Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 5 Απριλίου 2016

ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΟΘΕΗΣ - ΨΥΧΙΚΟΥ: Graffiti Διαγωνισμός Kάντε graffiti σε τοίχο με θέμα "Σούπερ Ήρωες και Ήρωες Κόμικς"




Ελάτε να ομορφύνουμε την Πόλη μας και να μεταμορφώσουμε ένα ντουβάρι σε ένα χώρο έκφρασης και αστικής τέχνης.

Έναν πρωτότυπο τρόπο να καλλωπιστεί ο τοίχος στην παιδική χαρά του Άλσους Εθνικής Αντιστάσεως (Κάλβου & Μαλακάσης) σκέφτηκε η Επιτροπή Νεότητας του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού.

Εν όψει της εθελοντικής δράσης της Let’s do it, τα μέλη της Επιτροπής Εθελοντισμού και της Επιτροπής Νεότητας του Δήμου μας, ενώνουν τις δυνάμεις τους και σας προσκαλούν να καθαρίσουμε όλοι μαζί το Άλσος και την παιδική χαρά Εθνικής Αντιστάσεως. Στην συνέχεια οι νέοι καλλιτέχνες θα έχουν την δυνατότητα να εκφραστούν με διαγωνισμό Graffiti!

Το θέμα του διαγωνισμού είναι «Σούπερ Ήρωες και Ήρωες Κόμικς» και δυνατότητα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι επιθυμούν να εκφραστούν μέσα από την τέχνη του γκράφιτι, είτε ατομικά είτε ομαδικά.

Οποιαδήποτε δημιουργική έκφραση είναι καλοδεχούμενη, με την προϋπόθεση ότι θα είναι κατάλληλη για παιδιά σχολικής ηλικίας, δεν θα προσβάλει και δεν θα προκαλεί.

Ελάτε την Κυριακή 17 Απριλίου 2016, να καθαρίσουμε και διακοσμήσουμε έναν μονότονο τοίχο με τους αγαπημένους μας Ήρωες.

Ο κάθε συμμετέχοντας θα έχει στην διάθεσή του μια επιφάνεια 2 μέτρων για να εκφράσει την ιδέα του, την οποία θα πρέπει να έχει ολοκληρώσει στο χρονικό περιθώριο των 2 ωρών.

Για να λάβει μέρος στον διαγωνισμό δήλωσε συμμετοχή στο neotita@philothei-psychiko.gov.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου