Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΡΑΣΗ – ΤΡΙΑ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ !!!

του Ν. Κομπότη
Αγαπητοί δημότες

Επειδή στον ΔΥΟ απολογισμό !!! είμαστε περιληπτικοί και έντονα αυτοκριτικοί σε βαθμό τέτοιο ώστε σε πολλούς αδαείς τα λεγόμενα μας να φαντάζουν αυθαίρετα και ατεκμηρίωτα, προχωράμε σήμερα στον ΤΡΙΑ απολογισμό που θα είναι αναλυτικός και θα τεκμηριώνει τον προηγούμενο.

Πριν 3 χρόνια, με την βοήθεια του Καλλικράτη μας έκατσε και γίναμε δημοτική αρχή με ποσοστό 18% και με απόλυτη πλειοψηφία!!! Στο δημοτικό συμβούλιο. Το προεκλογικό μας πρόγραμμα ήταν αντιμνημονιακό - αντικαλλικρατικό και δεσμευόταν να παραδώσει όλη την εξουσία στους Δημότες. Ήταν το πρόγραμμα της Δημοτικής παράταξης «ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ», το οποίο ουδόλως αναφέραμε στον ΕΝΑ απολογισμό για ευνόητους λόγους.

Πρώτο μέλημα μας ήταν η διάλυση της παράταξης που μας ανέδειξε . Δεν μπορούσαμε ως εξουσία να δεχόμαστε κριτική που είχε σχέση με την εφαρμογή του προεκλογικού προγράμματος της παράταξης. Δώσαμε σκληρή μάχη γι’ αυτό. Μετά από τρία χρόνια μπορούμε να καυχηθούμε ότι τα καταφέραμε. Σήμερα η παράταξη μας είναι η Αυλή μας . Αποτελείται από μια ομάδα χαρτζιλικωμένων και από μερικούς , πολύ λίγους, αυτοεξυπηρετούμενους. Η δημοτική μας ομάδα στο δημοτικό συμβούλιο είναι πια μια θλιβερή μειοψηφία. Ας είναι καλά η δεξιά αντιπολίτευση που μας στηρίζει, αφού πια εφαρμόζουμε πιστά την πολιτική της και τις μεθόδους διαχειρησης , που εφαρμόζονται όλα τα τελευταία χρόνια καταστρέφοντας την πόλη μας.

Δεύτερο μέλημά μας ήταν να μετατρέψουμε τον δήμο μας σε γαλέρα με εργασιακές σχέσεις μεσαίωνα. Τον πρώτο μήνα μας στην διοίκηση του δήμου , στην λούφα και πρώτοι από όλους τους δήμους , μπήκαμε στο πρόγραμμα κοινωνικής εργασίας και εξασφαλίσαμε 200 περίπου νέους εργαζόμενους, χωρίς ουσιαστική ασφάλεια, χωρίς εργασιακά δικαιώματα με μεροκάματο 19,5 Ευρώ που τον πλήρωνε ο ΟΑΕΔ. Είμαστε υπερήφανοι που καταφέραμε να ρουφάμε με το καλαμάκι το αίμα και τον ιδρώτα των παιδιών σας για να ασπρίζουμε τις θέσεις των κάδων απορριμμάτων, διογκώνοντας συγχρόνως τον τραπεζικό μας λογαριασμό.

Τρίτο μέλημα μας ήταν να μαζεύουμε χρήματα για την κυβέρνηση και το κόμμα που μας στηρίζει, όσο και για τους δανειστές μας που μας τιμούν με την προστασία που μας παρέχουν. Σήμερα μπορούμε να τους κοιτάμε στα μάτια αφού και εδώ είχαμε μεγάλη επιτυχία. Μπορεί για σας να είμαστε θλιβεροί φοροεισπράκτορες αλλά για τους προστάτες μας είμαστε επιτυχημένοι ταμίες. Μη κοιτάτε τον πίνακα του ΕΝΑ απολογισμού μας που μας συγκρίνει με γειτονικούς δήμους. Η ουσία είναι ότι τα δυο πρώτα χρόνια, πάρα τις σπατάλες μας, φούσκωνε ο τραπεζικός μας λογαριασμός κατά 1,5 εκατομμύρια Ευρώ το δίμηνο. Αυτό σημαίνει ότι μπορούσαμε να μειώσουμε τα δημοτικά τέλη κατά 750 χιλιάδες Ευρώ το μήνα. Τώρα φουσκώνει λιγότερο, διότι οι αναθέσεις πάνε σύννεφο. Πρέπει να στηρίξουμε και τα μέλη της αυλής μας τα μη αυτοεξυπηρετούμενα . Μας είναι χρήσιμα και αυτά, διότι πρέπει να υπάρχουν για να μας δοξάζουν, να μας λιβανίζουν. Αυτό πρέπει να ξέρετε ότι είναι απαραίτητο για κάθε εξουσία. Μπορούμε με ταπεινότητα να υπερηφανευτούμε ότι ο τραπεζικός μας λογαριασμός υπερβαίνει τα 18 εκατομμύρια Ευρώ και είναι στην διάθεση της κυβέρνησης μας και των δανειστών της. Είναι λεφτά κλεμμένα από την τσέπη σας.

Τέταρτο μέλημα μας ήταν να φαινόμαστε φιλάνθρωποι εν μέσω κρίσης. Είμαστε υπερήφανοι που μετατρέψαμε τον δήμο σε ένα άθλιο φιλόπτωχο ταμείο .Συνεργαστήκαμε με τον Αρχιεπίσκοπο. Συνεργαστήκαμε με μοναστήρια, με πολυεθνικές, με στυγνούς καπιταλιστές, που δεν πληρώνουν τα αναλογούντα δημοτικά τέλη, που ανέξοδα δεν τηρούν τις νομικές υποχρεώσεις τους. Αρκεί να προσφέρουν που και που μερικά μακαρόνια στο «κοινωνικό» παντοπωλείο για το οποίο πληρώνετε εσείς 5 χιλιάδες ευρώ περίπου μηνιαίως για ενοίκιο!!! Βάλαμε τα παιδάκια του Δημοτικού να μαζεύουν τρόφιμα χωρίς έλεος για τα ψυχικά τραύματα που δημιουργήσαμε σε αυτά που δεν μπορούσαν να προσφέρουν, αυτά που τα ιδιά είχαν ανάγκη. Σε αυτά που δεν είχαν οι γονείς τους να τους προσφέρουν ούτε ένα πρωινό.

Είναι γνωστό ότι η φιλανθρωπία είναι μια μεγάλη μπίζνα. Δεν επενδύσαμε παραγωγικά ούτε ευρώ από τον παραφουσκωμένο τραπεζικό λογαριασμό μας για να δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας, για να χτυπηθεί η ανεργία στην πόλη μας. Προτιμήσαμε να έχουμε εξαθλιωμένους και ταπεινωμένους δημότες, ζήτουλες του ελέους μας, παρά υπερήφανους εργαζόμενους, ελπίζοντας να μας ανταποδώσουν την, με ξένα κόλλυβα, φιλανθρωπία μας με την μορφή ψήφου στις επόμενες εκλογές. Αποδείξαμε ότι είμαστε άξιοι έμποροι της φιλανθρωπίας. Αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι ο Αρχιεπίσκοπος μας τίμησε για το ζήλο και τον επαγγελματισμό μας με τον τίτλο του Πρωτοσύγκελου!!!

Έπεται συνέχεια……….

Για την αντιγραφή

ΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΗΣ
ΕΜΠΑΘΗΣ ΔΗΜΟΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου