Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019

Η ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΓΕΝΙΑ ΚΑΤΟΥΦΑ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ

ΕΥΓΕΝΙΑ ΚΑΤΟΥΦΑ

Στις δύο  αναρτήσεις μας που αφορούν την λειτουργία της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ του δήμου, για την οποία είναι πολιτικά υπεύθυνη ως εντεταλμένη σύμβουλος, απαντάει η Ευγενία Κατούφα με μήνυμά της στην ΠΛΑΤΕΙΑ

Θυμίζουμε τις αναρτήσεις μας - αν και τις έχει διαβάσει όλο το Χαλάνδρι.
15000 ΕΥΡΩ ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΝΔΕΙΑΣ ΣΕ .... ΑΠΟΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΚΑΣ ΚΑΤΟΥΦΑ:

Πάλι μπερδεμένο και ελαφρώς ανενημέρωτο σε βρίσκω συν-δημοτικό "αδερφι".

Η Κατερίνα Καζάνη και ο Στάθης Ανδρεοπουλος, δεν αναφέρθηκαν σε "επιδόματα", ούτε καν σε οικονομικά βοηθήματα. Ρώτα τους σε τι αναφέρθηκαν.

Πελατειακά δίκτυα δεν υπάρχουν. Καθένας και κάθε μια εξυπηρετείται ανάλογα με τα πιστοποιητικά του και με διαδικασίες ΑΠΌΛΥΤΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ και ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.

Οι δημοτικοί υπάλληλοι και οι υπαλληλοι που διαχειρίζονται το ΕΣΠΑ και παραλαμβάνουν προσωπικά δεδομένα των αιτουμένων ειναι εγκεκριμένοι από τους επίσημους φορείς της πολιτείας.

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας δεν έχει πια διευθύντρια, αλλά διευθυντή.
Η κ. Κούκα έχει αλλάξει πόστο εδώ και εννέα μήνες.

Οι εισηγήσεις για τα έκτακτα οικονομικά βοηθήματα και ένταξη ωφελουμένων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο γίνονται αποκλειστικά απο κοινωνικούς επιστήμονες που ακολουθούν τη δεοντολογία του επαγγέλματος με βάση τις γνωσεις τους, την έρευνά τους και τα εγκεκριμένα απο το Δημοτικό Συμβούλιο μόρια, χωρίς να "παίρνουν γραμμή" από αιρετούς.

Οι αιρετοί ορκίστηκαν να υπηρετούν το κοινό συμφέρον, άσχετα με το αν στην επαγγελματική τους ζωή υπήρξαν δημοσιογράφοι, σκηνογράφοι, αστροναύτες η ανθρακωρύχοι...

Επαναλαμβάνω οτι οι αιρετοί εχουν δικαίωμα να ελέγξουν και να συζητήσουν τις αιτήσεις, γι αυτό και έρχονται στο δημοτικό συμβούλιο.

Οι κοινωνικοί λειτουργοί εκτός των άλλων, έχουν και το καθήκον να κάνουν προσωπικές συνεντεύξεις ( πολλές φορές σε δύσκολες συναισθηματικές συνθήκες) και κοινωνικές έρευνες. Δεν είναι λογικό να ζητούν από τους ενδιαφερόμενους δημοτικούς συμβούλους ραντεβού, ώστε αυτοί να μη χάνουν χρόνο περιμένοντας;;;;

Η κατά την άποψή σας "γαλαζοπρασινολουλακι" περίπτωση βρέθηκε στην πολύ δύσκολη θέση να ζητήσει ένταξη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο για πολύ σοβαρό λόγο και όμως η αίτηση ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ. Γιατί επαναφέρετε το θέμα με κινδυνο να προκαλέσετε διασυρμό στο άτομο και προσβολή της αξιοπρέπειάς του; Δεν φτάνουν τα προβλήματά του;

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο σέβεται και εξυπηρετεί τους πολίτες με εχεμύθεια συναίνεση και αλληλεγγύη. ΔΕΝ ΚΟΡΌΙΔΕΨΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΊΑ.
Da????
Ρώτα και το κορίτσι σου.
Να το χαίρεσαι, με την ευκαιρία;;;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ Α.Ν: Ευχαριστούμε για την απάντηση. Δεν θα σχολιάσω μια και ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ η διοίκηση του δήμου απαντάει αξιοπρεπώς στην ΠΛΑΤΕΙΑ καλώντας σας να το συνεχίστε για να ενημερώνονται οι Χαλανδραίοι για όλες τις απόψεις.
Μόνο μία παρατήρηση - εξαίρεση: Για όσα ειπώθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο - σε δημόσια συνεδρίαση - υπάρχουν πρακτικά, δεν είναι ανάγκη να ρωτήσουμε τον κο Ανδρεόπυλο και την κα Καζάνη.
Για τα άλλα δεν θα αντιπαραθέσω κανένα επιχείρημα για να σας ενθαρρύνω να το ξανακάνετε και να απαντάτε σαν άνθρωποι στην ΠΛΑΤΕΙΑ αντί να μας απειλείταε (όχι η Ε.Κατούφα προσωπικά, γενκώς το λέω).

ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΡΙΣΗ.

Ευχαριστούμε για το μήνυμα και τις απόψεις σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου