Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2016

ΟΞΩΩΩΩ ΡΕΕΕΕΕ ΞΕΦΤΙΛΕΕΕΕΣ! Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ "Ο Δήμαρχος Χαλανδρίου κ. Συμεών (Σίμος) Ρούσσος υποστηρίζει ενθέρμως την εκδήλωση για την καταπολέμηση της Εργασιακής Κατάθλιψης!"

"ΟΞΩΩΩΩΩ ΡΕΕΕΕΕΕ!

ΕΙΣΑΣΤΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!"
Είναι νέα μέθοδος καταπολέμησης της εργασιακής κατάθλιψης αυτό, δεν είναι το πράγμα όπως το αντιμετωπίζεις εσύ που δεν ξέρεις, δεν έχεις εντρυφήσει στις μεθόδους ψυχολογικής υποστήριξης και παρότρυνσης των εργαζομένων, της καργαριστεράς (όπως έρχεσαι).

Ο ΣΥΜΕΩΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ!

Χρησιοποιεί υπερσύγχρονες επιστημονικές μεθόδους καταπολέμησης της εργασιακής κατάθλιψης.

Είναι ένθερμος υποστηρικτής σου λέει, δεν είναι παίξε γέλασε!ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΣΑΝΤΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΡΟΛΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, αναγνώστη μου!

Δεν κοιτάει που είναι το μεγαλύτερο ΑΥΤΟΤΡΟΛ της αυτοδιοίκησης!

Η προηγούμενη ακριβώς ανάρτησή μας είναι "κόπυ - πάστε" από το  link  http://www.halandri.gr/Default.aspx?lang=el-GR&page=327&newsid=5619 που οδηγεί στο "επίσημο site του δήμου Χαλανδρίου" (έτσι αυτοαποκαλείται ακόμα αυτό το ιντερνετικό όργιο καθεστωτικής προπαγάνδας και προσωπικού αυτοεξευτελισμού του Συμεών. Δείτε μόνοι σας αν δεν πιστεύετε).

Ιδιαίτερη προσοχή παρακαλώ όμως να δοθεί στην πρόταση:

"Ο Δήμαρχος Χαλανδρίου κ. ΣΙΜΟΣ ΡΟΥΣΣΟΣ υποστήριξε ενθέρμως την ανωτέρω δράση." 

Βρίσκεται πάνω ακριβώς από την αφίσα της εκδήλωσης,

Απαράδεκτη και χωρίς κανένα σεβασμό στο σουλτανικό πρωτόκολλο αυτή η πρόταση και ασυγχώρητος όποιος την συνέταξε, αναγνώστη μου.
 

Να αποκεφαλιστεί ολόκληρο το γραφείο τύπου άμεσα!

Ακούς εκεί, τέτοιες μειώσεις στην ακτινοβολία Του!

Το σωστό θα ήταν το:

"Η Αυτού Εξοχότης ο Πολυχρονεμένος μας Δήμαρχος Χαλανδρίου Συμεών ο Α' των Ρούσσων υποστήριξε ενθέρμως την δράση των καθηγητών Ιατρικής, οι οποίοι δοξάζουν τον ευεργέτη τους"!

Αυτό μάλιστα!

ΛΑΜΠΕΙ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ: ΟΧΙ στην κατάργηση της απλής αναλογικής στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

  Tο ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ παρακολουθεί με ιδιαίτερη ανησυχία τις προθέσεις της κυβέρνησης να καταργήσει την απλή αναλογική στις εκλογές της τοπικ...