Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΦΛΥΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ - ΤΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑΜΕ

Η πλαστογράφος των αποφάσεων του δημοτικού συμβουλίου Ελένη Κούκα:
 Η ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ 2011


Η ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΠΟΥ Η ΚΟΥΚΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ - ΚΑΤΑ ΝΟΜΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΘΩΜΑ ΒΑΡΔΟΥΛΑΚΗ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΑΤΤΑΚΟΥ, ΠΑΝΤΑΖΗ, ΚΕΧΑΓΙΟΓΛΟΥ

Πήγαμε πίσω στο 2011.

Στις 13 Απριλίου του 2011, όταν εκλέχτηκε το ΔΣ της ΦΛΥΑ ΑΕ μετά την ανάληψη της δημαρχίας από τον Κουράση.

Τότε που .... κυρήχτηκε ο πόλεμος μετά την ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΗ της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου. Τότε που οι "μέθοδοι Κουράση and friends" αποκαλύφθηκαν.

Στο δημοτικό συμβούλιο εκτός των δύο των τότε μεγάλων κομμάτων - Κουράση, Ανδρεόπουλο - μετείχαν ακόμα οι παρατάξεις του Κώστα Παττακού με δύο συμβούλους - τον  πρώην δήμαρχο και τον Θ. Βαρδουλάκη ,  Νίκου Πανταζή (1 έδρα), η Λούλα και η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ με τον Σίμο και 1 έδρα.

Είχαν προηγηθεί λοιπόν οι εκλογές του 2010 - εκείνες οι ρημάδες εκλογές που έκαναν τον Κουράση δήμαρχο .

Οι μισοί νεοδημοκράτες, οι Ανδρεόπουλοι και η Καρατζά  - ΟΙ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΛΟΥΛΑΚΙ δηλαδή - έλεγαν ότι η ΦΛΥΑ θα κλείσει μετά τις εκλογές διότι .... μπλα, μπλα, μπλα και ΛΑΣΠΗ, αυτά που λέει ακόμα - ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΩΣ - η Καρατζά.

Θυμίζουμε μάλιστα εκείνη την μνημειώδη συνέντευξη του Στάθη Ανδρεόπουλου στην ΦΛΥΑΡΙΑ, την εφημερίδα του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ τότε, που αποκάλεσε την ΦΛΥΑ - υπό την διοίκηση Νταβία - πλυντήριο μαύρου χρήματος κηρύσσοντας τον ΔΕΚΑΕΤΗ  πόλεμο στην κεντροαριστερά. που μόλις εχθές ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ (θα επανέλθουμε στο σήμερα).

Έναν πόλεμο που είχε τεράστιες απώλειες για όλους, με τον Νταβία να είναι το μεγάλο θύμα, αφού ήταν θύμα ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΚΕΥΩΡΙΑΣ.

Τι έγινε λοιπόν τότε;

Τηρήθηκε το καταστατικό της ΦΛΥΑ και ο Κουράσης έκανε πρόταση για τα 10 μέλη του ΔΣ της ΦΛΥΑ ενώ το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέλος που ορίστηκε από την αντιπολίτευση  ήταν ο επικεφαλής της  (και καλά) αντιπολίτευσης στον Κουράση ,  Στάθης Ανδρεόπουλος.

Στους δέκα του Κουράση υπήρχε και ο Νταβίας που είχε προταθεί από τον Παττακό και τον Πανταζή που ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ότι η ΦΛΥΑ είναι το ίρτζι του Νταβία και επίσης γνώριζαν ότι ο Νταβίας δεν θα διοικούσε ποτέ ΠΛΗΝΤΥΡΙΟ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ και θέλανε να τον καλύψουν από τις επιθέσεις Ανδρεόπουλου και του συστήματός του στο τοπικό ΠΑΣΟΚ.

Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ και η Καρατζά δεν μετείχαν στην διαδικασία εκλογής - ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ - διότι η ΦΛΥΑ .... είναι άχρηστη, άνδρο διαφθοράς και κακό πράγμα και όλα αυτά στα οποία η Καρατζά επιμένει ακόμα ενώ οι σύντροφοι της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ έχουν - πώς να το θέσουμε κομψά - μετατοπιστεί πλέον και λένε ότι η ΦΛΥΑ είναι χρήσιμη (έλα ρε, αλήθεια?)

Αφού λοιπόν οι παρούσες στην συνεδρίαση παρατάξεις εκπροσωπούνταν ΟΛΕΣ στο ΔΣ της ΦΛΥΑ  (Κουράσης με 9, Ανδρεόπουλος και Παττακός - Πανταζής με Νταβία) η απόφαση για το ΔΣ της εταιρείας λήφθηκε ΟΜΟΦΩΝΑ,

ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ.
ΠΟΙΑ;
ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟΓΡΑΦΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ - την τότε γραμματέα της οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ Χαλανδρίου.

Δεν της άρεσε ΚΑΘΟΛΟΥ που δεν μπορούσε - όπως θα ήθελε αυτή και η κομματική της συμμορία - να λέει ότι ο Νταβίας ήταν επιλογή ΚΟΥΡΑΣΗ και άρα δεσμευμένος πολιτικά στον .... Αεικίνητο.

Δεν της άρεσε καθόλου ότι ο Νταβίας είχε ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ συμμετοχής στο ΔΣ από τους ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΟΥ - Παττακό και Πανταζή.

ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΟΙΠΟΝ;;;;;

ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΣΤΕΓΝΑ!

Έγραψε την απόφαση αναφέροντας ότι ΟΛΕΣ οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης μειοψήφησαν και ότι το ΔΣ της ΦΛΥΑ ψηφίστηκε μόνο ατό τους συμβούλους του εκλεκτού της, κολλητού της δημάρχου Κουράση.
ΙΝΑ ΠΛΗΡΩΘΗ ΤΟ ΡΗΘΕΝ "ΣΥΝΕΡΓΆΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΔΕΞΙΑ, ΑΥΤΟΣ Ο ΝΤΑΒΙΑΣ".

ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΣΥΣΤΡΙΓΓΛΟ.

Ο Νταβίας τα έκανε "....τανα".

Αρχικά πήγε στον δήμο και της υπέδειξε το λάθος στην επίσημη απόφαση στην Κούκα για να το διορθώσει χωρίς φασαρία.

ΑΛΛΑ ΔΕΝ .... ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?


Του την είπε κιόλας "Ξέρουμε τι έκανες εκεί και ως αντδήμαρχος ..... Άν έχεις δίκιο θα διορθώσουμε την απόφαση μόλις έρθουν τα ηχογραφημένα πρακτικά" (τότε χρειάζονταν τουλάχιστον τρεις μήνες).

- Μα δεν είναι δυνατόν να συγκροτηθεί το ΔΣ σε σώμα με μια ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ απόφαση συγκρότησης. Αν γίνει αυτό οι αποφάσεις του θα είναι παράνομες και η εταιρεία θα μπει σε μεγάλη κρίση,

- Ο Νταβίας απευθύνθηκε στον πρόεδρο του ΔΣ, τον γραμματέα του κο Βαρδουλάκη, τον Κώστα Παττακό, το Νίκο Πανταζή και τον Γιαννη Κεχαγιόγλου από την παράταξη Ανδρεόπουλου και τους ζήτησε να επιβεβαιώσουν ότι ψήφισαν το νέο ΔΣ.

ΟΛΟΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ, οπότε ο πρόεδρος του ΔΣ κος Θεοδώρου και ο γραμματέας του Θ. Βαρδουλάκης ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ στην ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟ ΚΟΥΚΑ να κάνει ορθή επανάληψη παρά του ότι εκείνη ΑΚΟΜΑ ΕΠΕΜΕΝΕ.

ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ:

ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΦΛΥΑ Α.Ε. ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΓΙΩΡΓΟ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΑΝΕ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΣΗΜΕΡΑ! ΜΗΝ ΣΕ ΠΑΡΑΣΕΡΝΕΙ Η ΚΟΥΚΑ!

ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ....

ΤΟ ΨΕΜΑ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ.

ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ: ΨΗΦΙΣΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΦΛΥΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΡΩΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΕΧΑΓΙΟΓΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ ...

ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ Η ΚΟΥΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ!!!!
ΘΩΜΑΣ ΒΑΡΔΟΥΛΑΚΗΣ - ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ Δ.Σ.

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΛΥΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΟΡΘΩΘΗΚΕ ! ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΑΣ !

Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΙ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ ΜΕ EMAIL ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ.

Η ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ!

ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΟΗΜΑ!

ΑΝΤΕ! ΠΕΝΤΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου