Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

"Το ΝΑΤΟ στο Αιγαίο. Επάνοδος στην εποχή των κανονιοφόρων;;;

ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΣΥΝΘΕΣΗ

"Το καθήκον του NATO δεν είναι να αναγκάζει πλεούμενα να γυρίζουν πίσω. Θα διαβιβάζουμε πληροφορίες κρίσιμης σημασίας, ώστε να διευκολύνουμε τις ακτοφυλακές της Ελλάδας και της Τουρκίας, όπως και τη FRONTEX, να εκτελούν την αποστολή τους πιο αποτελεσματικά", δήλωσε ο ΓΓ του NATO Στόλτενμπεργκ στις 24.02.16
Ανέφερε επίσης πως το NATO θα εντείνει την επιτήρηση των συνόρων Τουρκίας-Συρίας για να βοηθήσει την Άγκυρα στη διαχείριση της κρίσης των προσφύγων!
Τι δουλειά έχει ο στόλος του ΝΑΤΟ που περιπλέει στο Αιγαίο , με τα σύνορα Τουρκίας-Συρίας;
Και μόνο αυτή η αναφορά έρχεται να επιβεβαιώσει τις αρχικές σκέψεις ότι η περιπολίες στο Αιγαίο είναι πρόφαση. Ότι στην ουσία οι ΣΤΟΧΟΙ είναι άλλοι, ότι η χώρα μπαίνει σε περαιτέρω Επιτροπεία. Τα πλοκάμια της Εξάρτησης της Πατρίδας πολλαπλασιάζονται, ο Ιμπεριαλισμός επανακάμπτει απροκάλυπτα σε όλη την περιοχή.
Σε μια στιγμή που το Μεταναστευτικό- Προσφυγικό ζήτημα λαμβάνει εκρηκτικές διαστάσεις όσον αφορά την Χώρα μας, την ώρα που η ροή Μεταναστών και Προσφύγων από την Τουρκία προς την Ελλάδα συνεχίζεται αμείωτη, κατευθύνεται δε σε όλο και ποιο ευαίσθητες περιοχές όπως αυτές τις ημέρες στο ακριτικό Καστελόριζο, η εμφάνιση του ΝΑΤΟ στις ελληνικές θάλασσες μόνο ευμενή κατάληξη δεν προμηνύει.
Όλες οι Δημοκρατικές Πατριωτικές Αντι-ιμπεριαλιστικές δυνάμεις οφείλουν να είναι σε εγρήγορση. Να προασπίσουμε αταλάντευτα την Εδαφική μας ακεραιότητα, να δώσουμε νέα πνοή στον αγώνα για Εθνική Ανεξαρτησία και Λαϊκή Κυριαρχία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου