Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

Έχει gay pride σήμερα.

 

Να πάτε, είναι ωραία, έχω πάει μια φορά να δω τι είναι.

Κανένας βέβαια αξιοπρεπής ομοφυλόφιλος δεν πάει σε αυτό το πράγμα να ξεβρακωθεί δημοσίως και να παρελάσει, όπως κανένας μη ανώμαλος ετεροφυλόφιλος δεν βγάζει την τσουτσού του ή τα βυζιά της δημόσια να τα κουνάει να τα βλέπει ο κόσμος.

Αλλά τι σε νοιάζει εσένα, αφού αυτοί που παρελαύνουν γουστάρουν και η πολιτεία το ανέχεται   ....

Να πάτε, έχει χάζι.

Σας καλεί και το τμήμα δικαιωμάτων του κυβερνώντος κόμματος. Είναι πολύ σημαντικό για ένα πολύχρωμο μέλλον, σου λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, το GAY PRIDE και τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.
Πρώτο θέμα στην (αριστερή) ατζέντα!

Φακίρυζο να 'χουμε και GAY PRIDΕ.

Επειδή είσαι και κατσίβλαχος και δεν ξέρεις να σου πούμε ότι ΛΟΑΤΚΙ, που λέει ο ΣΥΡΙΖΑΣ, είναι αρχικά.

Δεν ξέρω ακριβώς στα ελληνικά, διότι επειδή είμαι και πολύ μπροστά σε αυτά τα θέματα, ξέρω μόνο τα αντίστοιχα διεθνή αρχικά από όπου τα δικά μας τα πιθήκια αντιγράφουν ό,τι μαλακία κυκλοφορεί στον πλανήτη (παγκοσμιοποίηση σου λέει) : ΕΙΝΑΙ LGBTQ - Lesbian, GAY, Bisexual, Trans, Queers).

ΛΟΑΤΚΙ! Έτσι λέμε μάγκα μου,  εμείς οι αριστεροί (αριστερά όπως κοιτάς την βουλή από απέναντι την ώρα που τους φασκελώνεις), χαϊστες, τους ΛΕΣΒΙΕΣ, ΟΜΟΦΙΛΟΦΙΛΟΥΣ, ΚΤΗΝΟΒΑΤΕΣ, ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ, ΚΟΠΡΟΛΑΓΝΟΥΣ, ΕΠΙΔΕΙΞΙΕΣ, ΟΥΡΟΛΑΓΝΟΥΣ και γενικά όλες τις σεξουαλικά προχωρημένες πρακτικές εκείνων των οποίων τα γούστα - για κάποιο ακατανόητο σε εμένα λόγο  - που δεν είμαι και του κατηχητικού βεβαίως και υπερασπίζομαι το δικαίωμα του καθενός να το τρίβει το πιπέρι όπως γουστάρει - πρέπει να επιδεικνύονται, πρέπει να ασχολούμαστε με το πώς το κάνουν και να τους καμαρώνουμε σε παρελάσεις στις πλατείες των πόλεων και στα σχολεία.

Για να μην καταπιέζονται, σου λέει - οι άνθρωποι - και να αποδεχθείς εσύ μπαμπουίνε, την ιδιαιτερότητά τους που τους κοιτάς έτσι που είναι   και γελάς κάτω από τα μουστάκια σου, παλιορατσίστα.

Να κατανοήσεις ότι ΕΣΥ είσαι κατσίβλαχος, δεν έχεις γίνει πολίτης του κόσμου να βγάζεις τον κώλο σου να παίρνει αέρα στο Σύνταγμα.

Και να μάθεις και εσύ νέα κόλπα - εκτός του καρεκλάτου και του βιδωτού, που τα έχεις και για βίτσια  πανάθεμά σε ιεραπόστολε, που αν σε γυρίσουν ανάποδα μπερδεύεσαι.

Κάθεσαι να ανταλλάσσεις υγρά με το άλλο φύλο, σιχαμένε.

Και δεν καταλαβαίνεις ότι αυτή σου η πρακτική οδηγεί ενίοτε στο να αναπαράγεστε εσείς οι οπισθοδρομικοί κατσίβλαχοι, γκόιμ, μπαμπουίνοι και να ενοχλείτε εμάς τους καλούς.

ΜΠΛΙΑΧ.

ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
Η πουστρίνη (είναι ορμόνη κατά το ανδρεναλίνη, εντελώς διαφορετική από την ομοφιλοφιλίνη που είναι άλλη ορμόνη για ανθρώπους κανονικούς που ό,τι κάνουν το κάνουν μόνοι τους ή με τους παρτενέρ τους) θα είναι στα χάι της! 


ΥΓ:  Στα σχολεία - στα δημοτικά στις τελευταίες τάξεις,  γιατί τότε πρέπει - ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ κανονική δεν έχει.
Μιλάμε για μάθημα σχετικά με εκείνη την αηδιαστική συνήθεια των θηλαστικών που οδηγεί στην γκαστριά και την τεκνοποίηση  - δεν υπάρχει, αλλά για τα γούστα του γκέι πρέπει να ασχοληθούν άμεσα, σου λέει η καργαριστερά τα σχολεία.

DIGNITY ΡΕΕΕΕΕΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου