Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

ΜΠΡΑΒΟ! Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΥΠΑΙΘΡΙΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ!

Κάποια από τα κατεστραμμένα μέσα μας επιδιορθώναμε εχθές όταν - με έκπληξη - είδαμε να σταματάει δίπλα μας αυτοκίνητο της δημοτικής αστυνομίας. Τα παιδιά - ευγενέστατα - ζήτησαν να κάνουν έλεγχο στα χαρτιά μας, όπως έγινε με μεγάλη μας ανακούφιση.

Ανακούφιση διότι φαίνεται ότι κάποιοι καταλαβαίνουν το αυτονόητο: Πρέπει να προφυλαχθούν οι νόμιμοι και να επιβληθεί ο νόμος στους παράνομους.

Άρα σήμερα είναι η ώρα η δημοτική αστυνομία να ελέγξει και να επιβάλλει το νόμο εκεί που υπάρχουν παρανομίες:

1. Να επιβάλλει πρόστιμα στις επιχειρήσεις που έχουν τοποθετήσει αυθαίρετα πινακίδες στους δρόμους. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ.
2. Να αφαιρέσει παράνομα τοποθετημένες διαφημίσεις ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΤΙΡΙΑ.
3. Να ελέγξει πινακίδες τοποθετημένες σε δρόμους της πόλης που δεν αναφέρονται στην απόφαση χωροθέτησης από το δημοτικό συμβούλιο.
4. Να προστατέψει τα νόμιμα τοποθετημένα μέσα από την αυθαιρεσία και την καταστροφή αφού από αυτά ΚΕΡΔΙΖΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ, ενώ από τα παράνομα κερδίζει η παραοικονομία.

(Και αν για να τα κάνει αυτά χρειάζεται επώνυμη καταγγελία, τα παραπάνω τα καταγγέλλουμε εμείς δημόσια).

Αν δεν προσπαθήσει μερικά από τα παραπάνω η δημοτική αστυνομία - ύστερα βέβαια από εντολές της πολιτικής της ηγεσίας - τότε εμείς θα μπορούμε βάσιμα να λέμε ότι γίνονται επιλεκτικοί έλεγχοι - που είναι καλοδεχούμενοι πάντως - και χρήση επιλεκτικά των καταγγελιών, με κριτήρια που δεν έχουν να κάνουν με την ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΜΑΣ για πάταξη του φαινομένου των παράνομα τοποθετημένων διαφημιστικών μέσων αλλά για στοχοποίηση της εταιρίας που έχει στην κατοχή της το ενοχλητικό - για όσους θέλουν την εξουσία φέουδο - αυτό πράγμα που λέγεται STINPLATIA.BLOGSPOT.COM!

ΧΑΙΡΕΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ!

1 σχόλιο:

  1. Κάποιοι "ΧΑΖΟΙ" βιάζονται να βρουν να πατήσουν το κουμπάκι. Δεν περιμένουν λίγο...
    ΟΙ ΧΑΖΟΙ ...

    Φιδάκια Αράπη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή