Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

Φίλοι Περιβάλλοντος-Πάτημα Χαλανδρίου: Συνάντηση με την αντιπεριφερειάρχη Λουκία Κεφαλογιάννη



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την αδιαπραγμάτευτη αντίρρηση τους εξέφρασαν, στις 09.11.2019, κάτοικοι - μέλη του Συλλόγου «ΦΙΛΟΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ - ΠΑΤΗΜΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ», ενώπιον της Αντιπεριφεριάρχη Βορείου Τομέα Λουκίας Κεφαλογιάννη, ως προς τη δημιουργία εγκαταστάσεων σχετικών με απορρίμματα, εντός του ΧΕΥ 9, επί της Λεωφόρου Ηρακλείτου, στο Πάτημα Χαλανδρίου.

Εκφράσθηκαν εύλογοι προβληματισμοί για τη θέση του ΧΕΥ 9 δίπλα στον τερματικό του μετρό και του προαστιακού, αλλά και δίπλα σε κατοικίες, γραφεία, επιχειρήσεις και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Η Αντιπεριφερειάρχης, η οποία βρέθηκε στον ΧΕΥ 9 και αφού διεπίστωσε όλες τις δραστηριότητες, οι οποίες αναπτύσσονται πέριξ αυτού, ενημερώθηκε πλήρως για το τεράστιο πρόβλημα που έχει προξενήσει η Δημοτική Αρχή στην τοπική κοινωνία και συμφώνησε ότι δεν είναι δυνατόν να δημιουργηθεί στον Χ.Ε.Υ. 9 ΣΜΑ, ΚΔΑΥ, πάρκινγκ απορριμματοφόρων και εγκαταστάσεις καθαριότητας και μάλιστα χωρίς τη συναίνεση των κατοίκων, που είναι οι άμεσα θιγόμενοι.

Ευχαριστούμε την Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αττικής, Λουκία Κεφαλογιάννη, για την άμεση ανταπόκριση της στην πρόσκληση και την κατανόηση του μείζονος ζητήματος, που μας απασχολεί.

Εκ του Συλλόγου «ΦΙΛΟΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ - ΠΑΤΗΜΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ»

Γιώργος Ανδρικόπουλος,
Πρόεδρος Δ.Σ.

ΣΧΟΛΙΟ Α.Ν.: 


BYPASS ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ψηφοθηρώντας με το πιο δύσκολο θέμα για το μέλλον της πόλης;;;

ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ Η ΚΥΡΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ, λέμε εμείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου