Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ - ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ: ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΡΝΑ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΗΝ ΚΙΣΣΑΒΟΥ - ΜΠΡΑΒΟ ΞΕΝΟ ΜΑΝΙΑΤΟΓΙΑΝΝΗ - ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗ ΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

Αναδημοσιεύουμε το ΡΕΠΟΡΤΑΖ του Γιάννη Παναγόπουλου από τα ΒΡΗΛΙΣΣΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ από την χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βριλησσίων όπου εγκρίθηκε ΟΜΦΩΝΑ η εισήγηση του δημάρχου Ξένου Μανιατογιάννη.

Αφορά την υπόθεση του Αθλητικού Κέντρου στην Κισσάβου, Μητροπούλου και Καλλιανού για την οποία η ΠΛΑΤΕΙΑ έχει αναφερθεί στο παρελθόν αναλυτικά.


ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΩΡΕΣ. ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΙΣΣΑΒΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ!


Με ομόφωνη απόφασή του το Δημοτικό Συμβούλιο Βριλησσίων υπερψήφισε χθες την ανάκτηση από τον Δήμο μας των αθλητικών εγκαταστάσεων Κισσάβου και Μητροπούλου.

Μετά από διεξοδική και πολύωρη συζήτηση του μεγάλου αυτού ζητήματος, το Σώμα στο σύνολό του ενέκρινε την πρόταση του Δημάρχου Ξένου Μανιατογιάννη να "περάσουν" και πάλι, από τον ερχόμενο Οκτώβριο, στον Δήμο τα 10 στρέμματα των εγκαταστάσεων.

Το Δημοτικό μας Συμβούλιο αποδέχτηκε ουσιαστικά την συνεπή και ιστορικών διαστάσεων πολιτική του Δημάρχου Ξένου Μανιατογιάννη να λυθεί επιτέλους συναινετικά αλλά και οριστικά η σύμβαση μίσθωσης με τον ιδιώτη.

Μια σύμβαση που ταλάνισε τον Δήμο Βριλησσίων για 12 ολόκληρα χρόνια και στέρησε για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα τα γήπεδα των 10 στρεμάτων - το αθλητικό φιλέτο της πόλης μας από την νεολαία του.

Τα δεσμά που χάλκεψαν ολέθριες πολιτικές προηγούμενων δημοτικών αρχών επιτέλους έσπασαν οριστικά και αμετάκλητα.

Είναι κυριολεκτικά σπουδαίο το γεγονός αυτό διότι σηματοδοτεί την υλοποίηση μιας άλλης πολιτικής με όραμα, ιδεολογία, συνέπεια και στρατηγική.

Μια πολιτική που έχει ευθέως φιλολαϊκό πρόσημο και κατεύθυνση.

Η δικαίωση της πολιτικής της σημερινής δημοτικής αρχής στο θέμα αυτό είναι σαφής και μόνο από το γεγονός ότι την υπερψήφισαν χθες και όσοι για 12 "πέτρινα χρόνια" την αντιστρατεύονταν ως Διοίκηση και παρά το γεγονός των έντονων αντιδράσεων δεν άκουγαν κανέναν (κατοίκους, αντιπολίτευση, τοπικά μέσα ενημέρωσης).

Δεν πειράζει: "κάλλιο αργά, παρά ποτέ".

Τα Β.Ν. έδωσαν μαζί με τους κατοίκους και ολόκληρη την αντιπολίτευση για 12 ολόκληρα χρόνια τον αγώνα τους για να συμβεί αυτό που αποφάσισε χθες το Δημοτικό Συμβούλιο.

Νιώθοντας απόλυτη δικαίωση για την επιτυχία αυτή, η οποία δίνει αξία και νόημα στους αγώνες των κατοίκων και της αυτής καθαυτής της πολιτικής για τον λαό, θεωρούμε την τολμηρή και συνεπή πολιτική του Ξένου Μανιατογιάννη ιστορικών διαστάσεων για την πόλη μας.

Για τον λόγο αυτό συγχαίρουμε δημόσια χωρίς την παραμικρή επιφύλαξη τον ίδιο κα τους συνεργάτες του για την πιο σημαντική απόφαση της πολιτικής τους θητείας.

Ευχόμαστε τώρα να υλοποιηθούν και οι υπόλοιπες μεγάλες πολιτικές επιλογές για τον τόπο μας.

Γιώργος Παναγόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου