Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 19 Μαΐου 2018

O ΓΓ ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ


Αγαπητοί δημοτικοί σύμβουλοι Χαλανδρίου, με την ξύλινη γλώσσα, μιας άλλης εποχής.

Διάβασα το ομόφωνο ψήφισμά σας, σύμφωνα με το οποίο "παρακολουθείτε με οργή" τα τεκταινόμενα στην Ιερουσαλήμ. Εξετίμησα πολύ τα μαθήματα εξωτερικής πολιτικής που παραδίδετε, σχετικά με το ποιες χώρες συμφέρει την Ελλάδα να έχει καλές σχέσεις.

Μετά από ανώριμη σκέψη αποφάσισα να ακολουθήσω το κάλεσμά σας προς τους Χαλανδραίους για "επαγρύπνηση" και σας πληροφορώ ότι χθες το βράδυ, στη δική μου βάρδια, κανένας Εβραίος δεν εμφανίσθηκε στην περιοχή μας να βασανίσει Παλαιστίνιους.


VENCEREMOS
HASTA LA VICTORIA SIEMPRE
ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΙΡΑ

Γ.Γ.

ΣΧΟΛΙΟ: Εδώ ζητήσαμε ΘΕΣΜΙΚΑ και ΕΠΙΣΗΜΑ, ως τοπική ηγεσία του αρβανιτοχωριού,  να αναγνωρίσουμε την Παλαιστίνη, μόνοι μας, ως Ελλάδα,  εμείς η μεγάλη αυτή και παντοδύναμη χώρα στην οποία  ανθεί η Φαιδρά Πορτκαλέά και τα αριστερόσημα.

Να τα βάλουμε μόνοι μας, με τις ΗΠΑ και το Ισραήλ για λογαριασμό της Παλαιστίνης -  και του φίλου Παλαιστινιακού λαού, που μας αγαπάει από την εποχή Ανδρέα - Γιάσερ, αλλά αγαπάει λίγο περισσότερο τους Τούρκους, τον Ερντογάν υπό την Μουσουλμανική Αδελφότητα.

Το ψήφισμα συνέταξε η Λούλα και κανείς δεν τις προέβαλλε αντίρρηση στο να ψηφιστεί ομόφωνα γιατί ακόμα θα είμαστε εκεί και θα συνεδριάζαμε από την Τετάρτη μέχρι την επόμενη βδομάδα.

Εδώ το ψήφισε ο Κόσσυβας, ο Αεικίνητος, ο Θωμάς που είναι μενουμευρώπηδες.
Εγώ θα έφερνα αντίρρηση, στην τήρηση της .... γραμμής επειδή είμαι με την ΦΑΤΑΧ και όχι την ΧΑΜΑΣ;

ΟΛΟΙΜΑΖΙ ΛΟΙΠΟΝ!
Δεν γαμιέται! 
Τσάμπα είναι τα ψηφίσματα και το να λες μαλακίες στους περαστικούς. 
Μπας και ενδιαφέρεται κανείς τι είπε η .... βιομηχανία ψηφισμάτων και κομματικής, αριστερής 
ψυχοθεραπείας που λέγεται δημοτικό συμβούλιο Χαλανδρίου για το Παλαιστηνιακό; 
Κάναμε τα μούτρα του Τραμπ, του Πούτν και του Νετανιάχου κρέας.

Αλλά έπρεπε όμως να παρατηρήσεις εσύ, όχι την επαγρύπνηση.
Και θα σου αποκαλύψω παρασκήνιο, φοβερό.

Δεν μείναμε εκεί στο ψήφισμα. Σχεδιάζονται και τα επόμενα βήματα. 
ΧΑ! Τι μας πέρασες!

Εξετάζεται από ειδική επιτροπή του τοπικού επαναστατικού συμβουλίου του Χαλά Ντερέ, το ενδεχόμενο αντιπροσωπεία του, αποτελούμενη από τη Νιώτη, την Κατούφα και τον Καλομοίρη, με επικεφαλής την Λούλα βέβαια,  να μεταβεί στην Άγκυρα για να διαπραγματευτεί με τον αδελφό Ερντογάν - στρατηγικό σύμμαχο της Χαμάς, (που ανήκει στην Μουσουλμανική Αδελφότητα, των αντιπάλων του Άσαντ στη Συριά, όπως και το κόμμα του Ταγίπ άλλωστε, να τα λέμε και αυτά τα .... διεθνιστικά),  τις δυνατότητες πιθανής στρατιωτικής υποστήριξης του ανεξάρτητου κρατιδίου του Χαλά Ντερέ, από τον αδελφό (μουσουλμάνο), σε περίπτωση που αποφασιστεί να γίνει το βήμα το σωστό, το καργαριστερό, και προχωρήσεουμε σε μονομερή αναγνώριση του Παλαιστινιακού κράτους  από το δημοτικό συμβούλιο του αυτόνομου αρβανιτοχωριού. 

Έχουν ξεκινήσει ήδη οι μυστικές προετοιμασίες για να αντιμετωπίσουμε μόνοι μας, εδώ στον δήμο,  τις επιπτώσεις από ενδεχόμενο  εμπάργκο ακόμα και στρατιωτικό χτύημα από ΗΠΑ, Ευρωπαϊκή Ένωση και Ισραήλ, χώρες που καταγγέλλει το ομόφωνο ψηφισμα του συμβουλίου ασφαλείας - συγνώμη του δημοτικού συμβουλίου του Χαλά Ντερέ.
 Η επαγρύπνηση σε ενόχλησε εσένα και μας την λες γιατί ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ότι εδώ το δημοτικό συμβούλιο της πόλης σου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΚΑΙ Ό,ΤΙ! 

ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΙ Ο,TI ΤΟΥ ΦΑΝΕΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΣΤΕΦΑΝΗ!

Πού έχω νούμερο το βράδυ;. 
Έχεις βγάλει υπηρεσίες;;;;

Α.Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου