Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022

3F CREATIVITY: Η νέα γενιά της πόλης μας στο Interior Design έχει την υπογραφή της Χριστίνας Μαυροπούλου.

 

Από μικρή που με θυμάμαι ήθελα να φτιάξω έναν όμορφο κόσμο. Μεγαλώνοντας κατάλαβα φυσικά πως δεν είναι τόσο εφικτό αλλά θα μπορούσα μέσα από το επάγγελμα που θα διαλέξω, να αλλάξω πολλά και να μεταμορφώσω χώρους και έτσι και έκανα.

Στην 3F Creativity λοιπόν σκεφτόμαστε για τους άλλους μετατρέποντας το design από εσωστρεφή αυτοσκοπό σε επικοινωνιακό κρίκο. Προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις , θεωρώντας κάθε project πρόκληση, από το πιο μικρό ώς το πιο μεγάλο.

Η διαφορά μας είναι πως , δεν “πουλάμε” τη φιλοσοφία μας αλλά ανταλλάσσουμε ενέργεια. Δεν χτίζουμε τυπικές συνεργασίες ή εφήμερες σχέσεις. Δημιουργούμε δεσμούς.

Η εσωτερική αρχιτεκτονική είναι μία οπτική εμπειρία. Είτε πρόκειται για τους επισκέπτες του σπιτιού σας, είτε για τους πελάτες του καταστήματος σας: Φώς - χρώμα - ευκολία - ζεστασιά.
Η διαμόρφωση του χώρου σας, είναι η καθημερινή σας ηρεμία απέναντι στους στόχους σας. Στο σπίτι είναι η ηρεμία, η αρμονία, ενώ στον επαγγελματικό χώρο, είναι η επιτυχία σας η οποία θα επέλθει με την αρχιτεκτονική διαμόρφωση - ευκολία κίνησης και χρηστικότητα χώρων.

Aναλαμβάνουμε ένα έργο από την μελέτη διακόσμησης με σχέδια και λύσεις για το χώρο σας, κάνουμε έρευνα αγοράς μέσα από ένα ευρύ φάσμα προτεινόμενων υλικών, σχεδιάζουμε και καατσκευάζουμε custom επίπλα καθώς και κάνουμε την επίβλεψη όλων των απαιτούμενων εργασιών έως την ολοκλήρωση του έργου όντας σε συνεχή επικοινωνία με το πελάτη.

Η 3F CREATIVITY είναι η βάση για την κατασκευή και την ανάπλαση, χώρων εστίασης, εμπορικών καταστημάτων, γραφείων και όμορφων και πρακτικών σπιτιών.

 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου