Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 5 Απριλίου 2016

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ - ΔΕΣ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΗΞΕΡΑΝ

Η επιτροπή καταστροφής εγγράφων της οικονομικής υπηρεσίας συγκροτήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο όπως  είδες από τα απομαγνητοφωνημένα.πρακτικά του δημοτικού συμβουλίου.

Η απόφαση 45 του 2005, όπως μου δόθηκε επίσημα με θεωρημένο αντίγραφο από την Ελένη Κούκα το 2012 συμπλήρωσε το ".... και λοιπών υπηρεσιών" και προσέθεσε ονόματα της υπηρεσίας (μάλλον για να νιώθουν όλοι συνυπεύθυνοι, όταν βεβαίως ΚΑΝΕΙΣ δεν θα θυμόταν τι στην ευχή είχε αποφασιστεί σε ένα θέμα - απλή παρωνυχίδα μιας συνεδρίασης ενός δημοτικού συμβουλίου από αυτά που παιρνάνε εντελώς στο ντούκου.)
 
Και τώρα η συνέχεια του σήριαλ:

Την επιτροπή συγκαλεί η Ελένη Παπαδοπούλου (αδελφή στελέχους της παράταξής της τότε αξιωματικής αντιπολίτευσης) και τότε διευθύντρια Οικονομικών του δήμου, σήμερα συνταξιούχος.

Ποια επιτροπή όμως;

Ούτε αυτή που αναφέρεται στα απομαγνητοφωνημένα πρακτικά, ούτε αυτής της απόφασης 45/2005.

ΜΟΝΟ 5 μέλη.

Με δύο μόνο υπηρεσιακούς - τους μόνους πιασμένους - θα μπορούσε να ισχυριστεί κάποιος .... κακοήθής: Την Ελένη Παπαδοπούλου αδελφή όπως είπαμε στελέχους της τότε αξιωματικής αντιπολίτευσης και την Ελένη Κούκα (αν. γραμματέα του τότε ΠΑΣΟΚ - άσχετο ίσως για κάποιους αλλά αληθές).
Οι άλλοι υπηρεσιακοί που αναφέρονται σε όποιο από τα δύο πρακτικά θες εσύ αναγνώστη μου γιατί δεν κλήθηκαν; ΟΕΟ!

Μα τι στο διάολο γίνεται τώρα εδώ. καταλαβαίνεις μήπως εσύ αναγνώστη μου;;;;
Γιατί εγώ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΛΕΟΝ τι στο διάολο γινόταν στον δήμο τότε, λίγο πριν πάω σπίτι μου το 2006.

Η επιτροπή - αυτή τέλος πάντων η "ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ" επιτροπή που συνεκλήθη και που ουδείς γνωρίζει γιατί έχει αυτή την σύνθεση, θα λειτουργούσε - σου λέει - με βάση το ΠΔ 480/1995 που αφορά διαδικασία καταστροφής αρχείων άλλων υπηρεσιών και όχι της οικονομικής.

ΝΑΤΟ:

   ΠΔ 480



Στο άρθρο 6 του ΦΕΚ παράγραφος 1 ο νόμος είναι ΣΑΦΕΣΤΑΤΟΣ:
Η επιτροπή βρίσκεται σε απαρτία όταν είναι παρόντα ΟΛΑ τα μέλη της.

Ένα να λείπει δεν υπάρχει απαρτία, δεν συνεδριάζει η επιτροπή ΛΕΕΙ ΤΟ ΦΕΚ.

Όμως το πρακτικό δεν είναι υπογεγραμμένο από το Στάθη Ανδρεόπουλο, όπως σου έχουμε ήδη δείξει εδώ: ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ - ΠΡΙΓΚΙΠΙΚΉ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ.

Οπότε ή δεν ήταν σε απαρτία άρα ΔΕΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΠΟΤΕ η επιτροπή που η Ελένη Παπαδοπούλου συγκάλεσε - όχι αυτή που αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο, έτσι και αλλιώς -  ή η κα Παπαδοπούλου και η κα Κούκα, δηλαδή ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΙ της επιτροπής δεν έκαναν καλά την δουλειά τους που ήταν να ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ τον παρόντα κο Ανδρεόπουλο να υπογράψει.

Άλλωστε το πώς υπογράφουν οι αιρετοί - εκτός από αυτούς που είναι στο κόλπο - τέτοια πρακτικά όλοι πλέον γνωρίζουν στον δήμο.
Αυτόγραφα γιατί "έτσι λέει η υπηρεσία" βάζουν.
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΡΕΧΟΥΝΕ και τους φταίει ο αγγελιοφόρος.
Άρα όταν δεν υπογράφει ο κ. Ανδρεόπουλος ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ και τους πολίτες για κάτι στραβό που τον έκανε να κρατηθεί, υπάρχει θέμα, έτσι δεν είναι;

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ:
Με αναφορά λοιπόν στο ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΛΕΙΨΟ  αυτό πρακτικό αλλά χωρίς να το κοινοποιήσουν βεβαίως, ενημερώνονται τα Γενικά Αρχεία του Κράτους ότι "έχει τηρηθεί η διαδικασία" από την υπηρεσία του δήμου.
Έχει τηρηθεί η διαδικασία ...."

 ΚΑΓΧΑΣΤΕ ΤΡΙΣ!!!!

Και μετά συντάσσεται αυτό το φοβερό έγγραφο προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κο Γ. Κουράση που του ζητάει να φέρει στο δημοτικό συμβούλιο θέμα για την έγκριση της διαδικασίας, Θέμα από αυτά που λένε στους αιρετούς "έλα μωρέ, τυπικό είναι, ΨΗΦΙΖΕ ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ"!

Με βάση λοιπόν το .... λειψό πρακτικό 5929 της επιτροπής που ορίστηκε με την 45/2005 και την έγκριση από τα ΓΑΚ ( θα επανέλθω σε αυτό σε επόμενη ανάρτηση) ζητάει η κα Παπαδοπούλου να εγκρίνει το δημοτικό συμβούλιο - λέει - ότι όλα έγιναν καλά και άγια.

Το ίδιο άλλωστε βεβαιώνει και δια των υπογραφών της και η κα Κούκα.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ γιατί κάποιοι μεταξύ των οποίων προφανώς και ο πρόεδρος του ΔΣ Γιώργος Κουράσης, ξέρανε τι σκατά είχαν γίνει.

Το βεβαιώνει αυτό η κα Κούκα στο έγγραφο που εχτές δημοσιοποιήσαμε, σε απάντησή της σε ενδιαφερόμενο δημότη.

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟΛΜΑΕΙ Η ΕΛΕΝΗ ΚΟΥΚΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΨΕΥΔΕΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ Ο,ΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ, ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ και να θέλει να μου περιορίσει το δικαίωμα της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ σε όσους από βλακεία, σκοπιμότητα ή αμέλεια έχουν συμμετάσχει σε τέτοια ΣΟΥΡΓΕΛΑ!

Και θέλει να μην λέω - τουλάχιστον να λέω, δημόσια, επώνυμα και ενυπόγραφα  - ότι υπάρχουν υποθέσεις του δήμου, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ.

Φαίνεται ότι δεν έφτανε ότι απλά αναδεικνύω την αλήθεια από το blog ....

A.N.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου