Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΟΣ ΧΑΡΙΝ - Ο ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΚΑΙ Η ΕΞΗΜΕΡΩΣΗ ΣΟΥ



Δεν βάζουμε συνήθως τις φωτογραφίες εγκληματιών, παρανόμων, συλληφθέντων που δημοσιοποιεί η αστυνομία, εδώ, αν και ξέρουμε ότι αυτό γίνεται σε περιπτώσεις αι αρχαί χρειάζονται να για να εξιχνιάσουν ΕΙΔΕΧΘΗ εγκλήματα.

Θεωρούμε ΚΑΘΕ συλληφθέντα αθώο μέχρι της δίκης και  καταδίκης του.
Είναι θέμα δημοκρατικής αρχής αλλά και προσωπικό βίωμα, αφού ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΑ τι σημαίνει να σε δικάζουν και να σε καταδικάζουν χωρίς το δικαιώμα απολογίας.

Και γι΄αυτό ΣΥΧΑΙΝΟΜΑΙ τους ΔΗΜΟΣΙΟΛΟΓΟΥΝΤΕΣ ΕΠΙΚΡΙΤΕΣ των άλλων, των συμπολιτών τους, των ανταγωνιστών τους, των διπλανών τους και όχι της ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

¨Εχω πει όμως και γράψει και άλλωτε ρε φίλε ότι με τους παιδόφιλους έχω θέμα. Με πιάνει κάτι. Θέλω να τους τον κόψουν και να τους τον δώσουν να παίξουν φλάουτο, πώς να στο πω.

Ξέρω ότι δεν είναι "πολιτικά ορθό" αυτό που γράφω. δεν είναι "συμβατό με τα ανθρώπινα δικαιώματα" του κρατουμένου ή ακόμα και του καταδικασθέντα και όλα αυτά που λένε οι άλλοι συνεχώς και ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ κατά πώς τους βολεύει, όταν πανηγυρίζουν για διώξεις συμπολιτών τους αν αυτό συμφέρει την τσέπη τους. (ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΟΜΩΣ και ΕΥΓΕΝΕΙΑ).

ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΩ:  ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΟΨΟΥΝ.
Με πιάνει το μωβόρο μου.

Ο τύπος αυτός είναι άνθρωπος της καλλιτεχνικής ΕΛΙΤ.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΡΑΚΟΣ - ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑ.
Και δίδασκε παιδιά ΦΛΑΟΥΤΟ.
Διάβασε την "ενημέρωση" για το βιογραφικό του στα επίσημα Μέσα Εξημέρωσης.
Εμείς εδώ - εκτός από το να στον δείξουμε - θέλουμε να επισημάνουμε μια .....λεπτομέρεια.στην ΕΞΗΜΕΡΩΣΗ σου.

Διαβάζω:

"Ήταν πρώτο φλάουτο στην Κρατική Ορχήστρα Αθηνών (ΔΗΜΟΣΙΟ) στην ορχήστρα της ΕΡΤ, που ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ στην ενημέρωση που σου κάνουν τα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης),  στην ΕΘΝΙΚΗ ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ (που αναφέρεται καθαρά και επώνυμα στην ενημέρωση που σου κάνουν τα μέσα μαζικής εξημέρωσης) ΑΛΛΑ:  ¨Ηταν δάσκαλος σε ΚΑΠΟΙΟ ιδιωτικό ωδείο, εδώ στα βόρεια προάστεια", εκεί δηλαδή που ψάρευε τα κοριτσάκια.
ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΩΔΕΙΟ  ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΗΜΕΡΩΣΗΣ και η επίσημη ενημέρωσή σου.

ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΙΧΤΕΙ Η ΦΗΜΗ ΤΟΥ ΙΔΩΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ, ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ Η ΔΟΥΛΕΙΑ.

ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟ!

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;;;;;

Το ονοματάκι του ΩΔΕΙΟΥ προστατεύεται, να μην εκτεθεί από τον ΔΡΑΚΟ.
Η ΚΟΑ, η ΕΡΤ και η ΕΘΝΙΚΗ ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ όχι!

Κατά τα άλλα η δημοισοποίηση γίνεται για να ενθαρυνθούν γονείς αποπλανηθέντων παιδιών να μιλήσουν. ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΨΔΕΙΟΥ δηλαδή και ΓΕΙΤΟΝΕΣ!

ΡΕ ΔΕ ΓΑΜΙΕΣΤΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου