Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

ΚΑΝΑΝΕ ΤΗΝ ΤΡΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΤΡΑΧΙ ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ. ΟΙ ΒΑΤΡΑΧΟΜΑΝΕΣ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ!


Η τρολιά από το ΒΑΤΡΑΧΙ παρέσυρε τους βρισκόμενους σε αντιπολιτευτικό παροξυσμό και υστερία "έγκυρους" συστημικούς δημοσιογράφους να αφιερώσουν σε αυτή την χθεσινή μέρα.

Τη μέρα που κανονικά - και με βάση την δική τους "μενουμευρωπαϊκή" ατζέντα - θα έπρεπε να ασχολούνται με την "έξοδο στις αγορές" , που είχαν προδικάσει ότι δεν θα πετύχει αλλά πέτυχε με αποτέλεσμα η κυβέρνηση εχτές να χορεύει πεντοζάλι υπό τον ρυθμό που της παίξανε οι αγορές.

Τι να πει τώρα ο Πορτοσάλτες και τα άλλα μέσα που επιτίθενται στην κυβέρνηση επειδή δεν είναι όσο νεοφιλελέ θα ήθελαν αυτοί και κατηγορούν τον Αλέξη ότι ακόμα δεν έχει καταφέρει να γίνει ακριβώς ίδιος με τον Μητσοτάκη, θέλει και άλλη προσπάθεια.

Και ο στόχος είναι πάντα οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι και οι μικρομεσαίοι. ΟΙ ΜΗ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΙ!

Εχθές λοιπόν χρειάζονταν μια είδηση που να έδειχνε ότι η κυβέρνηση δεν είναι αρκετά νεοφιλελέ για τα γούστα τους και δίνει προνόμια στους εργαζόμενους.

Και κάποια βατραχομάνα της δημοσιογραφίας το έπιασε το ..... λαβράκι ή μάλλον το ΒΑΤΡΑΧΙ.

"Η Όλγα Γεροβασίλη δίνει επίδομα σφραγίδας 50 ευρώ στους δημοσίου υπαλλήλους." είχε κάνει μια τρολιά το ΒΑΤΡΑΧΙ πριν μήνες και την ανακάλυψαν εχθές.

 ΕΓΙΝΕ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ!

  Τα… έγκυρα μέσα, η στήλη «ΒΗΜΑτοδότης», το protothema.gr, το eleftherostypos.gr, η Athens Voice Online και το iefimerida.gr και βέβαια Ο ΣΚΑΗΣ του Πορτοσάλτε βγάζουν την "ΕΙΔΗΣΗ".

Οι σε παροξυσμό στερητικού συνδρόμου εξουσίας βρισκόμενοι εξουσιομανείς της ΠΑΣΟΚΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ λυσσομανάνε από τα social media..

ΕΠΙΔΟΜΑ ΣΦΡΑΓΙΔΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου