Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 5 Απριλίου 2016

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

του Ν. Κομπότη
Αξιότιμοι Κοι/ες Δημοτικοί Σύμβουλοι,

Βλέποντας τα θέματα του προσεχούς Δημοτικού συμβουλίου, διαπίστωσα μια σοβαρή παράληψη:

Δεν υπάρχει θέμα της ημερήσιας διάταξης σχετικά με το μείζον θέμα της εβδομάδας, που δεν είναι άλλο από την μεγαλειώδη πορεία κατά της ανεργίας, η οποία ξεκίνησε ήδη από την Πάτρα και θα καταλήξει στην Αθήνα την προσεχή Κυριακή.

Η πορεία αυτή οργανώθηκε από το δημοτικό συμβούλιο και τα εργατικά σωματεία της Πάτρας. Συμμετέχουν δε με τον τρόπο τους και όλα τα Δημοτικά συμβούλια όλων των δήμων, από τους οποίους διέρχεται η πορεία και όχι μόνο.

Δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητο να τονίσω σε σας, ότι η ανεργία είναι ίσως και το μεγαλύτερο πρόβλημα των συμπολιτών μας στο Χαλάνδρι. Δεν υπάρχει ούτε μια οικογένεια, που να μην έχει έστω και έναν άνεργο στους κόλπους της. Η ανεργία ,όπως καλά γνωρίζετε δεν πλήττει μόνο τους ανέργους αλλά περισσότερο, μπορώ να πω, τους εργαζόμενους, αφού αποτελεί το κυριότερο εργαλείο για του ύψους του μεροκάματου και για την διάλυση του ασφαλιστικού συστήματος και των εργασιακών σχέσεων.

Μετα από αυτά σας καλώ να θέσετε το θέμα αυτό για συζήτηση, εκτός ημερήσιας διάταξης με στόχο:

α) Να βγάλετε ένα ψήφισμα συμπαράστασης στους οδοιπόρους συμπατριώτες μας

β) Να καλέσετε τους συμπολίτες μας να συμμετέχουν σ΄ αυτήν την κινητοποίηση

γ) Να οργανώσετε πορεία των Χαλανδραιων την Κυριακή το απόγευμα από την Πλατεία της πόλης μας προς το Σύνταγμα για να υποδεχτούμε τους οδοιπόρους από την Πάτρα και τους άλλους ενδιάμεσους δήμους και να διαδηλώσουμε μαζί τους.

δ) Να καλέσετε την συμμετοχή και των όμορων δήμων σ΄ αυτήν την πορεία.


Με τιμή
Νίκος Κομπότης
Φυσικός
Δημότης Χαλανδρίου


ΥΓ : Αναγκάζομαι να απευθυνθώ προσωπικά σε σας, διότι ο Πρωτοσύγκελος και τα εξαπτέρυγα του που διοικούν τον δήμο μας δεν μπορούν και δεν θέλουν να ξεφύγουν από την διαχείριση της μιζέριας μας και από την επιλογή τους να μετατρέψουν τον δήμο μας σε παράρτημα του φιλόπτωχου ταμείου της εκκλησίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου