Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ Ο.Ν.Α. ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ.

Το τμήμα μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου Χαλανδρίου τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να «ξεκολλήσει» από την αγωνιστική ανυποληψία και έχει ανέβει 2 κατηγορίες – αγωνίζεται πλέον στην Α’ ΕΣΚΑ – μία μόλις κατηγορία κάτω από την Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.

Πρόσφατα μάλιστα υποδέχτηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο ΝΙΚΟΣ ΠΕΡΚΙΖΑΣ την ιστορική ομάδα του ΣΠΟΡΤΙΝΚ σε ένα κατάμεστο γήπεδο – καταστάσεις πρωτόγνωρες για τον αθλητισμό την πόλη μας, που είναι γνωστό ότι βολοδέρνει χρόνια στην ανυποληψία και την μετριότητα.
Στην ομάδα αγωνίζεται και ο Δημήτρης γιος του μεγάλου Παναγιώτη Γιαννάκη, ο οποίος παρακολουθεί τακτικά τους αγώνες της και βέβαια αυτό αποτελεί ένα μεγάλο ψυχολογικό αβαντάζ για τους παίκτες μας.
ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Ο.Ν.Α. αφού στον καταμερισμό των ωρών του Κλειστού Γυμναστηρίου η ομάδα αντιμετωπίστηκε με τον ίδιο τρόπο με άλλες ομάδες της πόλη που αγωνίζονται στην Γ κατηγορία της ΕΣΚΑ και που οι ανάγκες τους σε προπονήσεις είναι σαφώς μικρότερες ενώ όλες οι άλλες ομάδες διαθέτουν και άλλους δημοτικούς χώρους για προπονήσεις (ΦΟΤ, ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ, ΑΟΚ, ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ).
Η ψυχή της ομάδας Γρηγόρης Μωραΐτης ζήτησε από την Πλατεία να ασχοληθεί με το θέμα αφού βρίσκεται σε απόγνωση και σκέφτεται ακόμα και την απόσυρση της ομάδας από το πρωτάθλημα αφού δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες της κατηγορίας, πόσο μάλλον να οραματιστεί άνοδο σε εθνική κατηγορία.
Εμείς μιλήσαμε με την διοίκηση του ΟΝΑ - κκ Ντάβαρη και Μπάβα - οι οποίοι μας είπαν ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα ενίσχυσης των ωρών προπόνησης του ΓΣΧ και ότι έγινε σύσκεψη μεταξύ των ομάδων οπότε συμφωνήθηκε το πρόγραμμα του Κλειστού Γυμναστηρίου. Ο Ηλίας Ντάβαρης μας είπε μάλιστα ότι γίνεται μια προσπάθεια να καλυφθεί με μία ώρα ακόμα ο ΓΣΧ.
Δυστυχώς άλλη μια φορά, όπως έχει γίνει πολλές φορές στο παρελθόν, μια ομάδα συμπολίτες μας έχουν την όρεξη και το μεράκι να ανεβάσουν λίγο τον αθλητισμό στην πόλη μας αλλά χρειάζονται την αναγκαία συμπαράσταση.
Βλέπετε την κατανομή ωρών στα γυμναστήρια δεν την αποφασίζουν μόνο τα αγωνιστικά κριτήρια αλλά … και  η πολιτική. «Και μάλιστα η πιο αηδής της μορφή», για να θυμηθούμε τον Μαυρογυαλούρο. (κολλητοί).
Σας δημοσιεύουμε το πρόγραμμα για να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα αφού συνυπολογίσετε ότι:
Ο ΦΟΤ διαθέτει στην αποκλειστική του διάθεση το ανοικτό γήπεδο στην Ιωαννίνων και Τυμφρηστού και παίζει στην Γ ΕΣΚΑ.
Ο ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ ΦΟΤ διαθέτει στην αποκλειστική του διάθεση το ανοικτό γήπεδο στο Πολύδροσο και παίζει στην Γ ΕΣΚΑ.
Ο ΑΟΚ διαθέτει στην αποκλειστική του διάθεση το ανοικτό γήπεδο στον Συνοικισμό και παίζει στην Γ ΕΣΚΑ.
Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ χρησιμοποιεί κυρίως το Κλειστό ΜΑΡΚΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ σχεδόν αποκλειστικά και παίζει Β ΕΣΚΑ.
Δηλαδή ο ΓΣΧ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΓΗΠΕΔΟ – ΟΥΤΕ ΑΝΟΙΚΤΟ – και παίζει στην μεγαλύτερη κατηγορία.
Ηλία Ντάβαρη ξαναδες το θέμα, αν μας επιτρέπεις γνώμη. Έχει γίνει ΠΡΟΦΑΝΩΣ πατάτα.
Και οι άνθρωποι το παλεύουν καλά.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου