Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022

ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ: Ξεκίνησε και επίσημα ο προεκλογικός αγώνας

 


  • Σε μία γεμάτη αίθουσα, στην Αττική, αλλά και διαδικτυακά από την υπόλοιπη Ελλάδα, οι υποψήφιοι βουλευτές και τα στελέχη του Πράσινου Κινήματος, ενημερώθηκαν για την προεκλογική στρατηγική.
  • 28 Νοεμβρίου στα γενέθλια του Πράσινου Κινήματος, θα ανακοινωθούν οι πρώτοι 100 υποψήφιοι βουλευτές.


Το Πράσινο Κίνημα, θα κατέβει αυτόνομα στις επόμενες εθνικές εκλογές, όποτε και αν αυτές πραγματοποιηθούν.  Η επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου, για το Πράσινο Κίνημα, κηρύχθηκε επίσημα, τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου. Κι ενώ ήταν μία αυστηρά εσωκομματική εκδήλωση, γέμισε πλήρως η αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Civitel Olympic. Επίσης, συμμετείχαν διαδικτυακά, πληθώρα στελεχών και υποψηφίων από όλη την Ελλάδα.
Στην κεντρική ομιλία, της εκδήλωσης, ο συμπρόεδρος και επικεφαλής του προεκλογικού αγώνα, Κώστας Καλογράνης, ανακοίνωσε ότι στις 28 Νοεμβρίου, στα γενέθλια των 5 χρόνων από την ανακήρυξη του Πράσινου Κινήματος, από τον Άρειο Πάγο, θα ανακοινωθούν οι πρώτοι 100 υποψήφιοι βουλευτές, σε μία πανηγυρική διευρυμένη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου.  Και μέχρι τέλος του έτους θα ανακοινωθούν οι επόμενοι 100 υποψήφιοι βουλευτές. Ήδη, οι προτάσεις για τα ψηφοδέλτια του Πράσινου Κινήματος, από την κοινωνία των πολιτών είναι πολλές και επεξεργάζονται. «Εμάς δεν μας ενδιαφέρει τι είχαν ψηφίσει, ή τι είχαν υποστηρίξει στο παρελθόν, οι πολίτες. Εκτός από τα άκρα, που δεν μπορούμε να συνυπάρξουμε,  δημιουργούμε μία πλατιά κοινωνική συμμαχία με πράσινο πρόσημο. Εξάλλου μην ξεχνάμε ότι πράσινο κόμμα έχει να κατέβει στις εθνικές εκλογές αυτόνομα από το 2012. Άρα όλα αυτά τα χρόνια οι πολίτες με πράσινη συνείδηση, κάτι άλλο είχαν ψηφίσει. Έντεκα χρόνια μετά , στις εκλογές του 2023, το Πράσινο Κίνημα, καλεί όλους αυτούς τους πολίτες, να επιστρέψουν στον λεγόμενο «πράσινο χώρο» και να εκπροσωπηθεί στη Βουλή» τόνισε χαρακτηριστικά ο Κώστας Καλογράνης και συνέχισε «Η Ελλάδα, είναι η μοναδική χώρα της Ε.Ε. που δεν υπάρχει ένα πράσινο κόμμα, στο Εθνικό Κοινοβούλιο. Το Πράσινο Κίνημα, θα διορθώσει αυτή την πολιτική ανορθογραφία…»


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου