Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

1800 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΠΟΛΥΔΩΡΟ ΤΑΚΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ .... ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΠΩΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟ ΔΟΥΖΕΝΗ



Ο Αύγουστος είναι ο μήνας των πανηγηριών.

Και των πανηγυρτζήδων!

Και όσων είναι ... για τα πανηγύρια!

Αύγουστο ανέβηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ αυτό το πράγμα που δεν μπορούσαμε να το δείξουμε λόγω διακοπών αλλά πρέπει να το μάθεις, ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ!

Θυμίζουμε ότι ο δικηγόρος Πόλυς Τακόιπουλος (της ΛΑΕ - κάργα αριστερά όπως έρχεσαι) ήταν ο δικηγόρος στον οποίο ανέθεσε ο Αεικίνητος πρώην Δήμαρχος Χαλανδρίου Γεώργιος Κουράσης να χειριστεί την υπόθεση Δουζένη γιατί ήταν εκπρόσωπος της επιτροπής των καταληψιών της επιτροπής κατοίκων.

Ενώ τα λεφτά για την αποζημίωσή του υπήρχαν, η διοίκηση του Αεικίνητου άφησε να παρέλθει το 18μηνο της αναγκαστικής απαλλοτρίωσης, η δέσμευση έληξε - ο δικαιόρος βέβαια είχε πλερωθεί και τότε, τα έχουμε δείξει όλα - googlάρισέ τα άμα θες) και το ακίνητο που είναι ο μοναδικός χώρος για το Κάτω Χαλάνδρι δεν πέρασε στην ιδιοκτησία του δήμου.
Ο δικηγόρος (της επιτροπής κατοίκων) δεν αντέδρασε.

Και μετά ήρθαν οι μέλισσες, που λέει ένα φιλαράκι.
Και μαζί τους ο Συμεών και η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ στα τέσσερα.

  • Μελέτη αξιοποίησης για υποβολή πρότασης στο ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ δωρεάν - 4 χιλιάδες ευρώ,
  •  Παρουσίαση της μελέτης - πάρτυ  για τους μπαμπουίνους 
  •  Κόψιμο της μελέτης από το ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ, διότι δεν χρηματοδοτεί - βεβαίως - πρόταση αξιοποίησης από τον δήμο ακινήτου ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
  • Αποκάλυψη από την ΠΛΑΤΕΙΑ ότι το ακίνητο είναι κατασχεμένο από το ελληνικό δημόσιο μετά από έρευνα στο κτηματολόγιο 
  •  Επιμονή από Θωμά και Νταβία στο ΔΣ να επανεπιβληθεί η διαδικασία της αναγκαστικής απαλλοτρίωσης για να μην χαθεί το ακίνητο, άρνηση από τον Συμεών και τον Τακόπουλο (φερόμενο ως γραμματέα της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ στα 4) να αποδεχτούν την πρόταση με το επιχείρημα ότι διαπραγματεύονται με την τράπεζα την αγορά του ακινήτου (που είναι κατασχεμένο), 
  • Αγωγή στον Νταβία (από συνεπώνυμο έμισθο σύμβουλο του δημάρχου με δικηγόρο τον Τακόπουλο) μπας και σταματήσει να τους βγάζει στην σέντρα (μπα δε νομίζω Πόλυ)
ΚΑΙ ΤΩΡΑ;

Με απόφαση της Ο.Ε. σε συνεδρίαση που (εντελώς τυχαία) έλειπαν ο Αεικίνητος και ο Μύρωνας έλαβαν απόφαση να δώσουν 1800 ευρώ στον ΙΔΙΟ δικηγόρο που άφησε να λήξει ο χρόνος του 18μηνου επί Κουράση για να .... διερευνήσει λέει ....... τι γίνεται με το ΔΟΥΖΕΝΗ!

Να σας πω εγώ τι γίνεται ΤΣΑΜΠΑ - ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ: Αν δεν φέρετε στο Δ.Σ. αναγκαστική απαλλοτρίωση ΑΜΕΣΑ, πάει το ακίνητο για τον δήμο.

Και τα 1800 ευρώ στον γραμματέα της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, να τα φέρετε στο ΔΣ να τα εγκρίνουμε για έκτακτη επιχορήγηση στο ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΦΑΜΕ χωρίς μεσάζοντες!

ΘΑ ΤΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΑΩΓΕΣ ΑΚΟΜΑ!

ΝΤΑΞΕΙ;;;;




ΥΓ: ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΨΗΦΟ ΤΗΣ ΛΟΥΛΑΣ, ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΔΙΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου