Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 13 Απριλίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - ΕΝ ΜΕΣΩ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ - ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΛΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ


Μια γενναιόδωρη προσφορά σε λουλούδια και φυτά δέχτηκε ο Δήμος Χαλανδρίου από τον ιδιοκτήτη φυτωρίου στον Μαραθώνα, κ. Κ. Κιτάντζη, ο οποίος αναγκασμένος να κλείσει το φυτώριό του λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον κορονοϊό αποφάσισε να δωρίσει τα φυτά του για να τα διασώσει.

Τα φυτά παρέλαβαν, το Σάββατο 11 Απριλίου, ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος, η αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Έλενα Χριστούλη, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Χάρης Μαυρουδής και ο πρόεδρος της Ένωσης Φίλων Αντισφαίρισης Χαλανδρίου Δημήτρης Βασιλόπουλος, με δύο φορτηγά του Δήμου Χαλανδρίου.

Θα φυτευτούν τις επόμενες μέρες και θα ομορφύνουν τα πάρκα και τις πλατείες της πόλης.

Ο δήμαρχος Χαλανδρίου αποδέχτηκε την προσφορά με ένα μεγάλο ευχαριστώ για τον Κ. Κιτάντζη αλλά και για τον πρόεδρο του ΣΠΑΠ κ. Βλάσση Σιώμο που ανέλαβε την πρωτοβουλία να ενημερώσει το Δήμο Χαλανδρίου.

ΚΑΙ ΚΑΛΑ:

Ο Δήμαρχος και οι αντιδήμαρχοι πήγαν στον Μαραθώνα  να βγάλουν λουλουδάτη φωτογραφία για τα προεκλογικά τους φυλλάδια, δεν ξέρεις μπορεί να σπάσει κάνας διάολος το πόδι του νωρίτερα από ότι περιμένει κανείς, ας είναι έτοιμοι.

Πήγαν λοιπόν παρεούλα στον Μαραθώνα να κάνουν και βολτούλα.

Έτσι αλλιώς ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ όλη μέρα.

Φωτγραφίες με μάσκες (ΜΕ ΦΙΛΤΡΟ - αυτές που λέει ο Τσιόρδας ΟΧΙ) στον καταυλισμό είχαν βγάλει την προηγούμενη, πόσες πια; Θα τα πάρουν και οι τσιγγάνοι - κάθε μέρα, κάθε μέρα να κάνουν το φόντο στις φωτογραφήσεις των ..... αγωνιζομένων δικαιωματιστών, αντιρατσιστών, αντιφασιστών και αντιγενικώς -  και θα πέσουν τίποτα ντουματιές. Γιατί αυτοί οι μελαμψοί άμα τα παίρνουν είναι λίγο brutal.

ΠΗΓΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΓΙΑ ..... ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ....

Τσάμπα σου λέει (για πέταμα ήταν, οι ίδιοι το λένε αλλά καλά κάνανε και τα πήρανε, δε λέω. Ας διέθετε ο δήμος δύο φορτηγά και δύο εργάτες να τα πάρουν).

Ποιος θα τα φυτέψει δεν ξέρω - βέβαια - αν λάβω στα σοβαρά υπόψην μου ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ δελτίο τύπου του δήμου αφού ΔΕΝ ΕΝΑΙ ΩΡΑ ΓΙΑ ΚΛΑΔΕΜΑΤΑ και ΑΝΑΚΑΙΝIΣΕΙΣ, είναι ώρα μάχης με τον ΚΟΡΟΪΔΟΪΟ. Δεν το λέμε εμείς. Ο Δήμαρχος το είπε, έτσι, μην έχουμε τίποτα παρεξηγήσεις. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΨΗΝ ΜΑΣ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ.

Αν και τώρα που το σκέφτομαι ..... να δεις που για να μην χαλάσουν τα λουλούδια ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ή και ΔΥΟ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΝΑ ΤΑ ΦΥΤΕΨΕΙ.  Σε ποιον εργολάβο άραγες Μπας και έχει ήδη επιλεγεί?Λες ?
(Α, στα διάλα, με τα σενάριά σου ρε κίτρινε, συκοφάντη, ΜΗΝΥΣΗ ΡΕΕΕΕΕ....)

Όμως ας ξαναέρθουμε στο θέμα μας - ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΪΔΟΪΟΥ
Και καλά πήγαν στον Μαραθώνα ο Δήμαρχος και οι Αντιδήμαρχοι για την ..... άσκηση των καθηκόντων τους.

ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ, ακόμα και αν τα καθήκοντα είναι ..... αντίδια - λουλούδια.
Δήμαρχοι είναι διαλέγουν τις προτεραιότητές τους εν μέσω της μάχης με τον ΚΟΡΟΪΔΟΪΟ. 

ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ - ΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΠΕΛΛΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ!

ΑΛΛΑ Ο κ. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ - ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΜΑ - ΜΕ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ καλοί μου μπαμπουίνοι, ΜΟΥ ΛΕΤΕ?
Τον έβγαλε βόλτα η υπηρεσία?

ΤΙ SMS ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΗΚΕ Η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ;;;;

"ΕΙΜΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΡΟΥΣΣΟΥ - ΠΑΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΑ ΛΙΒΑΔΙΑ"?????"

ΡΕ ΔΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥΣ!

ΑΝΤΕ ΚΟΙΤΑΧΤΕΙΤΕ ......

Γιατί να σας γράψουμε να προσέχετε τα δελτία τύπου σας είναι άχρηστο. Εσείς με τον ναρκισσισμό που κουβαλάτε για να βγάλετε φωτογραφία είστε ικανοί ..... να καταπατήσετε και .... το σύνταγμα, όχι μια ... ΠΝΠ.

ΝΙΚΟ ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΙΩΣ ΕΓΩ ΠΑΩ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΡΕΤΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΣΧΑ!

Είναι στο site του δήμου αν δεν μας πιστεύεις εμάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου