτικοί εντεταλμένοι" απαντάει ο ακατανόμαστος.

Ναι μωρέ, μακροπρόθεσμα θα στο πιστώσει ο αναγνώστη σου! Μετά θάνατον .... Δεν μας χέζεις ρε μεγάλε λέει ο ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΣ

Προς το παρόν του περνάει ακόμα και το αφεντικό που θέλει να βάζουμε τα δελτία τύπου του φεστιβάλ υποχωρεί. Ως πότε όμως ...

Το τι νεύρα έχουν οι κάτοικοι της "GYFTOPOULOY str" αναγνώστη, δεν μπορώ να σου μεταφέρω. Βρίζουν ασύστολα. "ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΑΣ" φωνάζουν με αυτά τα όργανα κάθε νύχτα στην πλατεία που ακούγονται .... μέχρι το PORTOFINO και βάλε.

Αλλά με αυτό το προχθεσινό .... ανέβηκαν στα κεραμμίδια.

"Πες τι πρέπει να κάνουμε, τώρα" του έλεγαν του άλλου λες και έχει κανένα μαγικό ραβδί στην κωλότσεπη.

Και τι να τους πει δηλαδή, εδώ που τα λέμε; Να μαζευτούν καμιά δεκαριά και να πάρει μια ντουντούκα να μπει μπροστά και να παριστάνει .... τον Ρούσσο ή τον Καλομοίρη; "Πηγαίντε στην αστυνομία" τους είπε.

(Και άμα βγάλετε άκρη, στείλτε μας τηλεγράφημα).

Βλέπετε η αστυνομία - και συγκεκριμένα η ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, για να μην αδικήσουμε εδώ, τους δικούς μας - ασχολείται με πολύ σοβαρά θέματα. Πήγε στο ΤΥΠΩΣΕ ΤΟ να βγάλει την ταμπέλα στην Δουκ. Πλακεντίας. ΑΜ ΠΩΣ;

Μπράβο σύντροφε ΝΙΚΟ ΤΟΣΚΑ!
Το εκτιμούμε που τους κάνεις όλα τα χατήρια ΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΤΩΝ που διαλέξατε να στηρίξετε!

Όταν ξαναφτιάξετε με τον Κοτζιά κανένα ΠΡΑΤΤΩ να μας πάρετε να έρθουμε να σας υπογράψουμε τα ιδρυτικά. Θα ξαναέρθουμε οπωσδήποτε! Να πάρετε τους αριστερούς την άλλη φορά. Θα σας δώσουν και αριστερόσημο.

ΕΤΣΙ! Με το μαγαζί  να τα βάζετε που είχαμε κάνει την μεγάλη παρανομία να έχουμε ταμπέλα για να το βλέπει κανένας πελάτης να μπαίνει μέσα. Οι άλλοι καταλαμβάνουν όλη την πλατεία για να διαφημίζονται με κλαπατσίμπανα και δεν αφήνουν τον κόσμο να κοιμηθεί αλλά εκεί δεν πάει η τροχαία.

Η μέθοδος του εκβιασμού μας δια της επίθεσης στην εργασία μας και το ψωμάκι μας, που ξεκίνησε ο Αεικίνητος με τον Σταθόπουλο και ο Πρίγκηπας με τον Τουίτυ, συνεχίζεται βεβαίως από το ΙΔΙΟ ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ που διοικεί τώρα με ΚΑΡΓΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΟΒΙΑ.

ΜΑΤΑΙΟΤΗΣ, ΜΑΤΑΙΟΤΗΤΩΝ ....

Αλήθεια σύντροφε Νίκο Τόσκα, έχει πάει ποτέ η ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ στους πεζοδρόμους να μετρήσει αν υπάρχουν οι προβλεπόμενοι κανόνες διάβασης πεζών και κανόνες ασφαλείας;
Γιατί ναι ρε σεις. Οι πεζόδρομοι είναι για να περνάνε οι πεζοί. (ακου να δεις τι λέει, είναι εναντίον των μαγαζιών).

Και μια και θυμήθηκα τους πεζοδρόμους: ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ και αναφερθεί ξανά σε "σωματείο ΚΥΕ Χαλανδρίου" στο δημοτικό συμβούλιο, "με το οποίο συνεργάζεστε άψογα" .... Γερολυμάτε. ΟΚ;

Πρόκειται για ένα κλειστό club φίλων και γνωστών.

Καθόλα σεβαστό βέβαια ΩΣ ΤΕΤΟΙΟ, - διότι το δικαίωμα του συναθροίζεστε είναι ιερό - αλλά ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΕ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, αφού ετισθελικά αποκλείουν κατόχους αδειών ΚΥΕ από το να συμμετέχουν στο σωματείο.

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!
ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΝΤΑΒΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΞΩ ΤΟΝ ΕΧΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΡΕ;;;

Τι γίνεται ρε;
Λες να έχει δίκιο ;;;;
Γιατί δεν τον μπαγλαρώνουν;;;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *